Jump to content

 • mats g johansson
  Vi samlas kl. 09,30 – 10.30 hos (FORD) Dahlqvists Bil,  Löparevägen/Kristianstadsvägen Hässleholm där vi bjuds på kaffe med fralla och minglar runt lite. Hitta hit
  Dahlqvists bil kommer att ha erbjudande till medlemmar på träffen. Såsom bokning av service på er Mustang till specialpris på alla årsmodeller.  Även andra erbjudande kan förekomma, så missa inte denna dagen.
  Kl. 11.00 utser med personalen på Dahlqvists bil,  vårens Mustang 2019 med en pokal till den stolta ägaren. Därefter kör vi en liten info om klubben här i syd samt dagens runda.
  Kl. 11.30 Startskottet går. Ta det lugnt och njut av naturen.
  http://www.humlalyckan.se/
  Kl. 13.00 ca vid målgång på Humlalyckans restaurang kommer det att serveras en smaskig Brunch till ett pris av 200 kr inkl . vatten och kaffe samt dessert. Detta måste förbokas senast den 24 April.  OBS!  begränsat antal max 85 personer går in,  så anmäl i god tid. Viktigt !!!!!  anmälan är bindande…
  Boka via mail:   info@humlalyckan.se  Ange medlemsnummer, namn, antal samt ev. allergier eller vegetariskt. Betalning sker vid kassan på stället.
  Humlalyckan kommer även att ha sin inredningsbutik öppen för oss under eftermiddagen
  Efteråt kör var och en på sitt håll så ses vi på nästa träff.
  Varma Mustanghälsningar
  Carina/Lasse  0703386595                                                                             
  CMC/Syd

  mats g johansson
  Våren närmar sig och snart är det dags att träffas igen, en första träff är redan den 13 april mellan 11:00 - 14:30.   Fordstore BilMånsson i Halmstad bjuder in Mustangklubben och Mustangägare till Mustangträff med BBQ och utställning. Efter träffen finns möjlighet att köra valfri runda enligt förslag nedan 😉 . Föranmälan uppskattas för beräkning av BBQ. Välkomna!    Föranmälan görs enklast på e-post: mustang.halmstad@gmail.com   Det finns även ett Facebook-event för träffen men du måste vara medlem i gruppen för CMC Halland för att se det:
  https://www.facebook.com/events/2031866033576285/  


  mats g johansson
  Nytt Mustangår och redan nu kan vi presentera preliminära träffdatum för 2019. Ni hittar datumen i kalendern. Funktionärsgruppen för CMC region Syd kommer att ha sitt planeringsmöte i början på april och efter det kommer vi att publicera mer detaljer kring träffarna. Men ta och boka in datumen redan nu. En helg att hålla speciell koll på är den 16-18 augusti då den stora Nationella Mustangträffen hålls på Ronneby Brunn i Blekinge, missa inte detta tillfälle! Nytt för i år är också att vi har med Mustangträffarna i Lomma i kalendern. 
  Vi ses till sommaren! 
   

  mats g johansson
  Lördagen den 1 september blir det stor träff med dagens prestandabilar Mustang och
  Focus hos Hedbergs Ford i Malmö/ Fosie Hornyxegatan 16.
  Classic Mustang Club Sweden ställer ut sina Mustanger från 1964 till 2018.
  Medlemmar från Ford Club of Sweden finns också på plats. Kom och beundra och njut.
  Hedbergs visar upp sin modifierade Mustang GT med tillbehören
  från Ford Performance programmet.
  Stig Blomkvist visar sin BDA Escort från det vinnande 70-talet.
  En heldag för Dig som gillar Ford med mycket muskler och körglädje! Välkommen!  
   

  mats g johansson
  Nu är det åter dags att visa upp våra läckra bilar vid Ljungbydagarna. Det är lördagen den 18 aug mellan kl 10 - 14. Samling för gemensam kortege till uppställningsplatsen. Vi samlas vid Biltema kl 09,30 och vi kör därifrån i samlad trupp 09,45. Området i Ljungby är avspärrat så därför gemensam infart.   Välkomna!   Tomas, Hasse och Lars   http://www.ljungbydagarna.se/  ×
×
 • Create New...