Jump to content
 • Sign in to follow this  

  Västerbotten


  TheBullitt
  Hej!  det blir grillat hos oss som avslut på dagen därför måste vi ha in anmälningar så att vi kan köpa in de vi behöver. Senast i morgon 28/8 vill jag veta hur många det är som deltar 0706921545 några har anmält sig men vi är inte 10 ännu. Hälsningar Karin. 

  TheBullitt
  I samlad kolonn av 6 mustanger så lämnade vi Umeå kl 8:30 för avfärd mot Lycksele. vi var 7 från början men tyvärr så fick våran mästerfotograf Janne vända hem och byta bil då hans blev på dåligt humör, sådan otur men som tur var så hade han sin mazda som han kunde ta istället. Den rymdes tyvärr inte i fållan 😉 
   Vi anlände strax före kl 10 och vi fick stå på den vanliga platsen "Gammplatsen". Det var en olidlig värme denna dag så många av oss sökte skydd i skuggan och höll oss där medans alla möjliga bilar rullade förbi. totalt blev vi 29 bilar i fållan och värdar denna dag var våra lyckselevänner Tomas och Eva tillsammans med Karin. Vad roligt att vi blev så många i fållan och att få träffa några nya medlemmar också med sina pållar. Stort tack för att ni kom allihopa, än är inte säsongen över! 
  Mvh Karin & Axel   TheBullitt
  Det blev en trevlig dag här på wheels. två glada vinnare blev det hos oss i mustang hagen. People chioce vinnare Sven-Åke Johansson och Marinette isakssons 66:a cab, stort grattis! Slumpmässigt utvald bland alla fina bilar blev Lars och Ulrika Johansson med sin 73:a stort grattis till er. Tack alla för en fantastisk dag. Nu tar vi en paus och nästa träff blir Lycksele. Tack Fredrik och Bernt samt Axel för hjälpen idag. Hälsningar Karin.
  TheBullitt
  Hej Mustangvänner! På lördag är det dags, är ni taggad!? För att vi ska få en möjlighet att stå tillsammans gör vi som förgående år.Vi samlas utanför grindarna kl 08.00 ett tips är att ni kör in från Dragonskolans håll så att ni inte kommer och svänger in vid brandstationen det är oftast där det redan står bilar och då kan vi bli efter. Det gäller att köra in på ett pärlband bort till "vår " plats. Crew denna dag är Karin, Fredrik,Axel ,Berndt. Vi har denna år 2 Pokaler som ska få sina vinnare. En repris från förra året. Men kom ihåg detta är bara för oss mustangvänner och i "vår" fålla. Väl mött! Hälsningar Karin.


  TheBullitt
  Dagen bjöd på fantastiskt väder och äntligen efter mycket letande och planering så fick vi ihop samtliga generationer. Ett kort reportage om varje generation gjordes av Motorblog Of Sweden och vi blev totalt runt 25 Mustanger. Bilarna som fick äran att ställa upp var Örjan Sjögrens 66:a, HT Axel Westboms 75:a Mach 1, Patricia Riselius 88 Cab, Lasse Lindströms 01 GT Cab, Isak Erikssons 07 GT och P-O Olssons 17 GT Cab. Stort tack för att ni kunde ställa upp och tack till er alla som kom.
  Hälsningar Karin & Axel

  TheBullitt
  VI samlades på Ditec och fick en guidad tur i hur man rengör sin bil från grunden med tex vilka rengöringsmetoder man ska tänka på och hur man spolar av bilen rätt. Våran yngsta medlem Isak fick äran att vara testperson med sin 2005 GT och den blev precis som om den nyss kom från bilhallen. Även Gunnar var med och då hade vi både våran äldsta och yngsta medlem på plats. Stort tack till er alla som kom och tack Ditec för en lärorik kväll!
  Hälsningar Karin & Axel
  TheBullitt
  Hej Mustangvänner!
  Den 18:e maj har vi vår första träff i samarbete med Carsteds bil i umeå. Jag Axel kommer att välja ut 6 bilar som kommer att representera varje generation. Mer info kommer kring detta och vid regn kommer vi att stå inomhus med dem utvalda bilarna.
  Vänliga Hälsningar Karin, Axel och Fredrik från planeringsgruppen

×
×
 • Create New...