Jump to content

soderd

Medlemmar
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About soderd

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kul tråd, Sitter själv och botaniserar bland 408/427orna... vad köpte du för något? har du en spec? och varför köpte du just den? Själv siktar jag på en manuell låda, mest för att jag gillar att köra manuell. Tack för tipset om snowball, skall höra av mig till dem. Hur har du gjort med förstärkningar och styvhet på chassiet? Hittade du något som var klart bättre än det andra?
 2. kul tråd, Sitter själv och botaniserar bland 408/427orna... vad köpte du för något? har du en spec? och varför köpte du just den? Själv siktar jag på en manuell låda, mest för att jag gillar att köra manuell. Tack för tipset om snowball, skall höra av mig till dem. Hur har du gjort med förstärkningar och styvhet på chassiet? Hittade du något som var klart bättre än det andra?
 3. Svårt att hitta något vettigt och uppdaterat... Dela gärna med er här gällande verkstäder som är duktiga på muskelbilar/mustanger. glöm inte att skriva vart dom ligger i vårt avlånga land samt gärna en länk eller kontakt info. Även lackerare är av intresse för alla tror jag.
 4. Tack för alla tips, hittade ett lämpligt hål att förstora... Anledningen till att flytta batteriet är för viktfördelningen... mer vikt över drivande axel och mindre skit i motor rummet.
 5. tänkte göra det lätt för mig... Vart har ni dragit kablarna genom torpedväggen? väggarna... vill helst slippa borra... mustang 1970
 6. vad tror vi om denna låda då? https://www.moderndriveline.com/shop/transmissions/5-speed-transmissions/ford-tko-600-5-speed-transmission/
 7. race är inte det primära, 428 är en smalare variant tror jag... bättre alternativ? Budget på motor och låda ligger runt 150-200 antar jag. svårt att komma undan billigare. T5 lådan är inte ett måste, men jag är dåligt inläst på alla låd modeller som finns.
 8. mest för skoj skull och kanske trillar det in något vettigt tips. Har en 1970 ford Mustang med en 302a i och c4 automat. Motor och låda skall ur, går fint men det skall bli manuellt. då tittar jag på 3 alternativ... Jag skall använda bilen som en hobbymaskin man kan ta till jobbet och kanske något raktfram race ibland. vad anser ni vara bäst? 1, coyote 5.0L med en manuell låda 2, 351 clev med en t5 låda 3 , 429 med passande manuell låda har någon erfarenhet av vägållningskitten med styrning och stötdämpning i? vilka är bäst? vad bör man ha bak/fram osv. Finns det några verkstäder som kan dessa gamla bilar i närheten av Göteborg?
×
×
 • Create New...