Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/25/2015 in all areas

 1. 15 points
  OBS! Uppdaterad fil med inbjudan ÄNTLIGEN kan vi släppa inbjudan till Gotlands Weekend 2017. Sommarens turlistor med färjetrafiken börjar bli färdiga så att dessa stämmer, och man kan fr.o.m 23 Januari gå in på Destination Gotlands hemsida och se vilka tider osv. man vill åka till vår ö . Se http://www.destinationgotland.se Planeringen är också igång på aktiviteter vi skall göra, detta så att vi får en härlig helg tillsammans med er i Aug. Passa på att boka någon extra dag på ön så att ni kan utforska alla delar, vi kommer att i huvudsak göra utflykt till nordöstra delen detta år. VARMT välkomna att boka! Planeringsgruppen Gotland gm CmC 1275 Göran P CmC 3887 Leif S PDF: inbjudan_mustang170321.pdf
 2. 11 points
  Det gick!!!
 3. 9 points
 4. 9 points
  Program GotlandsWeekend 25-27 Augusti 2017 Fredagen 25 Augusti Kl 15.00-17.30 Incheckning till GOTLANDS WEEKEND, sker i anslutning till reception på Scandic VISBY Swisha gärna anmälningsavgiften 300:- till 070-564 65 46 Kl 18.00 Invigning samt genomgång av helgens program vid restaurang Villa Mannhem Scandic Måltid serveras i restaurangen från ca 18.30 MINGELAFTON Rest. Koggen uppträdande av Brändus Sveinpälsar ca kl 20.30. Lördagen 26 Augusti Kl 08.45 Samling/genomgång av dagen, vid parkering norr om receptionen Scandic hotell. Kl 09.00 Avfärd mot nordöstra Gotland , se kartor OBS. Se till att ha fulltankat (ca 22mil)! Ta med att dricka osv. som du behöver över dagen samt måltidsbiljett som du finner i programdokumentet som du fick i samband med incheckning . Ca Kl 16.30 Beräknad återkomst till Scandic. Kl. 18.00 Inlämning av ”vika en MUSTANG-häst” till Solveig/Helena, vid receptionen. Kl 19.00 Tre-rätters bankett på restaurang Koggen (exkl dryck) MUSIK Sound of the Sixties. Ca kl 21.00 Resultat Top Three, ”vika projektet” presenteras på Restaurang Koggen. Söndagen 27 Augusti Kl 09.45 Utcheckning och samling information/ genomgång för dagen norr om receptionen. Kl 10.00- 12.00 Enskild start KYRK-race …………..!! Alt. guidad tur i staden (mycket begränsat antal) Ca 13.00 Avslutande Lunch vid restaurang Koggen ( enskild betalning). Kl. 14.00 Inlämning av ”tipskyrkronda” till N-G/Gunilla vid receptionen Scandic Ca 14.30 Prisutdelning Söndagens evenemang Om frågor tveka inte att ringa Göran på 070-675 13 45 eller Leif S på 070-639 20 30
 5. 8 points
 6. 8 points
  Tja tja! mitt namn är Johnny och jag bor strax utanför Västerås. har alltid haft stort bilintresse och kan aldrig låta bli att modda dom bilar jag skaffar. har lagt upp en projekttråd med samma namn så om ni vill följa med på byggets väg kan ni gå in och läsa lite där. Detta är min första ford men jag är rätt säker på att jag aldrig mer kommer vara utan! =)
 7. 7 points
  Hej! Precis som flera andra har jag med allt mer lyfta ögonbryn följt diskussionen kring Bonus/Malus. Så i tisdags räckte jag ett speciellt finger i riktning mot Rosenbad och hämtade ut en Shadow Black GT med nya automaten. En helt magisk bil. Jag har aldrig ägt ett fordon med en V8 i innan utan har hållit mig till Boxermotorer från Stuttgart samt raka sexor från München. Bara att starta motorn får en att känna hur håret på bröstet växer, lusten att sätta på sig en polotröja blir allt starkare och man lystrar till namnet Frank istället för Fredrik. Det skall bli trevligt att vara medlem här och jag hoppas det händer lite kul saker på västkusten! Nu närmast ställer jag ut på Tjolöholm den 20:e maj tillsammans med min andra klubb SVKG. Hoppas vi ses där! Med vänlig hälsning, Fredrik Norsted
 8. 7 points
  Det bidde stripes till slut men valet blev super snake typen.
