Jump to content

Robban81

Club Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Robban81

 • Rank
  Mustangfrälst
 • Birthday 04/20/1981

Members Information

 • CMC
  7536
 • Region
  Västkusten
 • City
  Vargön
 • Yrke
  Vaktmästare
 • Interests
  Min familj och hus, bilar speciellt för Amerikanska (Mustang nr 1) musik, fiske och akvarier

Recent Profile Visitors

128 profile views
 1. Jag fick den idag så kvällen blev räddad
 2. OK tack för svar, det får bli att leta upp en som det redan är lite kräm i.
 3. Hej! Jag har varit och kikat på 2 st Mustang 66:or med 289 motorer men båda är C code modeller med 2 ports förgasare och jag vill helst ha 4 port. Kan man byta till ett 4 port insug och en 4 ports förgasare utan att man måste byta något mer? Det verkar inte finnas så många A code på marknaden med original 4 port. Tack på förhand Med vänlig hälsning Robert.
 4. Nu har jag bytt bränslefilter, tändstift och monterat ett nytt öppet luftfilterkitt samt gått över och bytt ut några dåliga vakuumslangar så nu går den riktigt bra till och med bättre än när jag köpte den
 5. Nu har jag gjort rent MAF med rengöringsspray för luftmassesensor, men det hjälpte inte problemet kvarstår, sensorn var ren och fin men jag gjorde rent den ändå för att vara på säkra sidan. Nu får jag invänta min beställning med luftfilter, tändstift och bränslefilter och hjälper inte det så får jag kanske ge mig på att byta tändspolar och se om det är problemet.
 6. Hej! Tack för svar, vassare kam kommer först då motorn är fixad och i ordning men det ligger nog något år framåt i tiden och om jag hittar någon som gör såna jobb vill säga Det finns ingen motorlampa som lyser men det kan säkert ge felkoder ändå men jag har beställt nya stift, nytt luftfilterkitt och bränslefilter så får jag börja där, MAF har jag inte rengjort det ska jag göra. Jag har bara haft bilen i 3 veckor så jag vet inte riktigt vad som är gjort på den och inte. /Robert.
 7. Hej! Min Mustang har börjat strejka och jag kan inte riktigt bli klok på vad det kan vara för fel. Det är en GT 4,6 med manuell växellåda från 02, när den är kall så går den jättebra i 2 min sen börjar den bråka den bluddrar och går ojämt när man gasar, Så fort man petar på gasen så bara den bluddrar och går ojämt, den går hyfsat på ettan och tvåan men trean fyran och femman så går den riktigt skit dåligt det finns inget drag i motorn det bara bluddrar och skakar i hela bilen, känns som den bara går på 7 cylindrar men rätt som det är så kan den gå normalt igen en stund men det räcker att jag kommer till en korsning eller en rondell så jag går ner i fart och växlar ner så börjar den gå skit igen när jag gasar på ?? Min egen teori är om det kan vara någon dålig tändspole, tändstift eller om det kan vara tätt i bränslefiltret? Har ni några teorier om vad det kan vara för fel? Jag undrar även om ni vet om det finns någon i Västra Götaland som skruvar och renoverar Ford V8 motorer? Jag har lite funderingar på och lämna in den för en genomgång av motorn och ev sätta i lite vassare kam och byta urtrampningslager. Tack på förhand Med vänlig hälsning Robert.
 8. Hej hej. Ny medlem i klubben och ägare till en Mustang GT V8 med manuell växellåda från 02. Detta är min första Mustang och inte den sista heller, jag har sedan barnsben alltid velat äga en Ford Mustang men av olika konstiga anledningar så har det blivit ett antal GM bilar som tex Corvette, Camaro, Trans Am men nu i Mars 2019 gjorde jag slag i saken ock köpte en Mustang vilket jag absolut inte ångrar
×
×
 • Create New...