Jump to content

66musse

Club Member
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

66musse last won the day on August 26

66musse had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About 66musse

 • Rank
  Forummedlem

Members Information

 • CMC
  6111
 • Region
  Värm/Örebro
 • City
  Hagfors
 • Yrke
  Metallindustrin
 • Interests
  Nästan allt med motor, men mest Mussen

Recent Profile Visitors

3,440 profile views
 1. Ett tillägg: Jag kör ET 0 både fram och bak. //Mattias
 2. Hej Målsman. Dessa finns i olika utföranden från US-mags. Passar fint på min 66:a och gör garanterat det på din 65:a ja kör 8x17 bak och 7x17 fram annars finns det massvis med andra fabrikat och utseende till våra bilar, som per skrev, bara att googla.. .. bla. ”Go trading” och ”classic wheels” har en del fina fälgar, även ”alven och Ingvarsson” och ”tyrelia” lycka till
 3. Där kan jag inte hjälpa till med tips jag bor för långt ifrån. Men hoppas du får hjälp att rätta till felet. ser att Rolands mustang har skiva till 67. byta den fixar en verkstad om du inte skruvar själv. //Mattias
 4. Be nån vrida på ratten när du kollar hardyskivan (om du har en, annars är det en rak stång hela vägen) Det ska röra sej lika på bägge sidor om skivan.
 5. Hej, kolla om du har en hardy skiva innan styrsnäckan, ja vet inte hur tidigt i årsmodellerna den kom men ja har för mej 67-68 nånting... är den trasig så förstår jag ditt problem, bilen blir okörbar. kolla exempelbilden, där ser du hardyskivan på rattstången innan styrsnäckan.
 6. Hej. Tack för tipset, tyvärr tror jag han beställt redan men ja ska nämna detta för honom iallafall Kul att det funkade för dej. Vi får se hur detta går..
 7. Jo om saker låter för bra för att vara sant så är det oftast det, men han vill gärna testa och jag undrade om nån redan gjort ett test? Annars blir det nog mythbusters i ford falcon framåt våren..
 8. Hej på er. Jag undrar om nån av er har erfarenhet av RVS technology transmission treatment? https://rvs.se/index.html Undrar om någon testat och lyckats få mindre oljud från bakaxel med detta?? slitna axlar blir det med tiden och det sjunger gärna i dom. Ska hjälpa en kompis i vinter att fixa till hans falcon och det är stram budget så det vore ju fint om detta var ett alternativ att pröva på hans bil.
 9. Som ja såg på en dekal i somras... America is going metric, inch by inch
 10. Hej. Kan inte svaret på din fråga men.. Jag köpte denna till min 66:a och den funkar fint. Steglös ställbar intervall ca: 5-15 sek, passar i originalkontakt. https://www.npdlink.com/product/switch-assy-windshield-wiper-intermittent-5-terminals-up/167812/200454
 11. Nä egentligen inte. Funkar det för övrigt med fläkt och inget läckage så räcker det med slangbyte. Om du tänker göra som jag så du tar rör så måste du ha slang mellan värmepaket och ut genom torpedväggen och sedan gå på med rör. Det är ju för att motorn rör sej lite så de måste kunna flexa lite så det inte är helt stumt.
 12. Ja hittade inga så jag gör som med mycket annat. Fixar själv Putsade ytan med 320 korns slippapper lackade med Acid#8 etsprimer och sedan 2k sidenmatt svart. tidskrävande och tålamodskrävande om det ska bli bra, ja lackade alla klämmor i motorrummet. Men det är ju detaljerna som gör helheten.
 13. Såhär har jag gjort på min. 15 mm kopparrör som jag lackat. Funkat fint i 2 säsonger nu och nej det finns inget enkelt sätt att byta dom tyvärr. Dom sitter som Tungelsta beskriver med slangklämmor i värmepaketet i kupen.
 14. Det var dans en kväll och som alla vet så är ju dans ett lodrätt tillstånd för ett horisontellt begär. hur som helst så uppstod tycke mellan en kvinna och man och det beslutades att de skulle spendera natten tillsammans. Väl hemma hos Kvinnan så frågade mannen om toaletten? Kvinnan visade en dörr i sovrummet som ledde till toan, mannen gick in och klädde av sej och tog av sej peruken, han var nämligen skallig. Han öppnade dörren försiktigt och såg att det var väldigt dämpad belysning, kvinnan sa kom nu jag är naken å väntar på dej. Mannen gick ut i sovrummet och såg knappt till sängen för att det var så mörkt, han snubblade till på mattkanten och ramlade i sängen med huvudet mellan kvinnans ben, kvinnan kände det skalliga huvudet med båda händerna och utbrast med darrig röst: - Ojojoj den där tar du det väldigt försiktigt med
×
×
 • Create New...