Jump to content

Metalhorse

Club Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Metalhorse

 • Rank
  Newbie

Members Information

 • CMC
  7230
 • Region
  Syd
 • City
  Hallaröd
 • Yrke
  Egen företagare, fastigheter
 • Interests
  Bilar, flygplan, resor, god mat och dryck på krogen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nej, jag frågade, det är ju som du skriver mysko...jag får ju inte ihop det heller, är ingen mekaniker men kan tänka logiskt och i min värld måste ju gasen smitit ut någon stans. Men det var väldigt svävande svar, ett alt var att det var påfyllt för lite från första början...de kan naturligtvis ha fixat en garantiskada utan att vilja berätta...även om jag inte ser vinning eller anledning till det...anser också ytterligare spårning borde gjorts, men håller koll på att det funkar felfritt och utan missljud i fortsättningen, annars får de in pärlan igen...nu har jag ju väckt att det finns ett ev problem vilket borde förenkla min ställning om det kommer till garantiärende Ok, ses vi inte i Falkenberg kommer det fler tillfällen....ha det gott Robban!! Vi hörs!
 2. Tjena Robban, Var inne med Mustangen 12/9 och fick gjort spårning av om det hade läckt ut gas från systemet och till skillnad från ditt problem, kunde de inte se alls att det hade förekommit något dylikt. Fått en del tips hur jag ska göra under vinterförvaring, starta o gärna köra en runda så den blir ordentligt varm, samtidigt, även om det är jä...gt kallt ute, köra ned ACn på low så den arbetar o cirkulerar...orsak till att den tömts på gas var inte lätt att förklara men de trodde kanske just att det hade med o göra att den stod still och ej var igång...nu, än så länge, funkar den felfritt....hoppas det håller i sig...! Vi ses väl på söndag i Falkenberg...!?
 3. Hej Robban och tackar ödmjukast för ditt svar! Mustangen jag köpt är ett av många affärer genom tiderna, både på 2 o 4 hjul, men nog den affär som (hittills) ligger mig varmast om hjärtat. Har hämtat den idag och de har på pricken som du beskriver det, fyllt på nytt köldmedel tillsammans med ämne de ska kunna i läckaget, för det är konstaterat, söka med UV och lokalisera. Något synligt tecken på stenskott kunde inte fastställas, vilket får mig att anta att felet på min musse är samma eller snarlikt det problem du hade. Har fått ny tid till 12/9...så vi får väl se...! Keep you informed!
 4. Hej på er alla, Har precis tecknat medlemsskap och kan beskriva mig själv som en 53 årig ingrodd skåning från Höörstrakten, som köpt vad jag anser vara en riktig pärla förra året, nämligen en Mustang cab GT 2016 med den vackra färgen Ruby red met. Jag ser fram emot ev träffar och utflykter i mån om tid och har redan nu en fråga jag skulle vara tacksam om någon/några kunde ge mig feedback på. Lämnade in den igår till Hedbergs i Malmö för att AC:n helt slutat kyla, fläkten funkar men är det 30 grader ute, så är det minst lika varm luft som kommer ut i cupén. Eftersom det ligger 5 års fabriksgaranti på den tycker ju jag i min värld att det ska falla under den med reparation, men servicekillen menade att det finns situationer så som stenskott i någon gasbehållare där garanti inte gäller...mycket märkligt tycker jag det låter som, och just därför måste jag höra med er här om det är något som någon känner till eller har hört förr. Jag är barnsligt förtjust i bilar i allmänhet men är allt annat än mekaniker...mottager alltså tacksamt mer "kött på benen" Ja, det var ju en käck början på mitt medlemsskapmen hoppas det ses som ok... Vänliga hälsningar från Martin "Metalhorse"Wesén
×
×
 • Create New...