Jump to content

Lars Oskarsson

Medlemmar
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lars Oskarsson

 • Rank
  Newbie

Members Information

 • City
  Vendelsö
 • Yrke
  Bilrekonditionerare
 • Interests
  Bilar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sätt tändföljden efter vad kammen är avsedd för sen spelar det ingen roll om det är 260 - 289 - 302 - 351 W dessa sk smalblock är näst intill kompatibla, förutom att 351 W har högre däckhöjd och annan tändföljd. Det går alltså att använda 351W kam i alla liksom 260-289- 302 kam går att använda i 351W, tändföljd alltså. 400 är släkt med 351W Sen har vi 351Clevland och resten av gänget som du inte bör blanda ihop med förstnämnda.
 2. Förlåt min sena reaktion med svar eller tyckande, det känns väldigt bra att ha så många som förstår min entusiasm att hjälpa, jag är inte ute efter att tjäna pengar i detta. Jag tycker bara att många försöker göra proffe på de som försöker att klara sin hobby och att bara ha köpt en Mustang och vill ha en är gott nog. Jag vet själv hur mycket man vill göra, men att få ekonomin att räcka till allt är inte lätt. Åter igen stort tack för ert stöd.
 3. Mottog idag en intressant julhälsning från "Sörmland/östergötland CMC" där man hotar med skattemyndigheten för påstådda svartjobb och försäljning av Mustangdelar på olika fighter samt för mina ev. kommentarer på forumet om vilja årsmodeller jag tycker är bäst. Rådet är att jag borde lämna klubben. Beträffande ev.svartjobb handlar det om att jag är behjälplig med omklädsel av inredningar till självkostnadspris dvs. ingen förtjänst för min del och mig veterligt är det inte olagligt att vidaresälja delar som inte längre behövs. Det jag undrar nu är vem det är som skickar sådant utan att våga stå för det med ett namn. Vänligen ge er tillkänna så kan vi ta upp detta till diskussion ansikte mot ansikte. Vänligen Lars Oskarsson CMC 383
×
×
 • Create New...