 9. 7 points
  Det blev en ny Mustang GT med custompaketet :D
 10. 7 points
  Hej mitt namn är Ulf Zackrisson (Zacke i allas munnar). Är bosatt i Gimo och precis fått hem min drömbil från USA. En röd Mustang Fastback s-code GT 390 1968. Vi kanske ses i sommar!
 11. 7 points
  Hämtade ut min pärla igår. Trots högt uppskruvade förväntningar så överträffades de med råge. Vilken bil! Vilket drag! Fantastiskt!
 12. 6 points
  Ville inte åka runt med reklam för en bilservice, så jag fixade till det med tejp och tålamod
 13. 6 points
  Jag satte en känga åt lagstiftarna när jag ändå kunde välja fritt i o m foliering......
 14. 6 points
  Hej! Skåning men inflyttad till Göteborg för 3 år sedan. Kände sug efter nått kul att köra igen, velade lite vad jag skulle köpa men föll på en GT 2016 förra året. Har alltid gillat V8 ljudet. För det mesta kört japanska och tyska bilar innan denna så som Nissan GT-R 600HP, Porsche 996 Turbo X50..får se om GT:n kan leverera :) Tyckte att den var för tyst så hängde på ett Borla Attack direkt när jag hämtat bilen samt 25mm spacers fram och bak.
 15. 6 points
  Hej, mitt namn är Håkan Nilsson och bor strax söder om Göteborg. Har nu varit medlem i några veckor och hunnit med att studera forumet. Intressant och lärorikt! Skall hämta min nya bil i april. Det blev en V8-fastback, 2017, race red. Det är min första Mustang och en present till mig själv på 65-årsdagen. Ser verkligen fram mot våren och sommaren. Vi hörs!
 16. 6 points
  Nu var det mint tur att få bilen att fastna i Bilsport Classic.
 17. 6 points
  Hej! Nu är drömmen sann, igår hämtade jag hem min Mustang Gt från Halmstad! Vackert väder fina småvägar hem till Kristianstad i nord östra Skåne. Underbar maskin. Beställde den fullmatad med alla tillval förutom stripes och lackat tak. Är väldigt nöjd! Många glada miner och tummar upp när jag och sambon gled hem! Var inte svårt att motivera en mustang för en redan häst frälst kvinna! Idag rullar den söderut mot Österlen! Tagit ledigt från jobbet, hade ändå inte kunnat koncentrera mig :P
 18. 6 points
  Hej på er ! Lägger ut lite bilder på min nya Mustang som precis har blivit färdig hos sadelmakaren i San Diego ! Jag valde själv vilken klädsel jag skulle ha Röd o Svart skinnklädsel blev det! Blev riktigt snyggt tycker jag. Fick också Volks Racing 20 tums fälgar påsatta! Jag bytte in mina två Mustanger hos Autoclassica i Ystad, blev denna i byte! Tycker att jag gjorde en bra deal själv. Den har bara 500 mil på mätaren. Blir en sänkningsats när den kommer till Sverige på två tum! Den körs upp till Los Angeles nu i veckan för skeppning till Sweden! Slipper själv att ha bekymmer med Reg-Bes denna gången, levereras besiktigad ! Kan rekommendera Mats Larsson på autoclassica i Ystad för han och hans kollegors trevliga bemötande! Detta blir min sjunde Mustang !!
