Jump to content

Jorma T. Pagander

Club Member
 • Content Count

  183
 • Joined

Community Reputation

2 Neutral

About Jorma T. Pagander

 • Rank
  Webmaster Västkusten

Members Information

 • CMC
  234
 • Region
  Västkusten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lördagen den 15 juni åker vi från Brandt Bil i Dingle till Hvaler utanför Fredrikstad, Norge. Vi träffas i Dingle från kl 9:30 och åker därifrån kl 10:00. Vi tar den Blå-Gröna vägen norrut till Halden (ca 75 km) innan vi tar ett litet stopp för uppsamling och toabesök (Shelltappen innan påfarten till E6:an norr om Halden). Här stannar vi ca 15 min innan vi kör ut på E6:an för en kortare motorvägstur på ca 15 min innan vi svänger av mot Fredrikstad. I Fredrikstad kommer vi att passera en automatisk biltullstation. Faktura för detta kommer med posten ca 3-6 månader efter passagen (ca 20 NOK). När vi anländer till Fredrikstad tar vi sikte mot ö-gruppen Hvaler, som är slutdestination. Där ställer vi upp bilarna och går till restaurangen Big Fish för en bit mat, om man vill. Anmäl dig till Johan (mail: johan.g.svensson@telia.com) allra senast 8 juni, gärna tidigare. Detta tycker vi är en väldigt trevlig tripp, vi passerar bl a 6 broar och 1 tunnel (som är 3,8 km lång), nära havet hela vägen från Fredrikstad till Hvaler. Så vackert! Mer information och i den bifogade filen. Frågor och funderingar? Ring Johan på 072-7210041 eller Annette på 0708-250540.
 2. Mustangträffen 180x260 annons 2019-01-21.pdfMustangträffen 180x260 annons 2019-01-21.pdfJag vill bara påminna om Vårträffen i Vänersborg 11 maj och Skara den 18 maj. Se annonsen som är medlagd i detta medelande.
 3. Nu är det bara några dagar kvar på anmälningstiden till TCM. Vill bara påminna om att ni som vill med till Tjolöholm Classic Motor Show den 19 maj, skall anmäla sig till mig, Jorma, på mail: jorma.pagander@mustangclubsweden.org innan 1:a maj. Namn, CMC-nummer, reg-nummer och vad det är för bil. Någon vecka innan TCM får ni info och biljett på den e-mailadress som jag fick er anmälan på. Hör av er och välkomna!
 4. Nu är det bara några dagar kvar på anmälningstiden till TCM. Vill bara påminna om att ni som vill med till Tjolöholm Classic Motor Show den 19 maj, skall anmäla sig till mig, Jorma, på mail: jorma.pagander@mustangclubsweden.org innan 1:a maj. Namn, CMC-nummer, reg-nummer och vad det är för bil. Någon vecka innan TCM får ni info och biljett på den e-mailadress som jag fick er anmälan på. Hör av er och välkomna!
 5. until
  Årets happening för Mustangclubsweden på Ronneby Brunn!
 6. Jorma T. Pagander

  Kustrundan

  Start från Göfab, Brastad kl 11,00
 7. Då var det tid igen. Söndagen den 19:e maj går TCM, Tjolöholm Classic Show, av stapeln och som vanligt vill jag ha anmälningarna till mig via e-mail och inte på något annat sätt. Senast slutet av april, vill jag ha namn, cmc-nummer, vad det är för bil och registreringsnummer. Har anmält 50 bilar i år, så det finns nog gott om plats, men först till kvarn gäller som alltid. Efter det, när jag fått en biljett och information från TCM via e-mail till mig, så mailar jag kopior på biljetterna och info till alla som anmält sig via e-mail. Jag brukar skriva ut extra biljetter, som jag har med mig till Sandsjöbacka utanför Göteborg, till de som har glömt sina biljetter. Men om jag av någon anledning blir förhindrad att närvara på TCM t.ex. så kommer det inga extra biljetter. Det är orsaken, gott folk, att jag vill ha anmälan via e-mail till mig, så att ni kan skriva ut era egna biljetter! Hoppas att det blir lika fint väder som vanligt och som det var förra året. Välkomna med anmälningar till: jorma.pagander@mustangclubsweden.org
 8. Vill bara påminna om fikaträffen på IKEA i Uddevalla på tisdag den 26 mars. Ni kommer att tas emot av Johan Svensson från Ed. Jag kommer vid 18.30 ca. pga av jobb. Har med lite info från svenska Mustangklubbens årsmöte i Båsenberga nu i helgen. Välkomna sägerr Johan och Jorma
 9. Nu närmar sig Västkustens avslutning på Mustangåret. I år kommer vi att vara i Hogstorp, norr om Uddevalla, hos Ronnie och Annika Olsson, lördagen den 15 september. Vi samlas vid den lokala bensinstationen Circle K, som vi kommer att lämna kl.13,00, för vidare färd till värdparet Olsson. De har lovat att ställa upp några grillar, så vi kan grilla våra medhavda korvar eller köttbitar. Annika kommer att baka något till kaffet och de bjuder på kaffet och det nybakade. Som ni kanske kommer ihåg, så regnade förra årets avslutning bort. Nu hoppas vi på bättre tur med vädret denna gång, säger värdparet. Hjärtligt välkomna alla Mustangvänner, säger Annika och Ronnie, och hoppas på en riktigt trevlig träff. Jag lägger även ut den här texten på Västkustens Facebook-sida.
 10. Då var det dags igen för vår årliga "trail" till Halden och Grensetreffen, tillsammans med den norska Mustangkubben. För er som vill åka tillsammans till Halden, så åker vi från Br. Brandts bilparkering i Dingle, kl. 09,00. Vi kör så sakteliga upp till Halden via Blå-Gröna vägen, för att anlända ca: 10,15-10,30 till Fredrikstens fästning. Förra året var det nästan 160 bilar under dagen. Hoppas nu att vädret fortsätter på samma vis, soligt och varmt. Alla Mustangägare är välkomna, medlemmar som ickemedlemmar. Med förhoppning om en trevlig Mustangträff i Norge!
×
×
 • Create New...