Jump to content

Michael Z

Medlemmar
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Michael Z

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/06/1951

Members Information

 • City
  Lerum
 • Yrke
  Pensionär
 • Interests
  Bilar, musik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Köpte en sån scanner som du tipsade om. Nix, kan inte få den att koppla upp sig mot min Iphone. Jag har rätt programvara men BT kan inte hitta ELM327. Sitter en svitch på hårdvaran, provat båda lägena. Vad gör jag för fel?
 2. Ok, provar lite med ren alkohol får vi se. Verkar som Pattex montagetejp kan vara rätta grejen.
 3. Hej, monterade häromdagen lovers på sidorutorna bak. Köpte en billig variant från Ebay. Tvättade rutorna med fönsterputs, sköljde med vatten och gnodde torrt med mikroduk. Monterade med medföljande dubbelhäftande tejp. Inte satt det fast inte. Går det att använda alkohol för att göra riktigt rent från fett etc. Rutorna är tonade.
 4. Tack för tipset Tbird, beställde en. Tanken med kontaktsökandet var ju också att det är bra att träffa likasinnade på den nya orten. Det lär ju dyka upp flera problem och så vill man ju umgås lite också.
 5. Tack för välkomnandet. Lyckades tanka fullt häromdan på St1 med en metod jag plockat upp på nätet, bland minst tio andra uppfinningsrika.
 6. Hej Alla! Jag heter Micke och är nybliven pensionär och nybliven Mustangägare med ny bostadsort. Jag behöver knyta nya kontakter för att underlätta handhavandet av nya bilen. Efter ha bott en längre tid i Örebro och sedan Uppsala är vi nu i Lerum, Västergötland, långt ifrån tidigare bra mekhjälp. Efter att tidigare ha åkt Camaro bytte jag i höstas till Mustang. Jag vart tvungen beroende på att jag har fått en nervskada i vänster hand som gjorde att jag inte kunde hantera ljus, torkare och farthållare i vänster rattspak på Camaron. Givetvis var jag också nyfiken på att åka ett märke som Mustang, vem är inte det. Det är ju nästan ofrånkomligt att man ställs inför nya problem med ett nytt märke, i mitt fall ett jäkla krångel med tankning, engine failsafe vid låg bränslenivå och nu senast motorlampan har gått igång. Jag misstänker att varningslampan är en skitgrej då bilen bara har gått 8000 och är pedantskött. Men, måste ju kolla det och är tacksam för tips och i bästa fall kontakt med någon i min närhet som kan hjälpa till och läsa av felkod. Men bilen går bra och är ute i solen och rullar lite försiktigt. z28music@outlook.com 0702088513
×
×
 • Create New...