Jump to content

JohnRB

Medlemmar
 • Content Count

  788
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

JohnRB last won the day on June 11 2017

JohnRB had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About JohnRB

 • Rank
  Forummedlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.racepagesdigital.com/the-story-behind-the-first-9-second-20-gt500/
 2. Jettekul. Posta gjerne lite fler bilder og vilke prylar du anvender. Alltid interesant i at følja hembyggen og ombygnader.
 3. Posta hele chassienummeret så kan vi hjelpe. En bild på doortaggen hjelper også. mvh John
 4. Om det er orginalprylar så bruker det finnes lite bokstaver/siffer som kan hjelpe til med å identifiera hvilken bil dom kommer från. t.eks kylarenmog flekten. Bruker stå på sidan innstansad typ C4 + lite til. Se vad du hittar. Om jag skulle gissa. Tidig 60 tals fullsize.
 5. JohnRB

  Shelby -69

  Orginal motoren hadde chassienummeret instansad bak på blocket/toppen. Venster sida nær du sitter i framsetet! Om du inte hittar chassinummeret( kan va svårt å se), så kan du se efter gjutdatum på blocket. Det vil inte ge info om det er orginalmotoren, men vil ge en indikasjon! Se https://www.428cobrajet.org/id-block
 6. Den der vil en ju se lite fler bilder på Heftig kjerre!
 7. Nja, de Luxe ratten er lika 70 til 73!
 8. http://averagejoerestoration.com/1966-mustang-wiring-diagrams/
 9. Kanonbygge. Jettefin. Mere bilder.....;-)
 10. Lite info: http://www.concoursmustang.com/forum/index.php?topic=788.0;topicseen
 11. Visst. Vi har alla varit nya. Har inget problem med att svara på det som jag kan. Ingen vet allt...inte jag heller, fast jag har skruvat Musse sen 80 talet. Nær jag inte vet sjelv, så får en vackert fråga! Sen så er det så at några inte presis gillar svaret ! Då blir det ju svårt ... Men forum er ju til for att fråga. mvh Johm
 12. Kanonbygge. Ser du har repro dørrar. Prova yttre dørrhandtaken og se att festskruven passar. Har många som har berettat att det er problem her!
 13. 6015 er Fords nummer for motorblock. Finns på nesten alla. 9B19 er datumkoden nær blocket blev gjutet. 9B19 = 19 Februari 69. Sen finns det innstansat en plass på blocket nær motoren ble satt sammen. Sen finns også del av chassienummeret ofte innstansad bak på motoren. Ofte på venstersidan under blockplanet. Kan va lite svårt å se.
×
×
 • Create New...