Jump to content

 • Jorma T. Pagander
  Nu närmar sig Västkustens avslutning på Mustangåret. I år kommer vi att vara i Hogstorp, norr om Uddevalla, hos Ronnie och Annika Olsson, lördagen den 15 september. Vi samlas vid den lokala bensinstationen Circle K, som vi kommer att lämna kl.13,00, för vidare färd till värdparet Olsson. De har lovat att ställa upp några grillar, så vi kan grilla våra medhavda korvar eller köttbitar. Annika kommer att baka något till kaffet och de bjuder på kaffet och det nybakade. Som ni kanske kommer ihåg, så regnade förra årets avslutning bort. Nu hoppas vi på bättre tur med vädret denna gång, säger värdparet. Hjärtligt välkomna alla Mustangvänner, säger Annika och Ronnie, och hoppas på en riktigt trevlig träff. Jag lägger även ut den här texten på Västkustens Facebook-sida.

  Jorma T. Pagander
  Då var det dags igen för vår årliga "trail" till Halden och Grensetreffen, tillsammans med den norska Mustangkubben. För er  som vill åka tillsammans till Halden, så åker vi från Br. Brandts bilparkering i Dingle, kl. 09,00. Vi kör så sakteliga upp till Halden via Blå-Gröna vägen, för att anlända ca: 10,15-10,30 till Fredrikstens fästning. Förra året var det nästan 160 bilar under dagen. Hoppas nu att vädret fortsätter på samma vis, soligt och varmt. Alla Mustangägare är välkomna, medlemmar som ickemedlemmar. Med förhoppning om en trevlig Mustangträff i Norge!

  Jorma T. Pagander
  Alla Mustangentusiaster är välkomna till Dalslandscruising lördag den 16 juni
  Vi samlas på Trestad Center utanför Vänersborg.
  Crusing till Håverud med ett fika stopp och titt på akvedukten.
  Därefter vidare på små mysiga vägar till Ed, där vi avslutar med en lunch/middag på hotellet för de som vill.
  Där kan vi parkera bilarna på utsidan och ha en prisutdelning efter maten.
  Glöm inte att anmäla er till Johan Svensson, om ni vill äta lunch på hotellet. Gärna senast 14 dagar
  före cruisingen.
  Mer info om tider, platser, mailadresser, telefon, meny och karta över cruisingen finns under fliken Kalender på Västkusten.
  Välkomna önskar Annette och Johan Svensson, Mustangentusiaster från Dals Ed!

  Jorma T. Pagander
  Vårträffar i Vänersborg och Skara   Glöm nu inte att besöka Vårträffarna runt om i Sverige. Vi börjar med att välkomna Mustangälskarna till Br. Brandt i Vänersborg Trestad Center den 5 maj och Br. Brandt i Skara den 12 maj. Det börjar vid 10,00 och slutar vid 14,00. Mustangklubben kommer tillsammans med Brandt att anordna dessa två Mustangträffarna under maj månad. Kom för att mingla, provköra eller boka in en provkörning av den helt nya Ford Mustangen. Välkomna säger  Br. Brandt med personal, regionansvariga och träffvärdar.

  Jorma T. Pagander
  Söndagen den 20:e maj går TCM, Tjolöholm Classic Show, av stapeln och som vanligt vill jag ha anmälningarna till mig via e-mail och inte på något annat sätt. Senast den 30:e april, vill jag ha namn, cmc-nummer, vad för bil och registreringsnummer. Jag skrev i MCM  nr. 1 att det var den 20 april, men det går bra ända till den 30 april. Har anmält 50 bilar i år, så det finns nog gott om plats, men först till kvarn gäller som alltid. Efter det, när jag fått en biljett och information från TCM via e-mail till mig, så mailar jag kopior på biljetterna och info till alla som anmält sig via e-mail. Jag brukar skriva ut extra biljetter, som jag har med mig till Sandsjöbacka utanför Göteborg, till de som har glömt sina biljetter. Men om jag av någon anledning blir förhindrad att närvara på TCM t.ex. så kommer det inga extra biljetter. Det är orsaken, gott folk, att jag vill ha anmälan via e-mail till mig, så att ni kan skriva ut era egna biljetter!

  Jorma T. Pagander
  ...kommer denna gång att ske hos Annika och Ronnie Olsson i Hogstorp. Vi samlas på Statoil i Hogstorp, för att kl. 13,00 följa efter dem i deras Mustang cab från 1966 till deras boende. Färden kommer att bl.a. innehålla en liten bit grusväg, ca. 800 meter. Bara så att ni vet. De kör samma upplägg som vi har hos Sven Winblad, dvs. de ställer upp en grill och var och en tar med sig vad man vill grilla och dricka. Ronnie och Annika bjuder däremot på kaffe och tårta! Man tackar. Bara en lite hake dock, jag skall ordna fint väder. Skall se hur det går! Hjärtligt Välkomna till Hogstorp till Västkustens säsongsavslutning, säger värdarna Ronnie och Annika!

  Jorma T. Pagander
  Den gode Sven Winblad bjuder åter in till en Mustangträff i Ljungskile. Samling vid Shell i Ljungskile den 26 augusti senast 13.00. Efter 13,.00 tar vi följe med våra bilar till Svens hem i Resteröd för lite mingel och samvaro. Ta med fika och vad ni vill grilla och dricka. Sven kommer att starta grillen när vi kommer fram till träffplatsen. Hoppas nu på fint väder, för vid regn så ställer Sven in träffen. Välkomna säger Sven!
  OBS! Detta är inte avslutnings träffen för året på Västkusten. Info om plats och tid för Västkustens avslutning kommer inom kort! Stay tuned!

  Jorma T. Pagander
  Nu närmar det sig den årliga Mustangträffen i norska Halden. Missa nu inte denna Grensetreffen, som brukar vara besökt av 160-talet Mustanger. Datumet är lördagen 12 augusti och platsen är Fredrikstens fästning som vanligt. Ni som vill åka tillsammans till Halden med många andra Mustangägare, kommer till Br. Brandts Volvoanläggning i Dingle före kl. 09,00. Vi samlas på deras stora parkering för att åka till Halden via Blå-Gröna vägen. Starten går 09,00 prick för att vi skall vara framme mellan 10,15 och 10,30. Resan är ungefär 8 mil lång från Dingle till Halden. Jag har säkert glömt att nämna något, så har ni frågor så kan ni ringa eller maila mig. Mina kontakt uppgifter står under Regioner, Västkusten och Kontakta.
  Med förhoppning om en solig och fin dag i Mustangernas tecken. ×
×
 • Create New...