Jump to content

lfson

Club Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lfson

 • Rank
  Newbie

Members Information

 • CMC
  7324
 • Region
  Västkusten
 • City
  Göteborg
 • Yrke
  Överingenjör i mitt garage
 • Interests
  Ford+Ford+Ford+.....

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, jag antar att alla Shelby GT registreringsbesiktigats här som Mustang GT och eftersom VIN-koden inte har något speciellt särskiljande för en Shelby GT, jämfört med en Mustang GT, så kan man heller inte söka på den första delen av VIN-koden i transportstyrelsens register. Skulle kunna finnas undantag för bilar som importerats via annat EU-land och kommit hit under namnet Shelby GT. Jag konstaterar bara: "Detta är en dekaltrimmad Mustang GT". Men i klubbens medlemsregister borde man kunna se vilka som har en Shelby GT.
 2. Hej! Är nybliven medlem på nytt. På 80-talet var jag medlem då jag hade en 1970 T5 Mach 1 några år. 1989 köpte jag en 1969 Shelby GT500 Conv som jag sålde 2005. Besökte den amerikanska Shelbyklubbens träff på Watkins Glen 1993 och vann en åktur ett varv på "race tracken" med Carroll vid ratten i en av 34 tillverkade Shelby GT 350 R, så jag blev så klart lite av ett Shelbyfan. Nu har jag fått återfall och importerat min "gubbracer", en 2008 Shelby GT med automat (en av 148 tillverkade). Har sett att det finns en del 07:or, men kan någon säga hur många 08:or det finns i klubben och i Sverige?
 3. Hej! Är nybliven medlem. På 80-talet var jag medlem då jag hade en 1970 T5 Mach 1. Sålde den och köpte 1989 en 1969 Shelby GT500 Conv som jag hade till 2005. Nu har jag fått återfall och importerat en "gubbracer", en 2008 Shelby GT. Har sett att det finns ett antal 07:or, men kan någon säga hur många 08:or det finns i klubben och i Sverige?
 4. Hej! Hade glapp i spindellederna och tog hem nya kompletta Ford Performance bärarmar från American Muscle. Gick inte lika enkelt att byta som på instruktionsfilmen som CJ Pony Parts har på nätet, men jag fixade det på en helg. För spegelblink hittade jag ett litet kryphål vid hullingen i dörrstolpens plastblock där jag fick igenom den lilla sladden utan att behöva kränga ur blocket eller borra som du gjorde. Du hade säkert ett helt knippe sladdar. Nu lyser och blinkar allt som det skall, men det var rena gissningsleken att följa monteringsanvisningen och hitta de anvisade sladdarna i kabelstammarna med ca 20 sladdar på var sida längs trösklarna. Många vita och det gällde att hitta den vit med röd bård och inte med rosa bård eller violett eller mörkrosa bård som jag först kopplade in mig på. Allt fixat, bilen godkänd, MHRF-försäkrad och nu avställd. Dessutom nybliven medlem #7324 i CMCS på nytt sedan senast på 80-talet. Tack för hjälpen! Hälsn Leif
 5. Jag skrev ett jättetack för informationen till Dig Peter, men ser inte att det fastnat här. Hade gett upp och påbörjat dragning under skärmen-motorrummet och ner till främre blinkers när jag såg Ditt fina svar. Skall regbesiktiga på fredag så jag kör fuskvarianten inför den och får göra rätt senare. Tack igen.
 6. Har köpt speglar till min 08 med blinkers och följer installationsanvisningen. Hur tusan kommer man in i dörrstolpen med tamparna som skall dras vidare och kopplas in i stammen som går längs tröskeln? Man skall använda ett verktyg i form av en spänd tråd och tränga sig in i härvan som går från dörren in genom först yttre panelen på dörrstolpen och sedan en skarp S-kurva inne i stolpen och en bit högre upp in genom innerpanelen av dörrstolpen. Jag anser det omöjligt även om man hade ett verktyg. Någon som lyckats. Finns det en bra lösning?
×
×
 • Create New...