Jump to content

GustafL

Club Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GustafL

 • Rank
  Mustangfrälst

Members Information

 • CMC
  7287
 • Region
  Ö.Mälardalen
 • City
  Stockholm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Göran Forsberg på SET Engineering utanför Stockholm är super på mustanger men hårt bokad. Annars Mats Olsson på Olssons bilverkstad i Östhammar grym på veteranbilar (min 68a är på väg dit snart).
 2. Bra argument för att ta bort dem. Men hur såg det ut när bilen rullade it från Metuchen utan att Marti specar wheel lip mouldings som i Rudhans fall? Inga lister??
 3. Vet någon vad som gäller för kromlister runt hjulhusen på en Mustang 68 HT? Vissa verkar ha det (som min egen) och andra inte. Förstår inte om det är en smaksak eller olika modeller???
 4. Jag har varit på jakt efter en klocka till instrumentpanelen i min 68 coupe men tyckt att de har varit dyra. Såg denna version som är billigare men batteridriven https://www.impactautopartsstore.com/clock-mustang-196768.html Enklare att installera men knepigt med batteribyte. Har någon här installerat en sådan och kan lämna omdöme?
 5. Någon som har erfarenhet av Vitour Galaxy däck? Ser bra ut på bild och är billiga men jag vill inte köpa om de är dåliga.
 6. Tack för tipset. Var i kontakt med Micke. Mycket trevlig men han konverterar bara vilket är dyrt. Någon annan som har tips??
 7. Har någon tips på var i Stockholm men omnejd man kan hitta någon som kan laga en Fomocoradio från 1968? Det verkar som att vanliga radioreparatörer inte ger sig på bilradio och de som säljer bilstereo inte renoverar något så gammalt.
 8. Jag har köpt en 68a med rak sexa som behöver lite arbete för att uppnå sin forna glans. Tänkte renovera fälgarna men när däckfirman krängde av de gamla däcken frågade de om mina fälgar verkligen var original. Relevant fråga om man ska lägga ner tid och pengar. Någon som vet hur man ser det?? Bifogar bild. Det är fyra-bult 14” fälgar.
 9. Hej alla, Varför har vissa Mustang 68:or stötfångarhorn och andra inte? Var det tillval eller ingick det i vissa paket?
×
×
 • Create New...