Jump to content

 • Jorma T. Pagander
  Lördagen den 15 juni åker vi från Brandt Bil i Dingle till Hvaler utanför Fredrikstad, Norge. 
  Vi träffas i Dingle från kl 9:30 och åker därifrån kl 10:00. 
  Vi tar den Blå-Gröna vägen norrut till Halden (ca 75 km) innan vi tar ett litet stopp för uppsamling och toabesök (Shelltappen innan påfarten till E6:an norr om Halden). Här stannar vi ca 15 min innan vi kör ut på E6:an för en kortare motorvägstur på ca 15 min innan vi svänger av mot Fredrikstad. 
  I Fredrikstad kommer vi att passera en automatisk biltullstation. Faktura för detta kommer med posten ca 3-6 månader efter passagen (ca 20 NOK). 
  När vi anländer till Fredrikstad tar vi sikte mot ö-gruppen Hvaler, som är slutdestination. Där ställer vi upp bilarna och går till restaurangen Big Fish för en bit mat, om man vill. Anmäl dig till Johan (mail: johan.g.svensson@telia.com) allra senast 8 juni, gärna tidigare. 
  Detta tycker vi är en väldigt trevlig tripp, vi passerar bl a 6 broar och 1 tunnel (som är 3,8 km lång), nära havet hela vägen från Fredrikstad till Hvaler. Så vackert! 
  Mer information och i den bifogade filen. Frågor och funderingar? Ring Johan på 072-7210041 eller Annette på 0708-250540.


  Jorma T. Pagander
  Nu är det bara några dagar kvar på anmälningstiden till TCM. Vill bara påminna om att ni som vill med till Tjolöholm Classic Motor Show den 19 maj, skall anmäla sig till mig, Jorma, på mail: jorma.pagander@mustangclubsweden.org  innan 1:a maj. Namn, CMC-nummer, reg-nummer och vad det är för bil. Någon vecka innan TCM får ni info och biljett på den e-mailadress som jag fick er anmälan på. Hör av er och välkomna!
   

  Jorma T. Pagander
  Då var det tid igen. Söndagen den 19:e maj går TCM, Tjolöholm Classic Show, av stapeln och som vanligt vill jag ha anmälningarna till mig via e-mail och inte på något annat sätt. Senast slutet av april, vill jag ha namn, cmc-nummer, vad det är för bil och registreringsnummer. Har anmält 50 bilar i år, så det finns nog gott om plats, men först till kvarn gäller som alltid. Efter det, när jag fått en biljett och information från TCM via e-mail till mig, så mailar jag kopior på biljetterna och info till alla som anmält sig via e-mail. Jag brukar skriva ut extra biljetter, som jag har med mig till Sandsjöbacka utanför Göteborg, till de som har glömt sina biljetter. Men om jag av någon anledning blir förhindrad att närvara på TCM t.ex. så kommer det inga extra biljetter. Det är orsaken, gott folk, att jag vill ha anmälan via e-mail till mig, så att ni kan skriva ut era egna biljetter! Hoppas att det blir lika fint väder som vanligt och som det var förra året. Välkomna med anmälningar till: jorma.pagander@mustangclubsweden.org
   
   
   

  Jorma T. Pagander
  Nu närmar sig Västkustens avslutning på Mustangåret. I år kommer vi att vara i Hogstorp, norr om Uddevalla, hos Ronnie och Annika Olsson, lördagen den 15 september. Vi samlas vid den lokala bensinstationen Circle K, som vi kommer att lämna kl.13,00, för vidare färd till värdparet Olsson. De har lovat att ställa upp några grillar, så vi kan grilla våra medhavda korvar eller köttbitar. Annika kommer att baka något till kaffet och de bjuder på kaffet och det nybakade. Som ni kanske kommer ihåg, så regnade förra årets avslutning bort. Nu hoppas vi på bättre tur med vädret denna gång, säger värdparet. Hjärtligt välkomna alla Mustangvänner, säger Annika och Ronnie, och hoppas på en riktigt trevlig träff. Jag lägger även ut den här texten på Västkustens Facebook-sida.

  Jorma T. Pagander
  Då var det dags igen för vår årliga "trail" till Halden och Grensetreffen, tillsammans med den norska Mustangkubben. För er  som vill åka tillsammans till Halden, så åker vi från Br. Brandts bilparkering i Dingle, kl. 09,00. Vi kör så sakteliga upp till Halden via Blå-Gröna vägen, för att anlända ca: 10,15-10,30 till Fredrikstens fästning. Förra året var det nästan 160 bilar under dagen. Hoppas nu att vädret fortsätter på samma vis, soligt och varmt. Alla Mustangägare är välkomna, medlemmar som ickemedlemmar. Med förhoppning om en trevlig Mustangträff i Norge!

  Jorma T. Pagander
  Alla Mustangentusiaster är välkomna till Dalslandscruising lördag den 16 juni
  Vi samlas på Trestad Center utanför Vänersborg.
  Crusing till Håverud med ett fika stopp och titt på akvedukten.
  Därefter vidare på små mysiga vägar till Ed, där vi avslutar med en lunch/middag på hotellet för de som vill.
  Där kan vi parkera bilarna på utsidan och ha en prisutdelning efter maten.
  Glöm inte att anmäla er till Johan Svensson, om ni vill äta lunch på hotellet. Gärna senast 14 dagar
  före cruisingen.
  Mer info om tider, platser, mailadresser, telefon, meny och karta över cruisingen finns under fliken Kalender på Västkusten.
  Välkomna önskar Annette och Johan Svensson, Mustangentusiaster från Dals Ed!×
×
 • Create New...