Jump to content

janne6b

Medlemmar
 • Inlägg

  10
 • Blev forummedlem

 • Senaste besök

Omdömespoäng

0 Neutral

About janne6b

 • Rank
  Mustangfrälst

Medlemsinformation

 • Stad
  Stockholm
 • Yrke
  PRO-gubbe
 • Intressen
  Mustang !!!
 1. janne6b

  Batteri ? Motorolja ? V-6 a 2014

  Bugar och bockar för era svar
 2. janne6b

  Batteri ? Motorolja ? V-6 a 2014

  Tack för ditt svar, Har måtten men måste veta hur många AH-timmar det ska vara på batteriet.
 3. Hittar ingen uppgift på hur många Amper timmar det ska vara på batteriet ! Utan bara ett " reservdelsnr " i instruktionsboken kanske någon kan översätta detta ? BXT-96R-590 ! Ang olja , vad brukar ni använda, enl bok vad jag läst så ska det vara 5W-20 ELLER ska det vara 5W50 ?
 4. janne6b

  Bakluckan !!!

  Okay, då vet jag vad det är för "plastbit" som sitter där tack för svaret
 5. janne6b

  Bakluckan !!!

  Glömde ! årsmodell är 2014 på Mussen
 6. janne6b

  Bakluckan !!!

  Nästa fundering från en som lär på min baklucka sitter det en "plastplupp !!" mitt på luckan, ser att en del har denna och saknas på vissa bilar. Någon slags "antenn" eller vad är funktionen för denna ( om det är någon funktion !!)
 7. janne6b

  KOPPLA BORT BATTERI

  Tack för två superbra svar , lägger in dessa i "hårdisken" = hjärnan !
 8. janne6b

  KOPPLA BORT BATTERI

  Glad nybliven Mustangägare, det blev en 2014-V6a skall vinterförvara i ett garage men finns ingen el att underhållsladda batteriet, är det okay att lossa batterikabeln under 4-5 månader ? Går det att låsa bilen med nyckel utan batteri ? tappar den "data" när den blir utan ström så länge ? Funderingar från en novis som förhoppningsvis lär sig med tiden !!!!
 9. janne6b

  Tanklock 2014 !!

  Var och tittade på en Mustang-2014 spekulant på denna bil men öppnade tankluckan och det fanns inget "tanklock" på röret ! Är det bara luckan som ska täta mot röret på dessa modeller? (tänker annars att det kommit vatten ner i tanken från tidigare tvättar av bilen !!! ) Novis på just dessa modeller på Mustang tidigare haft en 66a men vill åka "modernt" Nästa fundering ! Denna bil har en V-6a, förutom att det inte är en V-8a finns det något annat som är dåligt med dessa V-6 motorer ?? Tacksam för alla åsikter om denna årsmodell och motor mm !!!
×