 19. 6 points
  Marcus 35år Karlsborgs kommun (reserv huvudstaden). Allmänt motorintresserad inte bara bilar utan även annat. Efter att i flera år gått och suktat efter en Jänke bil(sen 20års åldern) men aldrig tagit steget p.g.a andra intressen som tagit upp tid och pengar(Cross eller hus). Men efter att denna dök upp i grannkommun så försökte jag först övertala en kompis att åka och titta på den. Men han ville inte, där var det nån form av cheva som intressant uppåt Örebro trakten. Kunde dock inte släppa denna bilen riktigt, så efter att terroriserat sambon(tur hon är bilintresserad) i nästan en vecka så åkte vi i.a.f och titta på den. Men då var det kört direkt när den kom. Den var i det skicket jag väntat mig, ett bra brukskick hel å fräsh invändigt finns att göra om man vill eller så kör man. Man vågar ha med barn och hund(vilken älskar att ligga mellan framstolarna på kardantunneln) i. Planer för framtiden finns ju. I första hand bälten, skivbromsar, avgassytem. Sen vore det inte fel med en manuell låda =)
 20. 6 points
  Har ni Netflix kolla in dokumentären om arbetet och människorna runt utvecklingen av Mustang Finns även på YouTube men på Netflix är det en bättre översättning för er som tycker engelskan kan vara jobbig Bra dokumentär där man får lite insikt över den mängd arbete och känslorna runt modellen.
 21. 5 points
  Nu har jag satt på dom smidda hjulen jag köpte av en annan medlem i vintras. Och så sjukt nöjd dom passade perfekt nu skall det bara dit en sänkningssats. Fälgarna heter RSR 901 20x10 och 20x11 med Michelin Pilot Sport 4 . 275 fram 305 bak.
 22. 5 points
  Hej Carl Gunnar Byström heter jag ,& kommer från Lycksele/ cmc 6632 Jag Har en Ford Mustang Mach 1 -69 med en 428 SCJ
 23. 5 points
  Hej, ni som nu gillar bankörning och dylikt varför inte själv engagera sig och ordna någonting, en klubb blir inte bättre än vad medlemmarna gör den till.
 24. 5 points
  Efter lite strul så är min bil nu hämtad Helt fantastiskt, vilka blickar bilen ger och vilken känsla bakom ratten. Lite varv på stan igår då barnen ej visste något, så det hoppade och tjattrade om hur cool och snygg den är, den känslan är guld värd Känns att det var ett tag sedan man körde manuell och tar lite tid att vänja sig, men att jag ändrade till manuell var rätt för mig. Min fars kommentar - "Helt rätt att du vågade ta den färgen, så snygg!" Jag är normalt en doldis men nu blir det svårt med en Orange Fury GT Fastback Körde inom en polare som satte sig i bilen och startade, jag tog på mig bältet och sa kör du en sväng Så helt lyrisk även han hehe
 25. 5 points
  Hej Något om mig själv. Tidigare Stockholmare men numera bosatt i sydvästra Sverige som i min ungdom gick från tung MC (Norton 750 cc) till Mustang V8 Cab -66. Fick återfall på hojfronten under mitten av åttiotalet, med en klassiker Honda CBX 6-cyl, som jag fortfarande har kvar. Gick via några andra fabrikat till Harley-Davidson 95 cui, som jag också har kvar och glider runt på när anda och väder medger. Fick nytt återfall i cab-världen när jag provade en kompis MX-5 Miata. Köpte sommaren 2011 en egen -02:a. Blev återigen sugen på en Mustang GT 2018 under hösten 2017 och har nu beställt en för leverans före Bonus/Malus-införandet 1. juli.Hoppas vi ses på vägarna i sommar.
