Jump to content

Tommy Andersson

Club Member
 • Content Count

  1,182
 • Joined

 • Days Won

  12

Tommy Andersson last won the day on July 22

Tommy Andersson had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Tommy Andersson

 • Rank
  Webmaster Skaraborg

Members Information

 • CMC
  1634
 • Region
  Skaraborg
 • City
  Götene
 • Yrke
  Verkstadsarbetare
 • Interests
  Ford Mustang

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi gör ett nytt försök med Kinnekulleturen nu på söndag den 22/9 Vi samlas vid PREEM i Götene kl 13:30 tar en liten tur upp över Kinnekulle och avslutar på Brännebrona Flygklubb Medtag egen fikakorg eller om du vill grilla en bit Eget campingbord och stolar kan också vara bra efter som det är begränsat antal sittplatser på flygklubben Välkomna.
 2. Tommy Andersson

  Skövde Flygplats

  until
  Fordonsutställning på Skövde Flygplats
 3. Tommy Andersson

  Hubbes Garage

  until
  Säsongsavslutning på Hubbes Garage i Ljung Fika finns att köpa
 4. Tommy Andersson

  Karlsholme Mariestad

  until
  Mustangtema på karlsholme i Mariestad
 5. Tommy Andersson

  Hjulafton Lidköping

  Samma plats som föregående år utmed älva Wennerbergsvägen /Hamngatan på gräsytan Obs backa ner långt mot älva Ytan är liten så försök parkera tajt
 6. Tommy Andersson

  POWER Vårmarknad

  until
  POWER Vårmarknad i Sparbanken Arena Lidköping. Som vanligt några bilar utställda i hallen.
 7. Tommy Andersson

  Thai House Skövde

  until
  Dags igen att träffas på Thai House i Skövde den 23/2 kl 18:00 för att äta en bit mat och umgås. Ni ringer Ingalill och anmäler er på tel 070 810 59 52 senast den 17/2 Varmt välkomna.
 8. Tommy Andersson

  Skaraborgsrundan

  until
  Boka redan nu in detta evenemang. Norra regionen startar från: Mc Donalds Falköping 11.00 Hallänningarna startar från: JO Markis i Trönninge 09.30 som sedan ansluter till Boråsarna på Preem vid Skene Järn Verktygsgatan 1. Där tar vi 15 min paus för ev medhavd fika. Från Skene startar vi 11.00. Denna gång är målet Westerngaraget i Rångedala utanför Borås. Där vi 13.00 serveras en fantastisk hamburgertallrik med dryck samt kaffe med dopp. Därefter är det visning av deras unika museum. För allt detta betalar vi 170:-/ person. Endast kontant eller swish. Föranmälan görs till hakan.wall59@gmail.com eller på tel. 0702399808 senast 24/4. Meddela ev. Allergi eller vegetarisk. Ev kommer mer info.
 9. until
  Sportvagnsträffen Rally 2109 den 31 augusti Sportvagnsträffen 2018 var den sista men vi tycker det har varit så roligt så därför tänker vi fortsätta men i en annan form. Vi smider planer för fullt och ett nytt arrangemang börjar ta sin form – Sportvagnsträffen Rally. Reservera sista lördagen i augusti för en träff med sportvagnen i centrum. Vi jobbar på för fullt med vårt nya arrangemang, det vill säga ett rally för alla typer av sportvagnar och gran turismos. Start i Borgstena hos Verktygsboden och efter ca 12 mil på härliga småvägar är det målgång i Ulricehamn. Vid målområdet kommer det att vara olika aktiviteter så att vi får lite av känslan som vi haft på Hofsnäs. Mer info kommer löpande. Tack alla som ställt upp under alla år vid Sportvagnsträffen på Hofsnäs.
×
×
 • Create New...