Jump to content
 • Västerbotten


  TheBullitt
  Information till Alla i Classic Mustang Club Region Västerbotten. Vi är idag 85 medlemmar och har ökat med två till. Från början i år 77 till 85. Så Roligt! Nu snart skall alla pållar in i sina garage och det är dags för vinterdvala. På denna del av året ser vi till att träffas och umgås var 3:e onsdag varje månad. Plats för detta är på IKEAS restaurang mellan 18-20. Vi samtalas över en kopp kaffe och längtar och trånar till nästa säsong. Här kan även nya förslag och idéer smidas för vi har ett gott samarbete. Nästa träff blir onsdagen den 17:e oktober kl. 18. Vår förhoppning är att vi ska få i gång en planeringsgrupp så att vi får träffas och påbörja nästa säsongs roliga aktiviteter. Vår förhoppning är också att det ska bli någon garagekväll hos någon i klubben under vinterhalvåret eller att vi får göra något studiebesök, kom gärna med förslag. Träffarna på IKEA 2018-2019 onsdagen den 17:e oktober kl. 18-20, onsdagen den 14:e november. Vi gör ett uppehåll i december och januari för att sedan träffas igen onsdagen den 20:e februari 2019, onsdagen den 20:e mars 2019. Vår mönstringen kommer vi att återkomma till i mars- april 2019. Här är några förlag som vi hade detta år och som några av oss även var med på. Dessa vill jag att vi tittar på även till nästa år. Förslag på öppna träffar till nästa Säsong. • Första maj, Bilmässan Örnsköldsvik. • Cruising med Nailheads till Antikenshus Rödåsel. • 12 maj Gatbilar i Umeå vid bilprovningen. • Bilträff Norsjö krockar med Olofs fors. • ”Misas” cruising Järnäsklubb lotsplatsen. • En tur till Ivars bil museum i Hoting • Skogs cruising regi Nailheads, Hösten. • Vi vinglar till Vindeln. En egen påhittad cruising där någon tar täten och leder oss lite kors och tvärs till slutdestination Vindeln. • Bilträffen i Burträsk. Kom gärna med fler förslag och det behöver inte vara bilinriktat, ett sätt för oss att umgås och ha roligt. Hälsningar Karin och Axel. 

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner!
  Säsongen börjar lida mot sitt slut och det är dags för vår sista träff, VAR? Plats hos vår mustangvän Fredrik Larsson i Ersmark vägen mot Botsmark. Lördagen den 8 september kl. 12.00 i hans garage. Vi tar väl också med mustangen dit och hoppas på bra väder så Kanske vi avslutar med en liten cruising de hade varit trevligt. På agendan är det bl.a. utvärdering av säsongen samt framtidsplaner m.m. Punkterna får ni när ni anländer. Anmälan är bindande till Mig genom SMS, skriv namn och antal skicka till 070-692 15 45 senast den 3/9, vi äter smörgåstårta och dricker Kaffe. Ta med Stol, resten finns på plats. 
  Väl Mött!
  Hälsningar 
  Karin & Axel

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner!  vi vill tipsa om en bilträff lördagen den 11:e augusti kl 13 på Café Storudden i Gravmark. Man far upp mot Bullmark och sedan är det ungefär 1.4 mil till Storudden. Det är lätt att hitta då det är skyltat. träffen är öppen så vi har ingen egen plats. 
  Hälsningar Karin och Axel

  TheBullitt
  Hej Mustang Vänner, då är det dags för Lycksele och Motorveckan. Det blir ingen ändring vad gäller plats, jag har varit i kontakt med dem men de kan inte ge oss någon annan. Tid 10-16 lördagen den 28:e Juli plats, Gammplatsen. Var i tid för det fylls på rätt fort hos oss. Någon som vill ta på sig samling och samåkning från Umeå. Jag finns redan i Lycksele redan på fredagen, Crew på plats denna vecka är Tomas och Eva, Karin. Väl Mött. Hälsningar Karin.

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner! Snart stundar Wheels och det betyder att vi måste även detta år vara tidigt på plats för att få den plats vi brukar ha förhoppningsvis. Jag har talat med Brella och han säger att det inte går att ha någon klubbplats så vi måste åka in i samlad trupp vilket innebär först till kvarn. Han meddelade också att de ev skulle slå upp portarna halv 9. Ströbilar garanteras inte en plats hos oss så vi måste åka in i samlad trupp. Hoppas att så många som möjligt då kan glida in i ett pärlband och på så sätt kan göra en plats även i år. samling vid grindarna från kl 8,15. väl mött på lördag! 
  Hälsningar
  Karin • Kommande Evenemang

  Inga framtida evenemang hittades.
×