Jump to content

Topplista


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 2018-11-10 in all areas

 1. 2 points
  Problemet är fixat
 2. 2 points
  Kolla på Eibach Pro Kit sänkningsats. Lagom stuk och mkt körbart.På den här bilden ser man ganska bra hur det ser ut.
 3. 2 points
  carbon stripes på min fd magnetic gifte sig bra med bilen
 4. 1 point
  Hoppas det löser sig, såg dina videos på youtube också. Lätt att känna igen bilen med de fälgarna, sålde du dem eller du kör original på vinterdäcken?
 5. 1 point
  Ett motorbyte på 2018 mustang kostar 138462 kr inkl. moms
 6. 1 point
  Gammal gubbe. Check Skägg. Check Vitt skägg. Näpp Tyvärr ingen tomte j*vel. Anledningen jag skrev så är att för många fått för sig att man alltid ska använda tjockare olja än som rekomenderas av tillverkaren. För modular motorer finns det en del områden som för tjock olja kan förstöra motorn. Lash adjusters (hydrauliska lyftare som sitter på bakkant av lyftaren) de kan behålla trycket och med som följd att ventilerna inte stänger. Kam kedje spännare, oljan går via en strypning. Funkar si så där med tjock olja. Kam styrning, har ingen direkt erfarenhet med, men tror att den inte heller gillar sirap.
 7. 1 point
  Tack så mycket. Det blev en grön premium 05a. Med 6a.
 8. 1 point
  Välkommen tillbaka och håll ögonen öppna för Region Syds Träffar till nästa år.
 9. 1 point
  Välkommen tillbaka till klubben! Hoppas du hittat din nya Mustang nu! Hälsningar Daniel
 10. 1 point
  90grader parallellt
 11. 1 point
  1) Japp går fint. Under bärarm är ganska klen men håller rätt bra....Många förstärker den med att svetsa en plåt under. Har sett att då blir den nästan för styv så innre gummibussning slits snabbare och framförallt så justerar den sig själv... Bra att låsa justeringen med låsbrickor! I övrigt bara kör! 2) Nej.. Tillverka av plåt eller pröva ritsa borra direkt 3) Det tror inte jag....Jag har både 600lbs + shelbysänkning + kapat fjädern ett halvt varv extra! Det lär du märka vad som behövs och justera i efterhand..Beror på vikt 4) Det märker du...Ingen kan svara på det då det beror på bilens vikt och körsätt
 12. 1 point
  Delvis anledningen till mallen är att borren får stöd och inte vandrar eftersom det är dubbelplåt på området På 67+ går det inte flytta hålen bakåt mer än någon enstaka mm så därför borrar man bara paralellt 1 tumm nedåt Ser att du räknar Kr så rekommenderar dig isåfall att hålla dig till original om ekonomin är viktig och har du redan köpt original så håll dig till det Att göra en halvmessyr har jag själv gått på minan flera gånger så mitt råd är "hoppa på båten eller stig av". hjulupphängning är ett "system" så bara göra punkinsatser ger inget bra resultat utan blir bara dyrt och krångligt Original + sänkning är ekonomiskt.....Du blir säkert nöjd! Har själv mycket original men modifierat och är väll rätt nöjd med det......Har fått byta armar ett par gånger då det inte håller i längden. Totalt har det nog varit dyrt men det har jag glömt! Budget och slutmål är en svår ekvation!! Med egna misstag har jag lärt mig att det nästan alltid är bättre att gråta en skvätt när man betalar dyrt! Det glömmer man snabbt och kvar har man sedan något man kan vara glad åt länge och det fungerat Det är rätt konstigt att folk lättvindligt lägger 50.000kr på en 2veckors resa utan att blinka.....När jag köper en växelåda för samma pengar så klassas man som en dåre. I mina ögon är jag ett geni!
 13. 1 point
  Förstår dig helt och hållet. Hör av dig när det närmar sig göra bottendelen på motorn starkare. Finns många måsten och en del "cut the corner".
