Jump to content

 • mats g johansson
  Nytt Mustangår och redan nu kan vi presentera preliminära träffdatum för 2019. Ni hittar datumen i kalendern. Funktionärsgruppen för CMC region Syd kommer att ha sitt planeringsmöte i början på april och efter det kommer vi att publicera mer detaljer kring träffarna. Men ta och boka in datumen redan nu. En helg att hålla speciell koll på är den 16-18 augusti då den stora Nationella Mustangträffen hålls på Ronneby Brunn i Blekinge, missa inte detta tillfälle! Nytt för i år är också att vi har med Mustangträffarna i Lomma i kalendern. 
  Vi ses till sommaren! 
   

  mats g johansson
  Lördagen den 1 september blir det stor träff med dagens prestandabilar Mustang och
  Focus hos Hedbergs Ford i Malmö/ Fosie Hornyxegatan 16.
  Classic Mustang Club Sweden ställer ut sina Mustanger från 1964 till 2018.
  Medlemmar från Ford Club of Sweden finns också på plats. Kom och beundra och njut.
  Hedbergs visar upp sin modifierade Mustang GT med tillbehören
  från Ford Performance programmet.
  Stig Blomkvist visar sin BDA Escort från det vinnande 70-talet.
  En heldag för Dig som gillar Ford med mycket muskler och körglädje! Välkommen!  
   

  mats g johansson
  Nu är det åter dags att visa upp våra läckra bilar vid Ljungbydagarna. Det är lördagen den 18 aug mellan kl 10 - 14. Samling för gemensam kortege till uppställningsplatsen. Vi samlas vid Biltema kl 09,30 och vi kör därifrån i samlad trupp 09,45. Området i Ljungby är avspärrat så därför gemensam infart.   Välkomna!   Tomas, Hasse och Lars   http://www.ljungbydagarna.se/  

  mats g johansson
  Välkommen till Mustangträff i Lomma! 
    Den 19 augusti kl. 13-16 är det dags för tredje året i rad och Classic Mustang Club är även på plats. Träffen börjat som vanligt på Varvstorget i Lomma kl. 13 och redan vid 13.30-tiden blir det ny gemensam cruising på 12 km till Borgeby slott där det finns kaffe och kaka till försäljning.
    Vi hoppas på sol, värme och många Mustanger.
    Anmälan görs helst i evenemanget på Facebook. 
    Arrangörer:  Mustangträffar i Lomma  (https://www.facebook.com/groups/658754427616938/) (https://sites.google.com/view/mustangtraffar)
    Classic Mustang Club Sweden, Syd (https://www.facebook.com/groups/cmcssyd/) (https://www.mustangclubsweden.org/regioner/syd)
    Borgeby slott (http://www.borgebyslottab.se/)  

  mats g johansson
  De nästkommande aktiviteterna är hamnträffen i Simrishamn den 28 juli och Mustangklubbens Västkustrally den 23 september. 
  Men kom också ihåg att köra till onsdagsträffarna på Chikos i Eslöv. Varannan onsdag hela sommaren, aktuella datum hittar du i kalendern. ×