Jump to content

Mustangmike

Medlemmar
 • Inlägg

  299
 • Blev forummedlem

 • Senaste besök

 • Days Won

  17

Mustangmike last won the day on 30 december 2018

Mustangmike had the most liked content!

Omdömespoäng

69 Excellent

About Mustangmike

 • Rank
  Mustangälskare
 • Födelsedag 1960-05-18

Medlemsinformation

 • Stad
  Täby
 • Intressen
  MC, Bilar, m.m.

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mustangmike

  Nostalgi i vintermörkret

  Stog på bra med Bossen och bjöd på härlig skönsång
 2. Mustangmike

  GT500 äntligen här!

  Hade Prowler haft V8 hade jag haft en för länge sen, smma med PT Cruisern, största missen var avsaknaden av V8.
 3. Mustangmike

  GT500 äntligen här!

  Vad menar dom med 700+ HK PROJECTED ? Inte för att jag misstror Fords reklammakare Hehe , men ordet PROJECTED efter luktar.....Får mig att tro det är nåt fuffens och inte 700+ vältrimmade Mustanger klara att springa ur stallet bara du trycker på potentiometern på golvet. Dom där laggårdsdörrarna har säker ett gäng dörrvakter med krav och förutsättningar innan dom släpper ut alla.
 4. Mustangmike

  GT500 äntligen här!

  Mötte en Merca nu på vägen till jobbet som hade liknande grill, tänkte direkt på det när jag såg den En av globaliseringens baksidor, Jänkarna hade sin egen stil förr, nu blir allt mer global mainstream för att det ska passa alla på alla marknader (eller så många som möjligt ) för att få lönsamhet.
 5. Mustangmike

  Mustang vanlig bil

  På mina bilar får abs jobba, speciellt vinterbilens men kan tänka mig det finns många där den aldrig används. Tänk sommarbil, finbil, försiktig sommarkörning i fint väglag, Det behövs lite ovarsamhet på rullgrus för att den ska aktiveras sommartid om man kör som folk
 6. Mustangmike

  Mustang vanlig bil

  Menar du att det ligger vätska låst i abs ventilerna för respektive krets/en för varder hjul? Kan inte vara mycket det rör sig om men å andra sidan man kan ju tänka sig att dom skvättarna kan va rätt gamla....ingen aktiverat abs sedan bilen var ny.
 7. Mustangmike

  GT500 äntligen här!

  Ja festligt, nu när man ser bägge så känns dom nya 18 lite fel. Ser två möjliga anledningar. Sent påkommen ändring på 18 och taskig internkommunikation eller mer troligt, GT500 teamet hade fria händer och valde den äldre lampan som ger mer harmoni i linjespelet, snyggare och aggressivare look.
 8. Mustangmike

  roush 2006

  Ser ute att vara huvudsäkringen/automat till bränslepumpen.
 9. Mustangmike

  Hur många Saleen S281 har vi i landet?

  Det är lite festligt men S197 har vuxit och blir liksom bara snyggare ocg snyggare med åren. Jag gillar min bara mer och mer med åren. Saleenarna har en smakfull lagom designförstärkning som ger dom det där lilla extra, ett avsteg från dom klasssiska linjerna åt modernare men helt rätt. Sen finns det absoluta favoriten, Saleen Parnelli Jones som har kvar S197 designen men fått en jag tror väldigt kul motor och dom rätta väghållningsprylarna sitter där från början. Motorn jag bygger bli en sådan strokad 302 botten fast all in med mer komp, bättre toppar, insug, kammar.
 10. Mustangmike

  ny medlem

  Det är standard "dubbel din", i princip samma som Focus och Mondeo samma årgångar. Jag köpte en noname android och det var i princip plug & play. Mustanglogga fans klart i listan att välja som välkomstbild när du startar enheten. Lite fix å pyssel blir det ju då du får gps navigering, backkamera och handsfree på köpet på såna multimedienheter och blir lite kabeldragningar. Det enda som inte ingick var en adapter för antennkabeln som är amerikans udda typ på bilen, jag dumpade sprötet på skärmen för en intern aktiv antenn i samma veva. Själva backkameran fick man köpa till och hittade en lednummerskylbelysning med intergrerad kamera som passade original nummerskyltbelysningshålet efter lite fix.
 11. Mustangmike

