Jump to content

Guten

Klubbmedlem
 • Inlägg

  100
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Days Won

  1

Guten last won the day on April 11 2017

Guten had the most liked content!

Omdömespoäng

16 Good

About Guten

 • Rank
  Webmaster Gotland

Medlemsinformation

 • CMC
  3887
 • Region
  Gotland

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Guten

  Aktiviteter MUSTANG 2018 GOTLAND

  Aktiviteter MUSTANG 2018 GOTLAND.doc
 2. Tack så mycket för hjälpen Corvvette, massor med uppgifter.
 3. mitt reg nr här i Sverige är BJU556
 4. Hej alla ! Var hittar man uppgifter om var bilen är tillverkad. Har en Mustang GT 2004 Convertible och har läst eller hört att den tillverkades på en fabrik i Dearborn ( kan vara felstavat) någon på detta forum som vet ?
 5. Guten

  Urmontering av förarstol

  Har hittat de bakre bultarna som var gömda under ett par täckplattor i plast/gummi, så nu är klädseln inlämnad för rep. hos sadelmakaren.
 6. Hej alla Mustangägare ! Skall montera ur min förarstol på en Mustang 2004 GT för att ta den till en sadelmakare för rep av skinnklädsel, men får inte loss den från golvet. Har lossat glidskenorna i framkant men det verkar inte gå att lossa den, i varje fall inte utan våld. Någon som har erfarenhet av detta lilla enkla problem. Vill inte bryta sönder något så då är det bättre att fråga mer erfarna. Ha de gott !
 7. Guten

  Program Gotlands Weekend

  Hej Bosse ! vi har 123 bilar anmälda ca 240 personer så det blir ett bra gäng tror vi. Nu ser det ut som om solen också är med oss åtminstone delar av dagen enligt SVTs väder-rapportering.
 8. Guten

  Framhjulslager

  Har lite konstiga ljud och vibrationer vid vissa varvtal och farter. Har en 2004 GT Convertble, möjliga orsaker kan vara däcken som bara gått en säsong, mer troligt framhjulslager. Någon som bytt på denna modell ? Tydligen finns det lösa lager i satser för ca 500 kr men också hela nav (hubbar) där allt verkar vara monterat kostnad ca 1500 kr. Vilket är att föredra ? någon som vet ?
 9. Guten

  Program Gotlands Weekend

  Ingen klädkod gäller, fritt val trots att vi kallar det bankett. Mustang-bankett
 10. Guten

  Gotlandsweekend 2017

  Vår mening är att ingen klädkod gäller, fritt val av klädsel således vid Gotlandsweekend.
 11. Guten

  Gotlandsweekend

  För er som väntar på ett program till Gotlandsweekend så är det på gång snart. Bitarna med mat, musik, boende och allt annat inklusive lördagens cruising, och allt som måste till för att det skall bli en bra träff är i princip klart. För ca en vecka sedan var det drygt 100 bilar inbokade (200 deltagande personer) och vi tar emot anmälningar hela juni månad ut, så har du inte anmält ditt deltagande gör det nu. Vi hörs snart
 12. Guten

  Trikoloren

  Kan någon förklara för mig varför de tre färgfälten i rött, vitt och blått ligger som bakgrund till mustanghästen. Det får en ju att tänka på Frankrike ? o inge fel i det men det borde ju vara USA:s färger och format. Fick frågan av en granne och kunde inte svara.
 13. Guten

  Inbjudan till Gotlands Weekend 2017 (uppdaterad)

  Tack för det Mike, det är ju så att allt kan inte finnas med i inbjudan, som exempelvis fria drinkar och annat trevligt, men vi lovar att göra vårt bästa för våra hitresta gäster, och kommer naturligtvis att presentera ett program för alla 3 dagarna. Redan nu kan vi väl avslöja att vi även i år kommer att bjuda på en "lång cruising" som kommer att gå till norra och östra delen av ön, vi kommer även att arrangera aktiviteter på söndagen för de som har ork och krafter till det. Men som sagt vi kommer att presentera hela programmet lite senare under våren. Ha de gott tills dess hälsar organisationsgänget på Gotland !
 14. Guten

  Inbjudan till Gotlands Weekend 2017 (uppdaterad)

  Sorry Bosse och alla andra som redan försökt boka, rederiet har strulat till det lite då turlistan efter den 20 augusti inte är riktigt fastställd. Tyvärr måste vi vänta till första dagarna i februari för att det skall gå att boka utan problem. Vi ber om ursäkt för detta lilla missöde som vi i CMC:s Gotlands-sektion inte har rådighet över. Vänta till onsdag - torsdag i nästa vecka så skall allt fungera till belåtenhet. Hälsningar Leif Söderström och Göran Persson.
 15. Guten

  Inbjudan till Gotlands Weekend 2017 (uppdaterad)

  Hej Mustangmike ! Här kommer ett litet livstecken från Gotland ang. vår träff i augusti. Vi försöker att svar på de frågor som kommer upp men som du upptäckt så är det inte alltid snabba svar. Ang. priset på mat så innefattar det två dagars ätande på Scandic hotell, och då blir ju priset lägre per måltid. Beträffande avgiften på 300 kr/bil så går dessa pengar till underhållning under fredag och lördagskvällen (orkester) samt div arrangemang under lördagens utflykt. Hoppas du är nöjd med svaren och att vi ses här på ön i augusti. Vi kommer att lämna ett detaljerat program längre fram under våren, troligen i Mustangtidningen nr 2. Ha en bra vår och sommar önskar vi i Gotlands-regionen.
×