Jump to content

Daniel Linde

Administrators
 • Content Count

  3,324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Daniel Linde last won the day on November 20 2019

Daniel Linde had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

3 Followers

About Daniel Linde

 • Rank
  Klubbmedlem
 • Birthday 07/24/1985

Members Information

 • CMC
  2195
 • Region
  Gävle-Dala
 • City
  Gävle
 • Yrke
  Systemtekniker IT
 • Interests
  IT, programmering, Mustanger, film

Recent Profile Visitors

4,670 profile views
 1. Absolut det är genialiskt. Men ack så tråkigt...
 2. Usch och fy! Jag vrider mig i plågor! Bilen är det inget fel på, men att ge den namnet Mustang och förädla den med hästen är så fel! Det är ju för bövelen en SUV/crossover. Det är INTE en Mustang.
 3. Mja känns väl sådär. Men sålänge den inte heter Mustang får det väl vara ok. http://www.mynewsdesk.com/se/ford/pressreleases/fords-nya-mustang-inspirerade-och-helt-elektriska-suv-presenteras-18-november-2935849?fbclid=IwAR0AludkuJM401X6AHOet4qBYXGJdtR4Dh9r2WHOxpqQGyopltUyDp5mt8I
 4. Går det? Årsmodell 2015. Lyckades inte hitta nått här vid en sökning. Danne
 5. Tack för bilderna! Man blir varm i hjärtat när man ser hur klubben tillsammans knyter ihop alla dessa medlemmar! Snyggt jobbat av arrangörerna!
 6. Finns/fanns en firma i Sverige som iallafall för några år sedan hade i system att sälja junk/salvage titlade bilar. Vet inte om dom kör samma fortfarande. Finns mängder av trådar här på forumet. Det viktiga är ju att man som köpare känner till det innan man gör affär, för att kunna göra ett ställningstagande så man kan betala något man tycker är okej. Tyvärr är det nog många som åker på niten att dom märker det när dom sen ska sälja och spekulanterna börjar kontrollera bilen. Och det kan inte vara roligt.
 7. Otroligt fasiken så kul för er alla som ska dit! Jag håller tummarna för strålande solsken!
 8. 1. Papperstidningen är VÄLDIGT viktig för merparten av medlemmarna. Lite som en bibel. (Jag själv öppnar den knappt) Samma sak med pappersmatrikeln. 2. Innehållet i tidningen blir det som skickas in till redaktionen. Med andra ord, medlemmarna gör tidningen. Precis som med klubben i övrigt.
 9. Ibland hör medlemmar av sig som inte kan logga in på vårt forum eller i vår Portal. Jag ska nu försöka förklara skillnaden mellan dessa två olika inloggningar och hur man löser de bekymmer man har. Skillnaden mellan hemsidan/forumet och CMC Portalen På vår hemsida(det är här du läser den här texten) finns ett forum. Forumet är tillgängligt att läsa för alla. För att skriva på vårt forum eller lägga upp bilder i galleriet måste man registrera sig. Att registrera sig är helt gratis och är på inget sätt kopplat till ditt medlemskap i klubben. Alltså bara för att du blivit betalande klubbmedlem så har du inte per automatik ett konto att logga in med här. I CMC Portalen kan du som har ett betalt medlemskap i vår klubb logga in. I Portalen kan du själv kontrollera och ändra dina medlemsuppgifter(adresser etc...), gå med i nyhetsbrev från regioner samt lägga till bilar du äger. När du blir/är medlem i klubben kan du logga in. Om du inte har något lösenord kan du själv beställa ett nytt. Det gör du via den knapp som finns i samband med inloggningen. Vi skickar då ett nytt lösenord inom några minuter till den e-postadress som finns på dig. Om du misstänker att den e-postadress vi har till dig är gammal så kan du be registeransvarig att ändra den åt dig. Kontaktuppgifter finns här. Att registrera sig på vår hemsida/forum Nu när du läser denna text så besöker du vår hemsida. Uppe till höger (om