Jump to content

Gubbraggare

Club Member
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gubbraggare last won the day on July 9

Gubbraggare had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Gubbraggare

 • Rank
  Mustangfrälst
 • Birthday 11/24/1965

Members Information

 • CMC
  8149
 • Region
  Skaraborg
 • City
  Hyltebruk
 • Yrke
  Metallarbetare samt Datorverkstadägare
 • Interests
  Fiske

Recent Profile Visitors

44 profile views
 1. Min Musse är ju en -94, läste detta på FORScans sida: "Supported vehicles: All Ford, Mazda, Lincoln, Mercury vehicles that can be addressed by supported adapters. It is 99% of models after 2000 and around 92% of models after 1996 (the year when OBD2 became a standart in USA). " Kommer den att funka på en -94?
 2. Fortfarande semester... Inget kul...
 3. Love! Får kolla mer på detta!!! Tack.
 4. Kreativ marknadsföring! Jag har en förarstol till min -94 som är helt kass, nu täckt med överdrag. Är det något du kan fixa för en hyfsad peng? Dessutom ett hål i cabben, prisförslag?
 5. Märkligt, när jag söker i datorn får jag inga träffar, söker jag i mobilen kommer alla... Fick maila länkar till mig för att kunna lyssna i TV-datorn som har ett hyfsat kompetent ljudsystem. Efter att ha lyssnat på olika klipp med "min" bil är jag beredd att hålla med dig, raka rör är nog jättehäftigt vid gatljusen men inget man vill höra under längre körningar.
 6. Lyssnade på filen du länkade till, blev inte imponerad. Nog tusan måste någon ha en ljudfil med raka rör från en GT -94-95??
 7. Tack för svar, får kolla det här med Magnaflow och Flowmaster, vad det nu är....? Avgas antar jag, själv får jag problem när jag äter banan, säger min fru.
 8. Lådan beter sig precis som du beskriver, jag har dock läst att åker man i stad eller cruisar med andra ska man koppla ur OD, kan du eller någon bekräfta eller dementera detta? Cruisade i Falkenberg i Helgen och valde då att koppla från overdrive, funkade bra. Jag är inte ute efter mer prestanda, jag vill ha mer ljud! Kan jag på en -94 ha raka rör från katalysator och bakåt?
 9. Drygt tre veckor som Mustangägare och andra semesterdagen lyckades jag sova ända till sex i morse, vaknade halv fem igår. Halvkyligt i luften, lite molnigt men inget regn i sikte. Valde att använda Mustangen för mina ärenden på förmiddagen, drev iväg på en liten extra sväng utanför samhället innan allt öppnat. Korta stopp för fotografering, först vid vatten, därefter endast skog. Kyligt på morgonen men njuter i fulla drag... Gammal bro över Nissan vid Färgaryd, strax utanför samhället: Fotostopp i skogen då jag fick en traktor framför mig på väg andra sidan Nissan tillbaka. Nu värmde solen betydligt bättre, suffletten nere: Hästen springer mot skogen, ha en fin dag, alla!
 10. Jag har haft lite koll på min nu är jag tankat de första gångerna, 0,95-1,0 under landsvägskörning 80-100 km/h, upp till 1,25-1,3 i stadskörning med lite extra gaspådrag vid lämpliga ställen. Jag är positivt förvånad över såpass låg förbrukning med automatlåda, jag hade räknat med runt 1,4 vid landsväg och uppemot 2 liter i stadstrafik. Vi var på det inställda W&W i Falkenberg i lördags, många fina bilar att titta på. Jag har ca 5 mil till FBG och cruising några timmar på tomgång i stan sen 5 mil hem igen och förbrukningen landade på måttliga 1,16 l/mil. Vi åkte dit solo i vår bil, jag frun och två vänner och såg flera andra Hyltebilar som också åkte solo vad det såg ut som. När vi tog sista vändan genom stan innan hemfärd såg vi två kända bilar hemifrån, vi hängde på dem. Det visade sig vara en karavan "hemmafolk" med 7 bilar som vart hungriga och åkte fram till ett matställe och vi hade en riktigt trevlig stund tillsammans med den innan vi styrde hem. Hylteborna uppställda: Den röda Mercuryn längst fram är min svågers, han liksom alla andra i sällskapet visste inte att vi nyss blivit med jänkare...
 11. Inte fredag, men väl semester... Jag hörde delar av en konversation när jag satt i väntrummet på läkarstationen, dörren till undersökningsrummet var inte helt stäng och doktorn pratade med en gammal tant som var någonstans mellan 80 och slutet som var där på återbesök. Så här lät det i slutet av samtalet: Doktorn sade: -Nå, jag skrev ju ut stolpiller till dig tidigare, har du märkt någon förbättring under de här tre veckorna du använt dem? Den gamla tanten med upprörd stämma: -I helvete heller din satans kvacksalvare, dom där jävla pillren kunde jag lika gärna stoppat upp i röven!!!
 12. Händer ofta efter ca en till två mils körning dock inte alla gånger jag är ute och kör. Misstänker ju något glapp i kabel eller en givare som håller på att ge upp, men hur hitta vilket hjul den tillhör? Byta en och sen flytta runt den nya till varningen förblir släckt, eller finns det enklare sätt?
 13. Samma här, har en -94. knappt 1700.- om året. Fast den ska kanske vara 25 år för lägre premie...? De har en funktion på sin hemsida där du matar in reg.nummer och får priset direkt!
×
×
 • Create New...