 26. 5 points
  Inregistrerad, besiktigad och försäkrad. Äntligen är Mustangen körklar. Vilken härlig känsla. Ser fram emot att få hälsa på er andra på vägarna i sommar :)
 27. 5 points
  Jag gillar att 3D-printa lite småsaker då och då. Fick en ide´ att printa ett lock som täcker den fula bulten på stötdämpartornet med en hjulcenterkapsel högst upp. Då jag har fyra originalfälgar stående så plundrades två fälgar och centrumkåporna fick ett nytt liv. Designade i Fusion 360 och la ut det på Thingiverse ifall någon mer än jag är sugen att testa. https://www.thingiverse.com/thing:2578237
 28. 5 points
  Nu har man kört ca 5-10mil med nya lådan och nu börjar den så sakta bli inkörd. Rätt hård och knackig i början! Kopplingen har varit väldigt hård men efter några mil har den lättat samt ändrad pedalhöjd så blir det bättre Här ett klipp på lite hårdare test...Vill inte än ladda fullt då ett oljebyte rätt snabbt ska göras
 29. 5 points
  Själv har jag nu tagit ur skidorna ur skuffen och tvättat bilen efter turen till Tänndalen. Man får en och annan blick då man glider upp till slalombacken med en Mustang och börjar lasta ur skidor
 30. 5 points
  Det är så att jag och en kompis har precis startat en youtubekanal som vi tänkte testa lite bilar och annat skoj i. Första filmen blev på min mustang, och vi tycker det blev rätt bra själva. Hoppas ni också gillar det.
 31. 5 points
  Jag har sålt min Mustang -07 och köpt ny bil. Det är årsmodell 2016 som rullat 110 mil och har custom paketet. Motorn är ecoboost dvs 4 cylindrig turbo och går bra. Jag blev verkligen imponerad över effekten på den motorn. Jag har förstås testat V8 modellen men den ligger utanför min budget.
 32. 5 points
 33. 4 points
  Intresset för denna träff har överstigit alla förväntningar. Kul att så många vill komma till Gotland. Detta medför att vi måste stänga bokningarna redan ikväll. //Planeringsgruppen på Gotland. dg-gotlandsweekend-CmC-205x280+3mm.pdf
 34. 4 points
  Här kommer ännu en rapport efter helgen, nu datum 190415 kl 13 200 - vallen är spräckt och ca 400 personer har anmält sig. Helt fantastiskt! Aldrig har vi haft så många medlemmar på någon av våra nationella träffar. Vi har legat som mest på ca 350 personer enligt uppgift från pålitliga personer. Hotellet har 264 rum och då är det "knökafullt". Förmodligen kan det bli så att man stänger bokningen innan den 31 maj, om det blir fullbokat innan. Alltså, Ni som ännu funderar på att komma hit, boka omgående! Hälsningar Mats H cmc 13
 35. 4 points
  Jag skulle vilja påstå att det är lika enkelt som att ge spydiga kommentarer som drar ner stämningen och intresset på forumet. Men vissa ber om hjälp och andra gör det själv. Hade inte ditt inlägg blivit kortare om du länkade till information än den nedlåtande kommentaren. Har själv lagt några timmar på att försöka leta efter diverse information om bla motor-ID. Inte helt enkelt om man är ny i ämnet. Jag trodde, med tanke på att ni är aktiva på ett forum, att ni erfarna var villiga att hjälpa oss nya. Troligen har ni också varit nya och fått hjälp. Är det inte det som bygger ett forum? Kanske skulle ni som inte gillar "nybörjare" ta en diskussion med admin om att starta en avdelning uteslutande för rutinerade? Då kanske vi nybörjare vågar ställa frågor utan att bli trakasserade.
 36. 4 points
  Passagerardörren färdig: Kände att jag ville få lite variation så jag kör på lite parallellt med montering, stötfångaren var riktigt dålig i kromet så den fick bli grön den också: Bakvagnen ska få lite omsorg också, fjädrarna blir 5 blad reverse eye och jag bygger ett panhardstag för sidostabiliteten: Fästet på bakaxeln är inte färdigt ännu, lite förstärkningar kommer när jag har axeln lös.
