Jump to content

Norsted

Medlemmar
 • Inlägg

  32
 • Blev forummedlem

 • Senaste besök

 • Days Won

  5

Norsted last won the day on 31 juli 2018

Norsted had the most liked content!

Omdömespoäng

13 Good

About Norsted

 • Rank
  Mustangfrälst

Medlemsinformation

 • Stad
  Torslanda
 • Yrke
  IT
 • Intressen
  Bilar, film och litteratur.

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Norsted

  Bankörningspremiär med 2018 GT

  Och denna sitter alltså inte monterad standard på våra europeiska bilar med "performance pack"?
 2. Norsted

  Bankörningspremiär med 2018 GT

  Jag har ca 40 eget körda varv under bältet fördelat på 4 år så jag är väl inte expert på Ringen direkt (jämfört med kompisarnas hundratals), men under mina år där nere så byttes det inte ett dugg på de bilar jag körde då. Ta med lite extra olja men sen är det bara att tuta och köra med insidan på huvudet. Man får minnas att detta är en amerikansk bil med ganska mycket onödiga tillägg i instruktionsboken då de är livrädda för att bli stämda. Sen, kör lungt. Det tar lång tid att lära känna banan med sina 2.1 mil i längd och det man inte märker när man kör den i ett tvspel är alla kompressioner och höjdskillnader. Ett annat gott råd är... regnar det, drick öl istället! Försäkringar gäller inte, och du får betala per meter av Amcro-räcke du kör sönder vilket inte är billigt. Sen tillkommer bärgning med Bongard, och medlem i "Bongardklubben" vill man helst slippa att vara, speciellt eftersom man garanterat blir både fotad och filmad. Dock är det en underbar bana och den är hemskt beroendeframkallande!
 3. Norsted

  Mustang gt 2018

  Skall tillägga att jag kör iOS *Edit* Hittade den!
 4. Norsted

  Mustang gt 2018

  Var söker du på för att hitta den? Får inte upp nåt relevant med sökningen ”ford pass” tyvärr.
 5. Norsted

  Bankörningspremiär med 2018 GT

  Vilken olja rekommenderas för bankörning?
 6. Norsted

  Mustang gt 2018

  Det lär finnas sensor för låg nivå. Mätaren visar som du säger trycket bara. Det mesta är ju övervakat. Fast nu måste jag också ut och kolla nivån eftersom vi pratar om det.
 7. Norsted

  Mustang gt 2018

  Min har passerat 500 mil för nån dag sen. Måste erkänna att jag inte ens har kollat oljan. Bilen säger väl till om det behöver fyllas på tänker jag. Däremot så sa ”Björn Pilot” att han tappade bromsarna efter 7 raska varv på Ljungbyhed, så ett byte av bromsvätska till en med högre kokpunkt kommer att ske snart för min del. Plus att jag skall bygga om fuskinsläppen framför framhjulen så att de blir funktionella och kyler bromsarna.
 8. Norsted

  Darrande halvljus

  Jo jag tänkte också på det där med att den försöker justera etc, men i mitt garage där ljuset utifrån är konstant så hoppar min ljusbild ändå tråkigt nog. Antingen så är det mjukvara eller så är det glapp nånstans. Trots allt är detta ett nytt system med hel-led så det kanske har nån bugg i sig. Förhoppningsvis löser Ford detta då den skall in den 26:e för lite annat fix.
 9. Norsted

  Darrande halvljus

  Härom veckan körde jag långsamt genom en tunnel och lade märke till att mitt halvljus fladdrade. Inte blinkade alltså utan som om det höll på att höjdjustera sig lite då och då. Om jag flyttar ljuskontakten till ”på” så fladdrar det inte, utan bara i ”auto”-läget. Nån annan som har märkt det samma med era bilar som är utrustade med LED?
 10. Norsted

  Bankörningspremiär med 2018 GT

  Fick samma prisförslag av Ford Store i Sisjön.
 11. Norsted

  Mustang gt 2018

  Ja, fast bara hästen indikerar ju att den har V6:an.
 12. Norsted

  GT 2018 med dålig kyla i stolarna

  Mina fläktar i stolarna låter en del så jo, kylan fördelas med en fläkt. Låter det inget i din så är fläkten trasig eller så har du inte rumpkyla i din bil. Sen är frågan huruvida ACn har med kylan att göra besvarad i tidigare inlägg.
 13. Norsted

  Mustang gt 2018

  Snacka om att de är ute i sista sekund. Hoppas det löser sig för dig!
 14. Norsted

  Mustang gt 2018

  Har också tänkt på detta. Jag jämför nu senast med min förra bil, en BMW M140i med den 8-växlande ZF-lådan. Väldigt smidig och fin låda. En annan automat jag har haft är Porsches PDK, lite hårdare men även den väldigt bra. Mustangens A10 är väl det jag förväntade mig. Rätt yxig och ryckig. Tar ofta fel på växel och hoppar till osv, men eftersom mina förväntningar på en amerikansk bil är betydligt lägre än om jag hade betalat dubbelt så mycket för en MB eller en M3 så är den ändå ”ok”. En mjukvaru-uppgradering skulle ju sitta fint dock.
×