Jump to content

 • Jorma T. Pagander
  Bara en liten påminnellse om Grensetreffen om en och en halv vecka, lördagen den 10 augusti. Jag kanske är tidigt ute men bättre tidigt än aldrig!! Det är dags igen för vår årliga lilla resa till Halden och Grensetreffen, som vi har tillsammans med den norska Mustangkubben. För er  som vill åka tillsammans till Halden, så åker vi från Br. Brandts bilparkering i Dingle, kl. 09,00. Vi  kör så sakteliga upp till Halden via Blå-Gröna vägen, för att anlända ca: 10,15-10,30 till Fredrikstens fästning.  Hoppas nu att vädret blir soligt och varmt igen. Alla Mustangägare är välkomna, medlemmar som ickemedlemmar. Med förhoppning om en trevlig Mustangträff i Norge! 

  Jorma T. Pagander
  Vill bara påminna om Brännebackaträffen nu på lördag den 20 juli. Är det någon som kanske vill ordna en liten
  kö med Mustanger till träffen så lägg ut det på Mustang Club West. Var man samlas och tid blir bra!  Jag har
  kopierat lite av informationen på deras sida och skrivit till lite själv. Alltså, vill ni ha mer information, skriv
  Brännebacka gård Ford på Google så kommer ni rätt.  Lägger ut detta  på Mustang Club West. Vi ses på lördag och
  Välkomna allihopa!
  Hålltider, ungefärliga under dagen:
  09.00: Insläpp för bilutställare. Säljare packar upp och gör i ordning sina varor på borden.
  11.00: Träffen öppnar för besökare. Röstsedlar på bilarna lämnas in i sekretariatet, och man kan
  endast rösta på Fordar. Röstning avslutas runt 12.30. Classic Mustang Club har också en liten 
  prisutdelning. Vem som tar ut vinnarna där återkommer jag till. Vi har vår prisutdelning efter
  Brännebackaträffens prisutdelning!
  13.00-13.30: Prisutdelning.
  16.00: Vi rundar av årets träff.

  Jorma T. Pagander
  Lördagen den 15 juni åker vi från Brandt Bil i Dingle till Hvaler utanför Fredrikstad, Norge. 
  Vi träffas i Dingle från kl 9:30 och åker därifrån kl 10:00. 
  Vi tar den Blå-Gröna vägen norrut till Halden (ca 75 km) innan vi tar ett litet stopp för uppsamling och toabesök (Shelltappen innan påfarten till E6:an norr om Halden). Här stannar vi ca 15 min innan vi kör ut på E6:an för en kortare motorvägstur på ca 15 min innan vi svänger av mot Fredrikstad. 
  I Fredrikstad kommer vi att passera en automatisk biltullstation. Faktura för detta kommer med posten ca 3-6 månader efter passagen (ca 20 NOK). 
  När vi anländer till Fredrikstad tar vi sikte mot ö-gruppen Hvaler, som är slutdestination. Där ställer vi upp bilarna och går till restaurangen Big Fish för en bit mat, om man vill. Anmäl dig till Johan (mail: johan.g.svensson@telia.com) allra senast 8 juni, gärna tidigare. 
  Detta tycker vi är en väldigt trevlig tripp, vi passerar bl a 6 broar och 1 tunnel (som är 3,8 km lång), nära havet hela vägen från Fredrikstad till Hvaler. Så vackert! 
  Mer information och i den bifogade filen. Frågor och funderingar? Ring Johan på 072-7210041 eller Annette på 0708-250540.


  Jorma T. Pagander
  Nu är det bara några dagar kvar på anmälningstiden till TCM. Vill bara påminna om att ni som vill med till Tjolöholm Classic Motor Show den 19 maj, skall anmäla sig till mig, Jorma, på mail: jorma.pagander@mustangclubsweden.org  innan 1:a maj. Namn, CMC-nummer, reg-nummer och vad det är för bil. Någon vecka innan TCM får ni info och biljett på den e-mailadress som jag fick er anmälan på. Hör av er och välkomna!
   

  Jorma T. Pagander
  Då var det tid igen. Söndagen den 19:e maj går TCM, Tjolöholm Classic Show, av stapeln och som vanligt vill jag ha anmälningarna till mig via e-mail och inte på något annat sätt. Senast slutet av april, vill jag ha namn, cmc-nummer, vad det är för bil och registreringsnummer. Har anmält 50 bilar i år, så det finns nog gott om plats, men först till kvarn gäller som alltid. Efter det, när jag fått en biljett och information från TCM via e-mail till mig, så mailar jag kopior på biljetterna och info till alla som anmält sig via e-mail. Jag brukar skriva ut extra biljetter, som jag har med mig till Sandsjöbacka utanför Göteborg, till de som har glömt sina biljetter. Men om jag av någon anledning blir förhindrad att närvara på TCM t.ex. så kommer det inga extra biljetter. Det är orsaken, gott folk, att jag vill ha anmälan via e-mail till mig, så att ni kan skriva ut era egna biljetter! Hoppas att det blir lika fint väder som vanligt och som det var förra året. Välkomna med anmälningar till: jorma.pagander@mustangclubsweden.org
   
   
   

  Jorma T. Pagander
  Nu närmar sig Västkustens avslutning på Mustangåret. I år kommer vi att vara i Hogstorp, norr om Uddevalla, hos Ronnie och Annika Olsson, lördagen den 15 september. Vi samlas vid den lokala bensinstationen Circle K, som vi kommer att lämna kl.13,00, för vidare färd till värdparet Olsson. De har lovat att ställa upp några grillar, så vi kan grilla våra medhavda korvar eller köttbitar. Annika kommer att baka något till kaffet och de bjuder på kaffet och det nybakade. Som ni kanske kommer ihåg, så regnade förra årets avslutning bort. Nu hoppas vi på bättre tur med vädret denna gång, säger värdparet. Hjärtligt välkomna alla Mustangvänner, säger Annika och Ronnie, och hoppas på en riktigt trevlig träff. Jag lägger även ut den här texten på Västkustens Facebook-sida. • Upcoming Events

  No upcoming events found
×
×
 • Create New...