 37. 4 points
  Ingen vill ta tag i det, alla vill ha det serverat som vanligt. Annars hade vi redan haft flera banträffar om de som klagar tagit tag i det själva. Jag klagar inte men åker på banträffar när det ges tillfälle, mao vill ha det serverat. Senast var det Gelleråsen med Audi, innan det Upplands Motor, Hedin Bil och egen resa till Ringen. Tycker vi kan låsa denna klagospalt nu!
 38. 4 points
  Fick byggdatum på min bullitt igår, 27 dec rullar det igång.
 39. 4 points
  Hej allihopa jag heter lukasz 24år liten pojke hahaha , bor i Vislanda har jag köpt min dröm bil som jag alltid drömt att äga en ford mustang med v8 motor.
 40. 4 points
  I dagens stressade turbo- och kompressor-värld går det alltid att fixa nåt snabbt rakt fram. Kul att den klådde Koreanen på banan iallafall. Inte sällan när man är ute å kör med Mussen på motorvägarna Täby - Åkersberga dyker det upp nån gammal Volvo 740 eller 940 i ytterfilen med nån yngling bakom ratten som vill dra, man har lärt sig att inte låta sig förnedras och ler lite och kör lungt vidare. 350hk V8 har inte mycket att sätta emot en 500-1000 Hk turbosnurra. Dom brukar försvinna i fjärran med ett väsande och smällande från wastegaten. Men jag brukar resonera så här, Med en Audi, BMW, MB, Volvo, KIA, Subaru whatever med för mycke hästar å hur snabb som helst är ju inte kul nånstans utom ett kort ögonblick när du kör som ett svin och känner accelerationen. Med en Musse och V8 blir man glad bara av att starta motorn, visst är det kul att gasa lite nångång men även att bara mysa fram till ljudet gör en lycklig.
 41. 4 points
  Hej. Nu är bilen nybesiktad, servad,uppgraderad, Dietech lack,glas och fälgbehandlad och fulltankad. Nu är det nära.
 42. 4 points
  Har en 71 som fuskat lite på strippen, planen nu är att göra den gatlegal igen.
 43. 4 points
  Kunde inte hålla mig längre ...
 44. 4 points
 45. 4 points
  Hämtade min competition orange fastback idag
 46. 4 points
  Mer paket idag! GT350R ratten med mörktonade kåpor runt knapparna Orginal fjäderbenstag som plockats av en bil utan att den rullat en mil, helt perfekt skick. BMR Cradle bushing lockout kit, detta är för en sida så finns en lika uppsättning till :) Nu ska bara bilen ta sig dom sista milen och kollas igenom och få en nummerskylt så man kan få hämta den.
 47. 4 points
  Hej, Jag heter Ingvar och bor i SV Skåne. Sen ett år tillbaks är jag ägare till en Convertible -66.
 48. 4 points
  Grufman är tillbaka på terra firma Försöker så gott jag kan svara på tekniska spörsmål och lägga upp elscheman osv.
 49. 4 points
  until
  Husqvarnaparken startar säsongen den 11 maj och som vanligt har första träffen Mustang tema. Förra året var vi mellan 60 och 70 Mustanger i vår hage. Kan vi slå det i år? Om det finns intresse kan vi kanske åka i gemensam trupp till Husqvarna. Håll utkik på hemsidan.
 50. 4 points
  Mitt enda tips är att inte göra det. Extremt töntigt med GT500 emblem på en vanlig GT. Ungefär som att skryta med något man egentligen inte har. Minns tydligt när en bekant stylade sin audi och la dit RS emblemet. Blev inte lika roligt när folk kom fram o ville se under huven. Fjuttig 2.0 A4 sedan hade han. Men om du nu är bestämd så tror jag inte det är så komplicerat. Finns säkert manualer eller videoklipp på youtube om hur du kan/ska gå tillväga. Må väl och lycka till!


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...