Jump to content
 • Västerbotten


  TheBullitt
  Hej Mustangvänner! Nu känns lördagen säker ut och vi kommer att genomföra Hasses evenemang. Samling på Lantmännens parkering kl. 10 ni som kommer söder ifrån kan ansluta vid öre älv, kör in på vägen mitt emot vägen till norrbyskärsvägen när ni kommer på e 4:an, jag hoppas ni förstår vad jag menar annars är det bara att höra av sig. Fika och lunch fixas av klubben till alla medlemmar. Det vore bra om ni meddelar vilka av er som kommer så vi vet inför lunchen.
  Väl mött!
  Hälsningar Karin och Hasse

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner! 
  Den 12:e maj kl 09:30 samlas vi för att ställa upp våra bilar inför dagens arrangemang. Jag har valt ut några bilar som ska visa generations utvecklingen, övriga bilar ställs upp på motsatt sida. Kaffe och tilltugg kommer att finnas som vanligt på plats. Nu håller vi tummarna att solen lyser på oss denna dag. 10-15 är arrangemanget och det kommer en större annons i bil och bostad om det på onsdag till veckan.
  Väl mött! 
  Hälsningar Karin och Axel

  TheBullitt
  Hejsan mustangvänner!
  Skellefteå ställer in sin motorfestival iår på grund av att arrangören ville flytta fram evenemanget och det krockade med den övriga verksamheten vilket resluterade i att dem ville ta en paus. Nästa år är det tänkt att dem ska köra igen men med en utvecklad version.
  Hälsningar Karin och Axel

  TheBullitt
  Träffar där vi inte representerar och som inte är planerade men som kan ske utifrån engagemang och lust eller intresse för att göra hitta på något.
  · Cruising med Nailheads till Antikenshus Rödåsel.
  · 12 maj Gatbilar i Umeå vid bilprovningen.
  · Bilträff Norsjö
  · ”Misas” cruising Järnäsklubb lotsplatsen.
  · En tur till Ivars bil museum i Hoting
  · Skogs cruising regi Nailheads, Hösten.
  · Vi vinglar till Vindeln. En egen påhittad cruising där någon tar täten och leder oss lite kors och tvärs till slutdestination Vindeln.

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner i Västerbotten.
  Vid vår träff den 14:e april kommer vi att beställa catering via vår mustangvän Calle som arbetar på ica mariehem till en kostnad av 150kr/person inklusive dryck. Som vanligt finns även fika på plats. För att detta ska fungera på ett bra sätt har vi valt exotisk planka där utbudet är brett och det passar alla. Anmäl er senast den 20:e mars.
  Anmälan är bindande och betalning sker i samband med att anmälan registrerats. Vi vill helst ha Swish som betalningsmetod men för er som inte har det kommer vi istället att skicka ett svarsmail med ett konto som ni sedan betalar till. Skicka anmälan till Karin.westbom@hotmail.com. Vid betalning via Swish skriver ni erat namn som ska delta och sedan summan. Vi kommer att Sammanställa detta och skicka det vidare till Calle.
  Vi hoppas på en bra uppslutning och en trevlig eftermiddag/kväll.
  Hälsningar
  Karin och Axel
   

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner i Västerbotten!
  Vår träff på onsdag den 21/2 kl.18 måste tyvärr flyttas till Ikea restaurangen.
  Anledningen är att Nail Heads renoverar i lokalen där vi brukar vara.
   
  Väl mött onsdag den 21/2 kl. 18 vid Ikea Restaurangen våning 2.
  När det gäller fika får var och en betala detta själva denna gång.
   
  Hälsningar
  Karin och Axel. ×