Jump to content
 • Västerbotten


  TheBullitt
  Hej Mustangvänner!  vi vill tipsa om en bilträff lördagen den 11:e augusti kl 13 på Café Storudden i Gravmark. Man far upp mot Bullmark och sedan är det ungefär 1.4 mil till Storudden. Det är lätt att hitta då det är skyltat. träffen är öppen så vi har ingen egen plats. 
  Hälsningar Karin och Axel

  TheBullitt
  Hej Mustang Vänner, då är det dags för Lycksele och Motorveckan. Det blir ingen ändring vad gäller plats, jag har varit i kontakt med dem men de kan inte ge oss någon annan. Tid 10-16 lördagen den 28:e Juli plats, Gammplatsen. Var i tid för det fylls på rätt fort hos oss. Någon som vill ta på sig samling och samåkning från Umeå. Jag finns redan i Lycksele redan på fredagen, Crew på plats denna vecka är Tomas och Eva, Karin. Väl Mött. Hälsningar Karin.

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner! Snart stundar Wheels och det betyder att vi måste även detta år vara tidigt på plats för att få den plats vi brukar ha förhoppningsvis. Jag har talat med Brella och han säger att det inte går att ha någon klubbplats så vi måste åka in i samlad trupp vilket innebär först till kvarn. Han meddelade också att de ev skulle slå upp portarna halv 9. Ströbilar garanteras inte en plats hos oss så vi måste åka in i samlad trupp. Hoppas att så många som möjligt då kan glida in i ett pärlband och på så sätt kan göra en plats även i år. samling vid grindarna från kl 8,15. väl mött på lördag! 
  Hälsningar
  Karin

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner! Nu känns lördagen säker ut och vi kommer att genomföra Hasses evenemang. Samling på Lantmännens parkering kl. 10 ni som kommer söder ifrån kan ansluta vid öre älv, kör in på vägen mitt emot vägen till norrbyskärsvägen när ni kommer på e 4:an, jag hoppas ni förstår vad jag menar annars är det bara att höra av sig. Fika och lunch fixas av klubben till alla medlemmar. Det vore bra om ni meddelar vilka av er som kommer så vi vet inför lunchen.
  Väl mött!
  Hälsningar Karin och Hasse

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner! 
  Den 12:e maj kl 09:30 samlas vi för att ställa upp våra bilar inför dagens arrangemang. Jag har valt ut några bilar som ska visa generations utvecklingen, övriga bilar ställs upp på motsatt sida. Kaffe och tilltugg kommer att finnas som vanligt på plats. Nu håller vi tummarna att solen lyser på oss denna dag. 10-15 är arrangemanget och det kommer en större annons i bil och bostad om det på onsdag till veckan.
  Väl mött! 
  Hälsningar Karin och Axel

  TheBullitt
  Hejsan mustangvänner!
  Skellefteå ställer in sin motorfestival iår på grund av att arrangören ville flytta fram evenemanget och det krockade med den övriga verksamheten vilket resluterade i att dem ville ta en paus. Nästa år är det tänkt att dem ska köra igen men med en utvecklad version.
  Hälsningar Karin och Axel • Kommande Evenemang

  Inga framtida evenemang hittades.
×