Jump to content

Norsted

Klubbmedlem
 • Inlägg

  24
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Days Won

  4

Norsted last won the day on June 4

Norsted had the most liked content!

Omdömespoäng

11 Good

About Norsted

 • Rank
  Mustangfrälst

Medlemsinformation

 • CMC
  6937
 • Region
  Västkusten
 • Stad
  Torslanda
 • Yrke
  IT
 • Intressen
  Bilar, film och litteratur.

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Norsted

  Darrande halvljus

  Jo jag tänkte också på det där med att den försöker justera etc, men i mitt garage där ljuset utifrån är konstant så hoppar min ljusbild ändå tråkigt nog. Antingen så är det mjukvara eller så är det glapp nånstans. Trots allt är detta ett nytt system med hel-led så det kanske har nån bugg i sig. Förhoppningsvis löser Ford detta då den skall in den 26:e för lite annat fix.
 2. Norsted

  Darrande halvljus

  Härom veckan körde jag långsamt genom en tunnel och lade märke till att mitt halvljus fladdrade. Inte blinkade alltså utan som om det höll på att höjdjustera sig lite då och då. Om jag flyttar ljuskontakten till ”på” så fladdrar det inte, utan bara i ”auto”-läget. Nån annan som har märkt det samma med era bilar som är utrustade med LED?
 3. Norsted

  Bankörningspremiär med 2018 GT

  Fick samma prisförslag av Ford Store i Sisjön.
 4. Norsted

  Mustang gt 2018

  Ja, fast bara hästen indikerar ju att den har V6:an.
 5. Norsted

  GT 2018 med dålig kyla i stolarna

  Mina fläktar i stolarna låter en del så jo, kylan fördelas med en fläkt. Låter det inget i din så är fläkten trasig eller så har du inte rumpkyla i din bil. Sen är frågan huruvida ACn har med kylan att göra besvarad i tidigare inlägg.
 6. Norsted

  Mustang gt 2018

  Snacka om att de är ute i sista sekund. Hoppas det löser sig för dig!
 7. Norsted

  Mustang gt 2018

  Har också tänkt på detta. Jag jämför nu senast med min förra bil, en BMW M140i med den 8-växlande ZF-lådan. Väldigt smidig och fin låda. En annan automat jag har haft är Porsches PDK, lite hårdare men även den väldigt bra. Mustangens A10 är väl det jag förväntade mig. Rätt yxig och ryckig. Tar ofta fel på växel och hoppar till osv, men eftersom mina förväntningar på en amerikansk bil är betydligt lägre än om jag hade betalat dubbelt så mycket för en MB eller en M3 så är den ändå ”ok”. En mjukvaru-uppgradering skulle ju sitta fint dock.
 8. Norsted

  Mustang gt 2018

  Plånboken blir lättare? Jag kör med 95 oktan, eftersom de sista procenten av effekt är rätt oviktigt när man har närmare 460hk.
 9. Norsted

  GT 2018 med dålig kyla i stolarna

  Enl vad jag har läst mig till finns det ingen kontakt mellan AC och stolarna utan det sitter en värmeväxlare i varje stol. Om det inte är kallt i kupén så kyler de sämre, men de släpper ju samtidigt ut värme så det är ingen optimal konstruktion.
 10. Norsted

  2018 GT A10

  Absolut! Stortrivs verkligen! På torsdagarna (om det är fint väder) så träffas vi ett större gäng kl 18:30 på parkeringen utanför Systemet i Munkebäck för däckspark och sen en tur till nåt trevligt fik kring Göteborg. Det är SVKG som anordnar detta, dvs Sportvagnsklubben Göteborg. Idag var vi på Café Zanzibar utåt Marstrand t.ex. Välkommen nästa torsdag!
 11. Norsted

  Mustang gt 2018

  Samma här! Skönt att man inte var ensam om det.
 12. Norsted

  GT 2018 med dålig kyla i stolarna

  Låt oss hoppas på det!
 13. Norsted

  Mustang gt 2018

  Jag har haft några hyfsat roliga bilar innan denna, fyra Porschar nu senast med en Cayman GTS som den senaste, och ingen(!) av dem kommer ens i närheten av hur Mustangen känns. Herrejisses så den går! Och den är ju inte ens rädd för kurvor! Vilken bil detta är, och vilket fantastiskt pris för all denna prestanda! Är så glad att jag hann få tag i en innan Bonus/Malus! Ett oväntat plus är hur sköna sätena är. Har en problematisk rygg som är misstänkt glad och nöjd efter snart 250 mil i Mustangen!
 14. Norsted

  GT 2018 med dålig kyla i stolarna

  Du menar den modellen som kostar 19500:- i skatt per år de första tre åren?
 15. Norsted

  GT 2018 med dålig kyla i stolarna

  Tack för info!
×