Jump to content

Tungelsta FB-68

Medlemmar
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tungelsta FB-68 last won the day on November 13 2018

Tungelsta FB-68 had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Tungelsta FB-68

 • Rank
  Forummedlem
 • Birthday 03/30/1961

Recent Profile Visitors

664 profile views
 1. Jaaa.... beror hur nära ngt hav du bor , salt fräter + om bilen står i ett uppvärmt garage eller utomhus. Gjutjärn rostar ju rätt friskt i kontakt med syre/vatten .
 2. Antar att bakaxeln är för klen för 225 hk + bilbesiktningen vill ha bättre bromsar (även jag)
 3. Någon som kan ge råd till mig ang motorbyte . Om jag har en classic Mustang med en 6:a och vill byta till en 1987-92 5.0 l motor. Vad ska jag tänka på ang original elektronik (behövs den eller finns eftermarknads kit) som gör det enklare ? Ska jag välja man låda eller automat , vet ej så mycket om "modernare lådor" vill gärna åka snålare på landsvägen. Antar att byte av bakaxel gäller till 8 tum , om bilen är utrustad med 6:a Hur löser man hastighetsmätare och nyare låda ? Bromsar förstår jag behöver uppgraderas till skivor/servo ? Ngt mer att tänka på ? Tack på förhand Tim
 4. Sitter det inte enbart en svetsmutter på ena väggen av rambenet , plåten mot bakskärmen. Tror inte skruven går genom bägge vertikala plåtarna på ramen.
 5. Om du tänker byta plåt till bakskärmar så spara orginalplåt runt gälarna. Med andra ord , kapa inte bort den plåten .
 6. Finns en importfirma här i svedala som hjälper till med båtfrakt , med mellanlandning i Holland. Blir mycket billigare att importera bil från EU , men du kanske tar bilen som flyttgods ?
 7. Menar du att det ej fanns 4v 302 (4 portare) motorer i Fords register 1968 ?
 8. 4V betyder 4-portsinsug (på svenska) :) Om det sitter 4 bultade ramlageröverfall har du en Boss-motor !
 9. Fantastisk bil du har tillverkat :) :) :)
 10. Vart har du köpt all ekonomiplåt från ?
 11. Håller på att sälja kärran .Hur kan jag bevisa att min motor är en 390 motor när den sitter i bilen ?
 12. Golvkonsol till 67:an går att köpa ny , 68:an som har stoppning på åvansidan kan enbart hittas beg Kan lova dig att om du hittar en är den dyr !
 13. Har aldrig sett ngn som gjuter hemma förut :) orginallocket har ju gummi som utjämnar trycket när man bromsar , hur löser du detta med ditt nya lock ?
×
×
 • Create New...