Jump to content

kanske mustang

Medlemmar
 • Inlägg

  349
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Days Won

  4

kanske mustang last won the day on August 18

kanske mustang had the most liked content!

Omdömespoäng

17 Good

About kanske mustang

 • Rank
  Mustangälskare

Medlemsinformation

 • Intressen
  Bilar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kanske mustang

  Bullitt 2019

  hur vanlig är en fullutrustad svart GT 2018 ? paket 4 aut och magneride
 2. kanske mustang

  Mustang gt 2018

  Tråkig läsning själv har jag inte haft några jätte dåliga erfarenheter är med mustangen ingen som tränger sig utan bara de som tävla lite. Eller en del som bara stirrar lite. Får försöka att inte bry sig, brukar funka med karma, de de ger får de tillbaks. För några år sedan hade jag en obehaglig upplevelse med en vanlig svenssonbil skulle köra om en person som inte gillade det utan började tränga sig i trafiken och räckte finger och höll på. Men en vacker dag gör han så mot fel person...... karma eller vad man vill kalla det. Man får tänka att om de saker man upplever kan vara jobbiga när man råkar ut för det så är det ändå de människor som gör så som mår sämst.
 3. kanske mustang

  Mustang gt 2018

  Ja det är tyvärr sånt som händer. Man sticker ut lite mer från de som kör volvo och man blir då lättare ett offer för deras vrede och eller avundsjuka. Fast det händer även sänt här när man har en vanlig bil Bara att försöka ta ett djupt andetag och tänka på hur fin bil man har.
 4. kanske mustang

  Bullitt 2019

  Alla 450st eller hur många var det känner mig redan unik med min bil. Men visst finns färre Bullitt
 5. kanske mustang

  Bullitt 2019

  Mja häftig färg men inget jag vill ha. Är mer nyfiken på hur nya mustangen kommer att se ut den som kommer om kanske 3 år eller så.
 6. kanske mustang

  Mustang gt 2018

  Ja det är nog bäst vi har Mustang, behöver inte bevisa något
 7. kanske mustang

  Mustang gt 2018

  Fler än jag som råkar ut för de som vill tävla, 15 år gammal BMW 320 och ford focus som ska tävla mellan farthindren Vad tror folk igentligen ?
 8. kanske mustang

  Fråga om bränsleekonomi

  Ok verkar som Mustangen gått om nu då mer utrustning allt som allt nog en bättre bil, och 100k dyrare i Sverige. Hoppas nästa Mustang blir ännu bättre och tar saker från camaron som inte finns idag på Mustange som dödavinkelvanare som kansek finns på usa modellen och head up mer hästar och bättre vrid.
 9. kanske mustang

  Fråga om bränsleekonomi

  Har Mustang alltid varit det lite bättre alternativet ? mellan mustang och camaro eller var det mer jämnt förr ?
 10. kanske mustang

  Fråga om bränsleekonomi

  Ok visste inte det var skillnad har vi 430 och de 450 ?
 11. kanske mustang

  Fråga om bränsleekonomi

  pulver ja men 0-100 4.4 sek Mustang sägs klara det på 4 sek.
 12. kanske mustang

  Fråga om bränsleekonomi

  Mustangen ser lite bättre ut utanpå fast de påminner mycket om varandra. Interiör är Mustangen överlägsen och har inte manuella visare för hastighet med mera. Sen har jag för mig att sikten runt om var väldigt dålig i Camaron. Och ingen ljusprojesering från sidospeglar ? snabbare 290 istället för 250 på mustangen men 0-100 ska Mustangen klara på 4. Men hade inte mustangen funnits hade jag kollat in den 100k lägre pris än en mustang
 13. kanske mustang

  Fråga om bränsleekonomi

  Ok, ganska unikt ändå och fortfarande finaste bilen magneride finns det på BMW eller Porsche. Vet att vissa Mb har d´sist jag kollade S klass kanske nya E klass?
 14. kanske mustang

  Fråga om bränsleekonomi

  Inte heller utseendet eller utrustning tex något motsvarande som lyser i marken som mustangmärket från sidospeglarna. Närmsta jag sett är i dörrhandtagen på BMW. Sen är BMW och Porsche jag har svårt att se skillnad på en 10 år gammal porsche och en ny samt modell, samma med BMW inte så mycket som talar om att det är en M5 om man inte känner till BMW. Tror det fanns 350 Mustang i Sverige 2018 eller färre
 15. kanske mustang

  Fråga om bränsleekonomi

  Det är den andra frågan jag brukar få vad dricker den Den första är vad kostar den. Någon frågar hur många hästar. Ingen verkar förstå att personligen så bryr jag mig inte så mycket om vad den dricker, inte därför jag köpte den. Inte heller jätte mycket vad den kostade. Jag hade råd med den och när mätaren för bensin visar på tankning så gör jag det bara Köpte bilen för det ar den finaste jag kunde hitta. Utseendet, ljudet, utrustning, säkerhet storlek, 0-100, körbarhet och komfort men mera. Vet ingen annan bil som kommer i närheten närmast blir nog kanske en BMW eller Porsche men är en bit ifrån.
×