Jump to content

Lars Alfredsson

Administrators
 • Content Count

  2,633
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Lars Alfredsson last won the day on November 8

Lars Alfredsson had the most liked content!

Community Reputation

131 Excellent

1 Follower

About Lars Alfredsson

 • Rank
  Administratör

Members Information

 • CMC
  631
 • Region
  Skaraborg
 • City
  Vara
 • Yrke
  Tekniker/Projektledare
 • Interests
  Motorsport, bilar m.m.

Recent Profile Visitors

4,339 profile views
 1. Nu är det snart dags att börja tänka på träffar 2020. Bokningen öppnar 1/1 2020 och sträcker sig till 30 April, det är begränsat antal platser även denna gång. Programmet för träffen presenteras inom kort. dg-gotlandsweekend-CmC-205x280+3mm.pdf
 2. © Classic Mustang Club Swweden

 3. Årets sista tidning är på väg till din brevlåda med almanacka 2020 och den så efterlängtade Mustang Club Magazine på hela 92 sidor! Ha det så bra i julhelgen och passa på att ladda batterierna på er själva och på den kära Mussen i garaget. Snart är det dags för ny säsong och den börjar med Årsmöte i Båsenberga den 7 mars och sedan är det april och dags för Mustangfödelsedag den 17 april! Jag önskar er alla en underbart god julhelg! Tord cmc1/red. Kör försiktigt i vinter, och du... Inget SMS vid ratten!
 4. Årets sista tidning är på väg till din brevlåda med almanacka 2020 och den så efterlängtade Mustang Club Magazine på hela 92 sidor! Ha det så bra i julhelgen och passa på att ladda batterierna på er själva och på den kära Mussen i garaget. Snart är det dags för ny säsong och den börjar med Årsmöte i Båsenberga den 7 mars och sedan är det april och dags för Mustangfödelsedag den 17 april! Jag önskar er alla en underbart god julhelg! Tord cmc1/red. Kör försiktigt i vinter, och du... Inget SMS vid ratten! Visa hela artikel
 5. Det är nog bara mitt foto som får hålet att se ovalt ut.
 6. Den jag använde följde med tiltrattstången från Ididit. Har en extra någonstans. Ska kolla om den är lik den du har,
 7. Tror du behöver den så rattröret sitter stadigt i nedre änden. När jag satte in Borgeson på min bil funkade det inte utan.
 8. Har en 5.0 EFI motor i min 65:a där har jag kopplat en varvräknare på den anslutningen som går till tändspolen, fungerar utmärkt.
 9. Le Mans-filmen Ford v. Ferrari har premiär 15 november – även om det inte handlar om mustang så är det en intressant historia. Visa hela artikel
 10. Le Mans-filmen Ford v. Ferrari har premiär 15 november – även om det inte handlar om mustang så är det en intressant historia.
 11. Hej! Det är bara portalen som det går att ändra i. Är det lösenordet som inte fungerar? Skicka ett mail till webmaster@mustangclubsweden.org så ska jag försöka att hjälpa till.
×
×
 • Create New...