Jump to content
 • Sign in to follow this  

  Västerbotten


  TheBullitt
  Hej På er och God fortsättning! Hoppas ni har haft en bra jul och nyår. Nu är det dags att börja ladda för en ny säsong och tänk vad fort det går idag är det den 17 januari. Vi har fått ihop en planeringsgrupp som kommer att träffas den 26 januari för att se över säsongen. De förslag som vi då diskuterar kommer vi att meddela vid vår första träff den 3:e onsdagen i feb. datum 20/2 plats IKEA restaurangen kl. 18,00. Hoppas då på god uppslutning.  Alltså första träffen för i år blir onsdagen den 20/2 kl 18.00 plats Ikea restaurangen. 
  Mustang hälsningar från 
  Karin och Axel.

  TheBullitt
  Information till Alla i Classic Mustang Club Region Västerbotten. Vi är idag 85 medlemmar och har ökat med två till. Från början i år 77 till 85. Så Roligt! Nu snart skall alla pållar in i sina garage och det är dags för vinterdvala. På denna del av året ser vi till att träffas och umgås var 3:e onsdag varje månad. Plats för detta är på IKEAS restaurang mellan 18-20. Vi samtalas över en kopp kaffe och längtar och trånar till nästa säsong. Här kan även nya förslag och idéer smidas för vi har ett gott samarbete. Nästa träff blir onsdagen den 17:e oktober kl. 18. Vår förhoppning är att vi ska få i gång en planeringsgrupp så att vi får träffas och påbörja nästa säsongs roliga aktiviteter. Vår förhoppning är också att det ska bli någon garagekväll hos någon i klubben under vinterhalvåret eller att vi får göra något studiebesök, kom gärna med förslag. Träffarna på IKEA 2018-2019 onsdagen den 17:e oktober kl. 18-20, onsdagen den 14:e november. Vi gör ett uppehåll i december och januari för att sedan träffas igen onsdagen den 20:e februari 2019, onsdagen den 20:e mars 2019. Vår mönstringen kommer vi att återkomma till i mars- april 2019. Här är några förlag som vi hade detta år och som några av oss även var med på. Dessa vill jag att vi tittar på även till nästa år. Förslag på öppna träffar till nästa Säsong. • Första maj, Bilmässan Örnsköldsvik. • Cruising med Nailheads till Antikenshus Rödåsel. • 12 maj Gatbilar i Umeå vid bilprovningen. • Bilträff Norsjö krockar med Olofs fors. • ”Misas” cruising Järnäsklubb lotsplatsen. • En tur till Ivars bil museum i Hoting • Skogs cruising regi Nailheads, Hösten. • Vi vinglar till Vindeln. En egen påhittad cruising där någon tar täten och leder oss lite kors och tvärs till slutdestination Vindeln. • Bilträffen i Burträsk. Kom gärna med fler förslag och det behöver inte vara bilinriktat, ett sätt för oss att umgås och ha roligt. Hälsningar Karin och Axel. 

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner!
  Säsongen börjar lida mot sitt slut och det är dags för vår sista träff, VAR? Plats hos vår mustangvän Fredrik Larsson i Ersmark vägen mot Botsmark. Lördagen den 8 september kl. 12.00 i hans garage. Vi tar väl också med mustangen dit och hoppas på bra väder så Kanske vi avslutar med en liten cruising de hade varit trevligt. På agendan är det bl.a. utvärdering av säsongen samt framtidsplaner m.m. Punkterna får ni när ni anländer. Anmälan är bindande till Mig genom SMS, skriv namn och antal skicka till 070-692 15 45 senast den 3/9, vi äter smörgåstårta och dricker Kaffe. Ta med Stol, resten finns på plats. 
  Väl Mött!
  Hälsningar 
  Karin & Axel

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner!  vi vill tipsa om en bilträff lördagen den 11:e augusti kl 13 på Café Storudden i Gravmark. Man far upp mot Bullmark och sedan är det ungefär 1.4 mil till Storudden. Det är lätt att hitta då det är skyltat. träffen är öppen så vi har ingen egen plats. 
  Hälsningar Karin och Axel×
×
 • Create New...