Jump to content

Fizzen

Medlemmar
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fizzen

 • Rank
  Forummedlem
 • Birthday 12/28/1969

Members Information

 • City
  Skärhamn
 • Yrke
  Driftoperatör
 • Interests
  Bilar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej alla Mustang älskare. Nu börjar det att dra ihop sig till den årliga träffen i Skärhamn. Som i år blir den 7:de i följd tillsammans med Träbåtsfestivalen, och på samma plats som förra året som då va en ny plats i Södra Hamnen. När: Lördagen 6 juli. Tid: Mellan 10:00 - 15:00 (16:00). (Det går att komma tidigare och stanna hur länge man vill på kvällen). Plats: Södra Hamnen Skärhamn. Prisutdelning: För finaste MUSTANG, och mest långväga besökare med Mustang till träffen. Jag har säkert glömt något här .. men det går bra att fråga här eller via mail på. henrikedva@gmail.com
 2. Om man bor i usa ja.. ej leverans utomlands vad jag kan se ..
 3. Fizzen

  Usa 2014 ..

  Hej !! Vet någon om det anordnas en resa till USA med klubben nästa år i samband med 50 - års firande av Mustangen .. ???
 4. Fizzen

  Resan planerad!

  Inne på banan / Hur kommer man in på banan .. är det insläpp och betalning på plats eller förköp ?? ( -Jenny "cmc 3969 " vad väljer vi ?? )
 5. Fizzen

  Resan planerad!

  P-O !! Skulle gärna vilja veta lite mera om den resa du har planerat, skall försöka göra en resa även jag till Charlotte 2014 .. Hur finner man biljetter till just Charlotte Raceway osv. är det billigast att flyga via Chicago .. tänkte ta New York jag .. då man ändå är i USA . Maila gärna mera info om just din resa - mailto:henrik.edvardsson@telia.com // Henrik "1372"
 6. Någon som vet måttet i cm / bredd som en backspegel är i en 1995 : ans Mustang GT .. har idag en som sitter med sugpropp från Biltema . Alternativen är . 8" = 20,32 cm 10" = 25,4 cm 12" = 30,48 .. Tackar för ett snabbt svar..
 7. Hej !! Slussträffarna pågår mellan 5 juni - 28 augusti 2013.. Avslutning för slussträffarna på Bergagården 4 september .. // Väl mött på plats och vi hoppas ju på fint väder ..
 8. Jo dom två senaste åren har man ju haft tur med vädret ... Så siktar in på 10 :de augusti
 9. Hej alla Mustang ägare !! Vet någon utav er när det är Grensetreff i Halden på Fredrikstens Fästning för oss tillsammans med Norge klubben. Jag siktar in mig på V.32 och då Lördagen den 10 Augusti ... Rätta mig om jag har fel, men skriv även om jag har rätt, och om ni även skall dit MVH Henrik E.
 10. Tack för alla svar .. - Det var batteriet som vart helt DÖTT ... - Fick byta ut detta .. så nu går den bra igen ..
 11. Fick ett problem idag .. "Kl ca 21.30 " Kom in i bilen, satte på ljuset och tändningen - Radion slog på som vanligt ! Sedan skulle jag starta bilen "klick" helt dött.-.. inget ljus - inte ens strålkastare, ingen ström till radio, ingen innerbelysning.. Inte ens bagagelucke öppnaren i handsfacket fungerar ... All ström är som borta .. Har provat med ström till batteri - inget fel där.. Något helt annat... Så vad är problemet .. är det någon större säkring som kan ha orsakat detta ,. - Har ett larm till bilen .. men då larmet slagit till förr så har ju radio fungerat o strömmen funkat .. Hjälp sökes .. Så snälla ..Lite alternativ va det kan vara ... Tack på förhand Henrik Edvardsson CMC 1372
 12. Tack Daniel för ett snabbt svar cmc 1372 ...
 13. Skall köpa min första mustang efter mycket väntande.. Och funderar på service intervaller och är det kedja eller rem ?? // snabba svar tack på förhand Henrik E.
×
×
 • Create New...