Jump to content

Lars Alfredsson

Administratör
 • Inlägg

  1 307
 • Blev forummedlem

 • Senaste besök

 • Days Won

  36

Lars Alfredsson last won the day on 5 februari

Lars Alfredsson had the most liked content!

Omdömespoäng

96 Excellent

About Lars Alfredsson

 • Rank
  Administratör

Medlemsinformation

 • CMC
  631
 • Region
  Skaraborg
 • Stad
  Vara
 • Yrke
  Projektledare
 • Intressen
  Motorsport, bilar m.m.

Senaste Profilbesöken

3 439 profil visningar
 1. Det verkar som det är alla tidningar från samma förlag som har tolkat EU-regler på det sättet att en Amerikansk sida inte kan följa reglerna. Gäller bland annat Mustang 360, Mustang Monthly, 5.0 Mustang & Super Fords, Muscle Mustangs & Fast Fords. Det är nog tyvärr inget som går att påverka. Det är Motor Trend som äger detta. Däremot upptäckte jag att sidan för Hot Rod magazine fungerar och det är samma förlag så det kanske är något annat som ligger bakom.
 2. Nu tycker jag att vi bryter pajkastandet och återgår till den ursprungliga frågan. Forumet är till för att hjälpa varandra, inte mästra.
 3. 1/5 2019. Boka redan nu in detta evenemang. Norra regionen startar från: Mc Donalds Falköping 11.00 Hallänningarna startar från: JO Markis i Trönninge 09.30 som sedan ansluter till Boråsarna på Preem vid Skene Järn Verktygsgatan 1. Där tar vi 15 min paus för ev medhavd fika. Från Skene startar vi 11.00. Denna gång är målet Westerngaraget i Rångedala utanför Borås. Där vi 13.00 serveras en fantastisk hamburgertallrik med dryck samt kaffe med dopp. Därefter är det visning av deras unika museum. För allt detta betalar vi 170:-/ person. Endast kontant eller swish. Föranmälan görs till hakan.wall59@gmail.com eller på tel. 0702399808 senast 24/4. Meddela ev. Allergi eller vegetarisk.
 4. Välkommen tillbaka i gemenskapen!
 5. OBS! ÄNDRAD FÖRSTA ANMÄLNINGSDAG TILL DEN 10 APRIL! För att ge samtliga medlemmar lika chans att anmäla sig, har vi valt att flytta första anmälningsdag som tidigare annonserats i MCM nr 4/18, från den 11 mars, till den 10 april från klockan 09.00. Ytterligare information om anmälan, finner du på hemsidan från den 9 april, samt i Mustang Club Magazine nr 1, som beräknas vara utgiven då. Visa hela artikel
 6. OBS! ÄNDRAD FÖRSTA ANMÄLNINGSDAG TILL DEN 10 APRIL! För att ge samtliga medlemmar lika chans att anmäla sig, har vi valt att flytta första anmälningsdag som tidigare annonserats i MCM nr 4/18, från den 11 mars, till den 10 april från klockan 09.00. Ytterligare information om anmälan, finner du på hemsidan från den 9 april, samt i Mustang Club Magazine nr 1, som beräknas vara utgiven då.
 7. Jubileet närmar sig och här kan vi se hur det hela började med intervjuer av de personer som gav oss vår favoritbil - Mustang The First Pony. Visa hela artikel
 8. Jubileet närmar sig och här kan vi se hur det hela började med intervjuer av de personer som gav oss vår favoritbil - Mustang The First Pony.
 9. Om 20 dagar tar jag ut filerna för tryckning av årets Medlemsmatrikel. Kolla att du har rätt adress och övriga uppgifter i vårt register, genom att logga in på Portalen, och granska dina uppgifter. Har du i din medlemsansökan markerat NEJ till att finnas med i Matrikeln respekterar vi detta. Vill du ändra dig, kan du markera JA i Portalen Har du inte betalat medlemsavgiften för 2019, är det bråttom nu. Påminnelsekort med betaluppgifter (OCR) kommer i vecka 5, och måste betalas snarast. Hälsningar Paul CMC 2472 Visa hela artikel
×
×
 • Create New...