  Nationella Träffen år 2019

  Det är samma sak här, åker på banträffar när det bjuds och trevliga fikaträffar när tid finnes och inget annat hägrar. Man måste ju få uttrycka sina idéer och tycka. Tror ändå det kan vara idé för ledningen i klubben att fundera på klubbens inriktning, image och framtid. Är syftet att bara att samlas för fikaträffar, dela ut priser till varandra inom klubben för bra puts på träffen och att ge ut en kanonfin klubbtidninig så är ju det gott nog och inga förändringar krävs. Möjligen skulle fikabrödet och förtäringen behöva utvecklas, mer fibrer och grönsaker samt minimum högrevsburgare, det är ju ändå 2019 nu.Ha ha Men det är ju valfritt att vara med, avgiften är låg så det svider inte och tidningen har bra kvalitet. Ser fram emot ett nytt år med My little Pony Club Mitt nyårslöfte är att bygga klart nya Motorn.
 12. Mustangmike

  Nationella Träffen år 2019

  Ha ha Fordmaskin i BMW, den var riktigt bra Brukligt brukar ju vara motorn som styr, d.v.s hade du kommit i en Mustang med BMW maskin hade du säkert fått vara med i klubben
 13. Mustangmike

  Nationella Träffen år 2019

  En sån här skuta, eller rättare sagt hangarfartyg bestyckat med potenta Mustanger vänder man inte på en handbromsvändning. Det tar tid och krävs stadgeändringar och stöd från ledning och därefter eldsjälar ute i regionerna. Detta är inget som ska konkurrera med regionsansvariga utan en separat rikstäckande utbildnings och bansektion börs skapas med en långsiktig plan och medel att utveckla verksamheten. De liknande verksamheter jag känner till är självförsörjande eller vinstgivande men har börjat i liten skala och pågått i många år. Eftersom Jag tror utan att känna till cmc kassa eller budget att det finns utrymme och bör avsättas medel för att långsiktigt utveckla klubben till en mer motoraktivitets/sport främjande verksamhet. Genom klubbens styrka och storlek finns möjlighet att genom att släppa till medel efter en långsiktig plan få ett snabbare förlopp och förändring. Återigen inte på bekostnad av befintlig verksamhet utan som komplement och i symbios win - win. Utbildnings och bansektionen är en egen del bestående av en grupp rekryterade medlemmar oavsett region. Dessa drar och arrangerar banträffar/utbildningstillfällen/utflyktsmål på för aktiviteten lämpliga rundbanor eller flygfält. Självklart i samarbete med regionsansvariga där aktuell bana är belägen om intresse från dessa finns, dock inget krav. Visst kan jag hjälpa till och dra i detta om intresse och stöd finns från ledningen.
 14. Mustangmike

  Nationella Träffen år 2019

  Det är verkligen tragiskt, hur kan en märkesklubb för en prestandavagn kan halka så snett i utvecklingen.Steve Mc queen satte ribban i Bullit. Detta är en viktig fråga för ledningen i klubben att ta tag i. Annars kommer klubben dö fika döden på ålderdomshemmet, nä visst ja dom finns inte, medlemmarna kommer dö hemma i sin ensamhet för dom orkar inte ta sig ut till Mussen längre, hittar inte nyckeln till garaget och luften gick ur ringarna redan för flera år sedan. Dom förstod aldrig internet och vad ett levande forum är så dom dör hemma i sin ensamhet. Jag är själv en fikaälskande 50 plussare som snart passerar 60 strecket med aldeles för hög fart, men det kommer bli två streck, och rykande från bakhjulen på min Musse. Jag tror vi behöver avdramatisera detta med bankörning till att börja med. Folk i allmänhet tror att det är farligt, fast det i själva verket är precis tvärt om. På en bana finns inga fyllskallar, möten, diken, lyktstolpar, långtradare eller poliser. Om klubben premierar och lägger fika träffarna till banträffar där det erbjuds kurser i körteknik i olika steg och nivåer för att passa alla kommer detta bli naturliga utflyksmål för alla och fler och fler kommer våga delta i enklare men roliga körningar. Folk kommer inspireras och se att andra tar ut sin klenod och faktiskt kör med den och då inser dom att dom också kan. Detta forgår under åren och skaran ökar, Mustangisterna blir bättre förare och blir så smångom om 5-10 år är CMC kännda och respekerade för den aktiva klubb det är som utbildar sina medlemmar till bättre förare. Klubben behöver attrahera yngre och aktivare medlemmar, dom som ska köpa våra Mustanger för att drifta med eller vad nu framtiden ska göra med alla klenoder som gemene man/kvinna tror sig ha i garaget därhemma. Bara en liten liten del kommer bli en samlarbil och representera något värde. Bilarna är i grunden bra skit som tål lite stryk och bör användas till att glädja och utveckla sina ägare. CMC bör värna om Mustangen sportighet och aktiva medlemmar med körskicklighet som det anstår en Mustangägare. Inte en "hängaroundklubb" till PRO som utvecklingen ser ut idag.
 15. Mustangmike

  Nationella Träffen år 2019

×