Jump to content

Mustang2016

Club Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Mustang2016

 • Rank
  Mustangfrälst
 • Birthday 04/13/1976

Members Information

 • CMC
  7279
 • Region
  Syd
 • City
  Skegrie
 • Yrke
  Servicetekniker
 • Interests
  Mustang

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nä va drygt. Min funkar än så länge. Håller tummarna.
 2. Har skiftat till förra tune jag fick.men det blev samma larm med den tune. märkte direkt en förändring, den började hacka vid lätt gaspådrag. Vilket den inte gjorde på den senaste tune jag fick justerad. skall jag logga den senaste tune o skicka till till er för kontroll? Fall det fortfarande är justeringar att göra. sen kanske han kan göra en snällare variant av tune för att se om det är den som spökar?!
 3. Okej vad gör man åt det då?
 4. Någon som haft P061A felkod på sin 2015-2017 Mustang gt Beskrivning av larmet. Internal Control module torque performance ett meddelande som inte tänder motorlampan. Tacksam för hjälp
 5. Ny condenser med lite hemmapul.
 6. Bibehåller du kylan? Har man lite gas i systemet så går den inte på full hastighet. när ac fungerar går den på en exstra hög hastighet på Lo.
 7. Dom sa att det är rätt vanligt att ac-en slutar funka på Mustang gt 205/2017 det tog tre dagar att få hem grejerna till hedbergs bil malmö. Helt ok. men att få det fixat är under all kritik. Vänta i tre veckor på rep. Får iallafall en lånebil tills bilen är färdig. hoppas med att där inte blir några repor efter reparationen eller skador mm.
 8. Va inne och kondensorn kass igen, dom tog det på garantin igen som tur är.. Bara vänta ett par veckor på delar. sen kan man ha kläder på sig igen haha
 9. Hej alla. Har en 16 Mustang GT med ac problem. efter ett år gick kondensorn sönder genom att den ärgats hål i den. Och blev bytad på garanti. Frid och fröjd, sen över vinterförvaringen så va det dags igen, ac kass igen, är det möjligt att det bara håller en säsong? Skall lämna in bilen till Hedberg bil i malmö 15/4-19 så får vi hoppad att det går på garantin. Vill bara kolla om det är fler som har samma problem som jag? Ha det gott
 10. Hur många manuella fastback finns det då? tycker det känns bättre att med en visp i USA sportbil
 11. GT350 Cold Air Intake Kit Du kan köpa det från USA Www.lmr.com
 12. Jo det är inga problem. Men vissa delar som är skrymmande är lite svårt att skicka för vissa återförsäljare! Därför frågan!!
 13. Hur kan man få hen större delar från usa biligare. Huvar mm
 14. Mustang2016

  Black Shadow

  En 2016 Mustang gt som jag köpte ny med mitt tycke rätt utrustning. Manuel 6 speed med Recaro stolar och GT350 Ratt svart rand. Men inte minst rear spoilern from Anderson composites. Sen är det Ford Performance pack 3, sänkningssats plus nya stötdämpare runtom från Ford Performance. Corsa Sport Catback 3” Man vill ju göra sin häst till sin. Så en del ändringar är gjorda och fler kommer det att bli. I motorväg är det bara Headers kvar.
×
×
 • Create New...