Jump to content
 • Sign in to follow this  

  Västerbotten


  TheBullitt
  Dagen bjöd på fantastiskt väder och äntligen efter mycket letande och planering så fick vi ihop samtliga generationer. Ett kort reportage om varje generation gjordes av Motorblog Of Sweden och vi blev totalt runt 25 Mustanger. Bilarna som fick äran att ställa upp var Örjan Sjögrens 66:a, HT Axel Westboms 75:a Mach 1, Patricia Riselius 88 Cab, Lasse Lindströms 01 GT Cab, Isak Erikssons 07 GT och P-O Olssons 17 GT Cab. Stort tack för att ni kunde ställa upp och tack till er alla som kom.
  Hälsningar Karin & Axel

  TheBullitt
  VI samlades på Ditec och fick en guidad tur i hur man rengör sin bil från grunden med tex vilka rengöringsmetoder man ska tänka på och hur man spolar av bilen rätt. Våran yngsta medlem Isak fick äran att vara testperson med sin 2005 GT och den blev precis som om den nyss kom från bilhallen. Även Gunnar var med och då hade vi både våran äldsta och yngsta medlem på plats. Stort tack till er alla som kom och tack Ditec för en lärorik kväll!
  Hälsningar Karin & Axel
  TheBullitt
  Hej Mustangvänner!
  Den 18:e maj har vi vår första träff i samarbete med Carsteds bil i umeå. Jag Axel kommer att välja ut 6 bilar som kommer att representera varje generation. Mer info kommer kring detta och vid regn kommer vi att stå inomhus med dem utvalda bilarna.
  Vänliga Hälsningar Karin, Axel och Fredrik från planeringsgruppen

  TheBullitt
  Hej På er och God fortsättning! Hoppas ni har haft en bra jul och nyår. Nu är det dags att börja ladda för en ny säsong och tänk vad fort det går idag är det den 17 januari. Vi har fått ihop en planeringsgrupp som kommer att träffas den 26 januari för att se över säsongen. De förslag som vi då diskuterar kommer vi att meddela vid vår första träff den 3:e onsdagen i feb. datum 20/2 plats IKEA restaurangen kl. 18,00. Hoppas då på god uppslutning.  Alltså första träffen för i år blir onsdagen den 20/2 kl 18.00 plats Ikea restaurangen. 
  Mustang hälsningar från 
  Karin och Axel.

  TheBullitt
  Information till Alla i Classic Mustang Club Region Västerbotten. Vi är idag 85 medlemmar och har ökat med två till. Från början i år 77 till 85. Så Roligt! Nu snart skall alla pållar in i sina garage och det är dags för vinterdvala. På denna del av året ser vi till att träffas och umgås var 3:e onsdag varje månad. Plats för detta är på IKEAS restaurang mellan 18-20. Vi samtalas över en kopp kaffe och längtar och trånar till nästa säsong. Här kan även nya förslag och idéer smidas för vi har ett gott samarbete. Nästa träff blir onsdagen den 17:e oktober kl. 18. Vår förhoppning är att vi ska få i gång en planeringsgrupp så att vi får träffas och påbörja nästa säsongs roliga aktiviteter. Vår förhoppning är också att det ska bli någon garagekväll hos någon i klubben under vinterhalvåret eller att vi får göra något studiebesök, kom gärna med förslag. Träffarna på IKEA 2018-2019 onsdagen den 17:e oktober kl. 18-20, onsdagen den 14:e november. Vi gör ett uppehåll i december och januari för att sedan träffas igen onsdagen den 20:e februari 2019, onsdagen den 20:e mars 2019. Vår mönstringen kommer vi att återkomma till i mars- april 2019. Här är några förlag som vi hade detta år och som några av oss även var med på. Dessa vill jag att vi tittar på även till nästa år. Förslag på öppna träffar till nästa Säsong. • Första maj, Bilmässan Örnsköldsvik. • Cruising med Nailheads till Antikenshus Rödåsel. • 12 maj Gatbilar i Umeå vid bilprovningen. • Bilträff Norsjö krockar med Olofs fors. • ”Misas” cruising Järnäsklubb lotsplatsen. • En tur till Ivars bil museum i Hoting • Skogs cruising regi Nailheads, Hösten. • Vi vinglar till Vindeln. En egen påhittad cruising där någon tar täten och leder oss lite kors och tvärs till slutdestination Vindeln. • Bilträffen i Burträsk. Kom gärna med fler förslag och det behöver inte vara bilinriktat, ett sätt för oss att umgås och ha roligt. Hälsningar Karin och Axel. ×
×
 • Create New...