Jump to content

Robban1

Klubbmedlem
 • Inlägg

  2 016
 • Blev forummedlem

 • Senaste besök

 • Days Won

  15

Robban1 last won the day on 26 maj 2018

Robban1 had the most liked content!

Omdömespoäng

53 Excellent

About Robban1

 • Rank
  Forummedlem
 • Födelsedag 1971-01-26

Medlemsinformation

 • CMC
  1980
 • Region
  Västkusten
 • Stad
  Trollywood
 • Yrke
  Maskinoperatör
 • Intressen
  Filmer, musik, fika, cykling, styrketräning, långpromenader

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det stämmer att Fordstore har ett avtal med Ferrita. Ford utanför Vänersborg/Trollhättan hade en demo mustang -15 med Ferritas avgasystem.
 2. Robban1

  Forum

  Jag ska kolla.
 3. Robban1

  Forum

  Det är ju för årsmodell 2005+. S550 har jag.
 4. Jag har haft två mustanger i rad med V8:or vilket jag gillade. Min nuvarande är ecoboost trots jag är ”gubbe”. Ungefär samma effekt som min sista V8 men tycker ecoboost är snabbare i axet.
 5. Det stämmer att ecoboost är lättare än GT och därmed mer lämplig för aktiv körning på krokvägar eller bana.
 6. Robban1

  Forum

  Kan någon rekommendera motsvarande forum som detta fast i USA? Tack.
 7. Hoppas det löser sig i slutänden men de kunde göra rent inredningen efter sig åtminstone eller ännu bättre: ta ansvaret och kompensera dig för detta. Sicka Klåpare.
 8. V8 ska ha sin naturliga ljud, inte låta som en skrivmaskin. Jag hörde inte ljuden på vissa videoklipp men tillräckligt för att fastslå att nåt är galet med motorn. Jag vet inte var du bor men gissar det är nära till Upplandsmotor? Jag hade kontaktat Ford i Vänersborg och hört med dem vad de säger om detta. Är Bilmånsson så här mot nån som har allvarliga motorproblem på sin bil, får de snabbt dåligt rykte.
 9. Fy fasen alltså. Snacka om maximal otur med bilen men framförallt motorns oljud. Så där ska det inte låta alls på en V8 så detta är verkligen ett måndagsexemplar. För mig låter det som en gammal diesel på en Mercedes och den skulle skära ihop när som helst av otrevliga tickandet. Jag håller med junkers ang kundorienterade personal i Vänersborg.
 10. Jag har köpt GT350 vingen. Ska borras tyvärr.
 11. Idag fick jag brev från läns försäkringar ang att min vagnskadegaranti går snart ut på min mustang det vill säga nästa månad så jag ringde dem. De sa att de kan inte göra nåt så länge bilen är avställd och bad mig återkomma när bilen är påställd. Först då kan de helförsäkra bilen för annars faller försäkringen tillbaka till halvförsäkring när bilen var i trafik senast. De vill även ha bilder på bilen pga ökade försäkringsbedrägerier. Jag fick mailadress till den handläggare som jag pratade med i telefon så jag kan skicka bilder.
 12. Där håller jag inte med dig om alls. Turbofyran går att köra snålt med i jämnförelse med V8. Det vet jag för jag äger ecoboost mustang sen ca 3 år tillbaka.
 13. På vilket sätt är downsizing inte fördel för tunga bilar? Allt fler småmotorer får mer hk som motsvarar stor motor.
×
×
 • Create New...