Jump to content

Palle W

Medlemmar
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Palle W last won the day on July 5

Palle W had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Palle W

 • Rank
  CMC Registrator

Members Information

 • City
  Hässleholm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. På grund av olika tekniska omständigheter öppnar vi ansökningssidan 6 november.
 2. Jag skickar en ny till dig i nästa vecka. Är på resa nu.
 3. Den är skickad till: Är det rätt adress? MVH Palle
 4. Den är skickad till: Är det rätt adress? MVH Palle
 5. Jajamän, stort Välkomstpaket är på väg till dig. Innehåller årets 3 MCM-tidningar, Mustang Story, Matrikel, medlemskort, mm.
 6. Tidningen skickas från tryckeriet idag måndag 30 september. 3-4 senare i din brevlåda.
 7. Strax efter utgick en medlem som sålt bilen. Så vi halkade ner ett snäpp!
 8. Det värsta man kan göra är att låta en våt cabbe torka i nedfällt läge. Då är det ett h...e att få den i läge igen.
 9. Du är helt fel ute med din uppfattning. Hoppas ingen medlem blir lurat att tro på detta. Passkontroll gäller, även om den inte alltid utövas på alla inkommande. Vi avvaktade postskickat pass, som kom på måndagen, och åkte på en endagarsresa på måndagen. Vid återkomst till Helsingborg kollades alla bilar på pass, även vår bil. Man frågade även efter vår relation till sexåringen och kollade det i systemet. Hade vi inte haft hennes pass med, hade vi fått återvända till Danmark, (detta då vi inte är vårdnadshavare vilket är det väsentliga villkoret, för att ta in ett barn utan pass) , ta in på hotell i Danmark i minst 2 dagar och avvakta skickat pass till Danmark. Så funkar det med passkontroll idag. Hälsningar Palle
 10. HJÄLP!!! Vi står inför resa till Danmark på söndag 4/8, då jag upptäcker att barnbarnet Elsa 6 år har sitt pass i Sthlm/Hässelby. Nu riskerar resan att ställas in, hotellen är upptagna övriga dagar i nästa vecka, så vi kan inte boka om. Är det någon som kan hjälpa oss med transport av pass till Hässleholm senast söndag morgon?? Hälsar bekymrad morfar Palle
 11. I egenskap av icke-medlem i klubben, tycker jag du ska sluta skicka oförskämda inlägg.
 12. Såg att du även blivit klubbmedlem, välkommen i gänget
 13. Jag är nu i slutfasen med att sammanställa alla problem med utskicken. Ni som inte fått något paket kan förvänta er ett ny-utskick som anländer vecka 20. Jag beklagar dröjsmålet men många har varit sena med att reklamera.
 14. Jag är nu i slutfasen med att sammanställa alla problem med utskicken. Ni som inte fått något paket kan förvänta er i ny-utskick som anländer vecka 20. Jag beklagar dröjsmålet men många har varit sena med att reklamera.
 15. Ett 50-tal reklamationer har jag fått. Den 30 april är senast datum för begäran om nyutskick. Reklamation ska skickas till min mailadress medlemsregister@mustangclubsweden.org och ange medlemsnummer och namn.
×
×
 • Create New...