du inte loggat in) finns två alternativ. "Redan medlem? Logga in" samt "Registrera". Här kan du alltså logga in om du redan aktivt har registrerat ett konto på vårt forum. Har du inte det, så registrerar du dig enkelt via knappen "Registrera". Helt gratis! Hemsidan finns här: https://www.mustangclubsweden.org Att logga in/beställa nytt lösenord till vår Portal För att logga in i Portalen anger du ditt CMC# eller din e-postadress. Samt det lösenord du har för ditt konto i Portalen. Om du glömt, eller inte har något lösenord, exempelvis om du precis blivit klubbmedlem. Så beställer du själv ett nytt lösenord via länken på inloggningssidan. Om du misstänker att vi har fel e-postadress på dig kontaktar du vår registeransvarige. Kontaktuppgifter finns här. CMC Portalen finns här: https://portal.mustangclubsweden.org Hoppas att detta kan hjälpa dig på vägen. PS. Vi jobbar ideellt, och ibland kan du få vänta på manuell hjälp. Visa hela artikel
 10. Ibland hör medlemmar av sig som inte kan logga in på vårt forum eller i vår Portal. Jag ska nu försöka förklara skillnaden mellan dessa två olika inloggningar och hur man löser de bekymmer man har. Skillnaden mellan hemsidan/forumet och CMC Portalen På vår hemsida(det är här du läser den här texten) finns ett forum. Forumet är tillgängligt att läsa för alla. För att skriva på vårt forum eller lägga upp bilder i galleriet måste man registrera sig. Att registrera sig är helt gratis och är på inget sätt kopplat till ditt medlemskap i klubben. Alltså bara för att du blivit betalande klubbmedlem så har du inte per automatik ett konto att logga in med här. I CMC Portalen kan du som har ett betalt medlemskap i vår klubb logga in. I Portalen kan du själv kontrollera och ändra dina medlemsuppgifter(adresser etc...), gå med i nyhetsbrev från regioner samt lägga till bilar du äger. När du blir/är medlem i klubben kan du logga in. Om du inte har något lösenord kan du själv beställa ett nytt. Det gör du via den knapp som finns i samband med inloggningen. Vi skickar då ett nytt lösenord inom några minuter till den e-postadress som finns på dig. Om du misstänker att den e-postadress vi har till dig är gammal så kan du be registeransvarig att ändra den åt dig. Kontaktuppgifter finns här. Att registrera sig på vår hemsida/forum Nu när du läser denna text så besöker du vår hemsida. Uppe till höger (om du inte loggat in) finns två alternativ. "Redan medlem? Logga in" samt "Registrera". Här kan du alltså logga in om du redan aktivt har registrerat ett konto på vårt forum. Har du inte det, så registrerar du dig enkelt via knappen "Registrera". Helt gratis! Hemsidan finns här: https://www.mustangclubsweden.org Att logga in/beställa nytt lösenord till vår Portal För att logga in i Portalen anger du ditt CMC# eller din e-postadress. Samt det lösenord du har för ditt konto i Portalen. Om du glömt, eller inte har något lösenord, exempelvis om du precis blivit klubbmedlem. Så beställer du själv ett nytt lösenord via länken på inloggningssidan. Om du misstänker att vi har fel e-postadress på dig kontaktar du vår registeransvarige. Kontaktuppgifter finns här. CMC Portalen finns här: https://portal.mustangclubsweden.org Hoppas att detta kan hjälpa dig på vägen. PS. Vi jobbar ideellt, och ibland kan du få vänta på manuell hjälp.
 11. Välkommen tillbaka till klubben! Hoppas du hittat din nya Mustang nu! Hälsningar Daniel
 12. Som Per skriver. Försäkringsbolagen är inte intresserade av att erbjuda oss en gruppförsäkring. Det har stötts och blötts i omgångar. Corvetteklubben blev ex av med sin gruppförsäkring i våras.
×
×
 • Create New...