Jump to content
 • Östra Götaland


  jucken 66
  Bussresa till World of Classics museums& Sales Tumba lördagen den 1 februari 2020 Start Ödeshög kl 07.00 Mjölby Dollar Store kl 07.40 Linköping kl 08.15 Norrköping kl 09.00 En dag bland vänner och god mat och en massa fina bilar Intresset visar du så fort du bara kan dock senast 14/12 19 evald1@hotmail.com Kostnaden beror på antalet deltagare. Resa. Inträde. Mat.

  frasse
  Hello Mustang Lovers!
   
  Så är Vi då inne i den första "riktiga" sommarmånaden Juni, och det verkar som det formligen exploderar av träffar, cruisingar och swap meets i varenda buske i landet. Inte minst här i Region Östra Götaland finns det något för alla under veckans alla dagar.
  Samtidigt har de facto det ökade intresset för entusiastbilar i stort och det ökade intresset för Ford Mustang i synnerhet, lett till att allt fler arrangörer börjat tillämpa åldersbegränsningar på sina evenemang. Detta är i det stora hela inget problem, men värt att tänka på när Ni planerar spontanträffar eller hagar vid andras eller era egna evenemang eller tillställningar. Trettioårsgräns brukar vara en vanlig tillämpning, men denna utesluter trots allt ca 60% av klubbens medlemmar och är detta i sig är oförenligt med klubbens intentioner och stadgar, d.v.s. att alla skall vara välkomna oavsett årsmodell eller modell av Ford Mustang.
   
  Säsongen har börjar bra här i Östra Götaland, och Vi har fått bra fart på verksamheten. Bl.a. så anordnar Några av våra nyare medlemmar i Linköping spontancruisingar på onsdagar vid fint väder (d.v.s. cabbeväder), CMC 6016 Evald Adell fixade till en resa omkring Omberg och Väderstad. CMC 375 Pelle Almqvist organiserade en mycket välbesökt cruisingrunda i Huskvarna med omnejd 20 Maj (kommer som artikel i Mustang Magazine). Ett stort antal Mustanger brukar även mer eller mindre organiserat dyka upp under Motorentusiasternas Veckoträff på Flygvapenmuseum i Linköping under Torsdagskvällar, mycket trevligt!
   
  Vad händer då under sommaren? Här kommer några exempel ...

  1/6 Motorentusiasternas veckoträff med tema Ford Mustang (egen "hage")
  6/6 Nationaldagsfirande på Valla Fritidsområde (egen hage med 30 års gräns)
  6/6 Nationaldagsfirande under Motordagarna i Skänninge (ingen åldersgräns)
  10/6 Cruising Vikbolandet (samarbete mellan Östra Götaland & Västra Mälardalen)
  10/6 Pony Car Meet på Björkvik Ring
  20/7 Mustangträff under Sportbilsdagen i Västervik (egen Hage, ingen åldersgräns)
  17/8 Mustang tema på Motorentusiasternas Veckoträff på Flygvapenmuseum (ingen åldergräns)
   
  Utöver detta givetvis en mängd ytterligare spontancruisingar och sammanstrålningar på diverse träffar runt om i Regionen.
  Håll koll på aktiviteterna via vår hemsida http://www.mustangclubsweden.org/regioner/ostra-gotaland/nyheter/ ,
  samt regionens Facebookgrupp Mustangklubben Östra Götaland https://www.facebook.com/groups/497513083774335/ där vi lägger upp spontanträffar och snabba inlägg om "sista minuten" ändringar eller inkast.
   
  Förhoppningen är att Vi skall kunna träffas och ha kul under opretantiösa förhållande och att Vi skall kunna aktivera fler i Regionen. Hör gärna av Er med idéer eller förslag på aktiviterer i hela regionen. Eller för att travestera ett känt uttryck ... "Alla ska med"
   
  Se även till att dokumentera Era resor, så Vi kan sprida lite glädje i vår eminenta klubbtidning. Mejla underlag till mig om Du inte vill skicka det direkt till tidningen.
   
  Väl mött på vägarna i sommar och se till att ta vara på säsongen på bästa sätt med Dig & Din Mustang!
   
  Med de vänligaste hälsningar
  tf. Regionsansvarig Östra Götaland
  Frasse Fransson, CMC1862
  lars.frasse.fransson@gmail.com
  tf. regionsansvarig
  Frasse Fransson, CMC1862
  lars.frasse.fransson@gmail.com

  frasse
  Hello Mustang Lovers!

  Äntligen är Maj månad kommen och Vinterns planeringar och funderingar börjar visa sig i handlingar och träffar av olika dignitet och syften. Vi har ju diskuterat hit och dit många gånger, och det finns många sätt att umgås på inom klubben. Somliga tycker det är ok att bara åka några mil för att samlas och umgås med picknickkorg och gott sällskap. Medan andra finner ro i själen av att åka längre sträckor med korta avbrott för fika och samvaro. Hur Du än vill utnyttja Din tid med Din Mustang, ska Vi gemensamt försöka se till att det finns aktiviteter som passar alla. Det kan också innebära att flera alternativ står till buds samma datum ... sådana krockar får Vi räkna med.
   
  Just nu saknar Vi någon/några i Norrköpingsområdet som skulle kunna tänka sig att rodda ett eller två arrangemang under året. Antingen i egen regi eller under någon annans träff eller evenemang. Hör gärna av. Vi har dessutom fått in nya krafter i klubben som tycker det är kul att bara träffas och spontanåka mitt i vecka. Sådana spontanåkningar marknadsförs f.n. endast på östra Götalands Facebook-grupp.
  Under Maj händer mycket, som t.ex. Hästsläppet på FordStore 2/5, Säsongsstarten för Bil- & MC-träffarna i Huskvarna Folkets Park med Mustang-tema 10/5, Vårresa i Äppelblom i trakterna av Huskvarna 20/5, Mustangträff i Vätterbygd - Värstavarvet 7/5 samt spontanträffar och åkningar över lag.
   
  Har Du en bra idé som Du tror är genomförbar och som Du tror skulle locka flera av regionens medlemmar, hör av Dig till mig eller kenneth Andersson, så lotsar och hjälper Vi Dig vidare. Regionen blir vad Vi gör den till.
   
  Vi hoppas på en synnerligen solig och varm Maj, så Vi kan träffas och umgås under olika former och aktiviteter.
   
  Med de vänligaste hälsningar
  tf. regionsansvarig
  Frasse Fransson, CMC1862
  lars.frasse.fransson@gmail.com
   

  jucken 66
  Hej alla glada mustangvänner.
  Jag har märkt att många byter e-post adress .
  Skulle vara kanon om ni gick in och ändrade detta. Annars kommer ni inte att kunna få
  e-post från oss.
  Sedan är det flera som inte har e-post adresser , så min fråga till er är: Får ni info från hemsidan eller har ni önskemål om hur vi ska meddela er?
  Mvh
  Webbansvarig i region Östra Götaland
  Kenneth Andersson (Klockrike)
  CMC 489
  Mobil: 0703991221
  E-post: kennetha489@gmail.com×
×
 • Create New...