Jump to content

ekan

Medlemmar
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ekan last won the day on August 16 2017

ekan had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About ekan

 • Rank
  Forummedlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anade detta men ville bara dubbelkolla då jag tyckte detta var synd/konstigt.
 2. Hej! Kan man inte komma dit med sin Mustang även om man anmäler sig nu då?
 3. Fungerar fortfarande inte. Fler tips tack?
 4. Yes, de var de första som kom upp men de kunde inte fixa i den storleken, annars verkade de väldigt bra att ha att göra med.
 5. Tack! Jag hittade nu även på infosite.se
 6. Enda skillnaden jag kan hitta i beskrivningen är att jag INTE ska trycka ner bromsen först om man jämför mot länken jag skickade. Får testa detta imorgon, tack för tipset, jag återkommer hur det gick
 7. Hej! Någon som vet var jag kan få centreringsringar till fälgar i måtten yttermått 78.1mm och innermått 70.3mm. Här mailat flera däckföretag osv i Sverige men de kan inte hjälpa. Googlar man måtten så får man träff på flera sidor i USA men jag hade velat ha asap... Alla tips tas tacksamt emot.
 8. Så jag måste koppla om lamporna?
 9. Hej! När jag köpte nya fälgar så installerade jag nya däcktryckssensorer och fick även en dosa till att programmera dom med. Problemet är att jag inte kan få bilen i "learningmode" så jag kan börja programmera dom. Här provat med nyckeln enligt länken https://lmr.com/products/Mustang-TPMS-How-Reprogram-Mustang-Tire-Pressure-Monitoring-System men får ej bilen att tuta. Bilen är en 2008 gt500. Någon som gjort detta och fått det att fungera?
 10. Det gäller en gt500, som har bytt till grövre från Ford racing...
 11. Hej. Har nyss bytt bussningar på min bakre krängningshämmare. Det är Ford racings väghållningskit. Hur hårt jag än spänner så blir det detta glappet i bussningen, är denna rörelse normal, bord det inte sitta hårdare? F5CA5492-46E4-4FFF-8D6C-6AA3440137A1.MOV
 12. har du ägt den? ser att den är ute på blocket nu igen, med ny huv och allt.
 13. Vet inte om man inbillar sig, svårt med såhär små marginaler men var ute med den senaste tunen ikväll och jag tycker att bilen drar riktigt bra! så nu ska de ändra lite i min performance tune också, sen är jag nöjd!
 14. Att ändra indata fungerade! Nu kan de läsa mina loggar. Fick en uppdaterad tune som de bad mig göra ett WOT test på ( wide open throttle) som jag gjorde och returnerade till dom. Den såg bra ut men de sa att de kunde ändra lite mer på den. Har nu fått tillbaka en reviderad tune som de vill att jag testar och återkommer med synpunkter. De får bli imorgon! hör av mig om hur det går.
×
×
 • Create New...