Jump to content

laxkungen

Club Member
 • Content Count

  533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

laxkungen last won the day on May 21

laxkungen had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About laxkungen

 • Rank
  Forummedlem

Members Information

 • CMC
  1624
 • Region
  Västerbotten
 • City
  Umeå
 • Interests
  Bilar, Resor, Fiske

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var i Västerås och det var rekord på Lördagen i vår Mustang hage. Var mycket folk och bilar på fältet under Lördagen. Har varit i Västerås för tredje gången under Brinkens ledning och det blir bara bättre och bättre på fältet med många nya och trevliga nyheter. Bilbedömningen är riktigt bra med riktigt fina bilar. Det jag kan tycka är sämre är att finbilscrusningen inte håller ihop som på Kjelles tid. När det gäller uttagningen så är det bättre spridning bland finbilarna mot tidigare. I övrigt är det helt fullt på Hälla och hos autotec. Sedan har tyvärr crusingen i stan blivit sämre mot tidigare och ända dagen som man kan köra som folk är nu torsdagen. Tycker i stort att Brinken har lyckas riktigt bra med Summer Meet och att våra egna arrangörer i Mustangklubben skall ha en eloge för ett bra genomförd Lördag med rekordmånga mustanger i hagen. Jag kommer att återkomma till Västerås 2020.
 2. Börjar att kolla tipset om klockan. Några fel tips?
 3. Har fått ett konstigt fel på min 71:a. Både instrument och innerberbelysnimg har slocknat och säkringen går hela tiden vid byte. Var börjar jag felsökningen?
 4. Vad heter denna del om man skall beställa en ny?
 5. Bytte bara själva låscylindern med nycklar! Eldelen? Vad är det där som behöver bytas?
 6. Har satt in det nya tändningslåset men problemet verkar finnas kvar att bilen inte går att stänga av. Kan det vara något annat problem?
 7. Efter Lars och övrigas tips så fick jag till slut bort tändningslåset
 8. Jag har försökt vrida till ACC läge utan resultat. Är det i hålet vid den ljusa stjärnskruven som jag skall trycka in stiftet?
 9. Har tagit bort ratten och försökt få bort tändningslåset med ett gem i hålet men utan resultat ! Vad gör jag för fel?
 10. Jag stänger inte av tändningen vid färd??? Utan detta uppkommer när bilen skall stängas av efter färd och jag har en automat.
 11. Reläet är nytt och när jag skulle försöka få ut tändningslåset så vred jag låset till radioläge, men jag kunde inte hitta var sprinten satt som jag skulle trycka in för att få ut låset.
 12. Jag har ibland problem att stänga av tändningen på bilen efter färd. Det händer ingenting när jag vrider om nyckeln.Bilen är en mustang från 1970 med automat. Några tips vad det kan vara!
×
×
 • Create New...