 14. 1 point
  http://www.mustangandfords.com/how-to/paint-body/mump-0308-select-correct-vintage-mustang-engine-paint/ Kanske lite hjälp !
 15. 1 point
  Hjälp oss fylla bussen! Vi behöver boka upp buss och guidning på museumet men saknar anmälningar för att fylla bussen. Funderar du på att följa med så boka dig redan idag. Senast den 25 november behöver vi bekräfta bokningarna av buss och museum. Vi besöker bilmuseet World of Classic i Stockholm under februari. https://www.worldofclassics.se/ Vår buss avgår från Arvika ca 06.30 lördagen den 9 februari, och planerar stanna till i Kil, Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga och Örebro. Vi kan naturligtvis stanna på andra platser efter vägen om så önskas. Tid och hållplatser meddelas senare. På museet har vi bokat en guide som visar oss bilarna tills vi tröttnar... Då det är begränsat antal platser i bussen. 53 st, är det först till kvarn som gäller. OBS Anmälan är bindande! Anmälan på SMS 0703- 95 02 02 Glöm inte namn och antal platser. Du kan naturligtvis ringa på samma nummer, om du undrar över något ( kvällstid). Vad kostar det, jo endast 360:- per person (buss, inträde och guide). Betalning sker vid ett senare tillfälle. Välkomna Träffgruppen Värmland/Örebro Classic Mustang Club Sweden
 16. 1 point
  Sitter det inte enbart en svetsmutter på ena väggen av rambenet , plåten mot bakskärmen. Tror inte skruven går genom bägge vertikala plåtarna på ramen.
 17. 1 point
 18. 1 point
  Det har kommit ut en tidning om vårt gemensamma intresse. Kan vara nagot som lyser upp i vintermörkret. Finns att köpa bland annat här: https://www.dintidning.se/bocker/mustang-special/
 19. 1 point
  Dessa fälgarna sitter på min bil. Jag har blästrat och målat om dem pga klarlacksläpp. https://www.americanmuscle.com/black-bullitt-motorsport-wheels-0511.html#shop-by4
 20. 1 point
  Jag har 20x10" bak med 295/35 däck. +45 offset. De slickar skärmkanten perfekt på en sänkt bil. 8,5" med 255/30 fram och +36 offset. Hade gärna fått ha ett utstick om ytterligare 10mm för att bli perfekt. Kanske en 9" fälg passar lite bättre fram?
 21. 1 point
  Kom till Halmstad och titta på den första Bullitt bilen som nu anlänt till Bil-Månsson. Du ges möjlighet att både lördag kl 10-14 och söndag kl 11-15 få se den i försäljningshallen. Deras eminente Mustangsäljare Torbjörn Croner finns på plats båda dagarna och kan berätta mer om denna unika bil.
 22. 1 point
  Fick byggdatum på min bullitt igår, 27 dec rullar det igång.
 23. 1 point
  Byt alla;) Följande kan du göra om du vill göra allt: Fram Byt övre och under bärarmar - då får du förutom nya bussningar även nya spindelleder. Mustangs Unlimited har fina från Scott Drake. Gör Shelbysänkning när du ändå byter bärarmarna. Byt Casterstag/Stutrod till de som finns hos Street or track. Komplettera med dammkåpor till länkhuvudena. Annars byter du bara bussningarna. Byt hela styrstagen och skaffa justerhylsor från Global West som du hittar hos Summit. Byt hjälpstyrarmen och eventuellt pitmanarmen beroende på om det är manuell eller servostyrning. Byt till polyurethanbussningar i krängningshämmaren. Bygg om till kullagrade fjädersäten Bak Byt till polyuretanbussningar i fjäderhänkena. Om du inte ska bygga panhardstag så gör du egna kraftigare fjäderhänken. Nu har du en bra utgångspunkt... Byt stötdämparna till röda Koni runt om. Byt bladfjädrarna. Här finns lite att välja på men original hårdhet funkar bra. Annars har VP Autoparts en trevlig 5-blads mid-eye som är hård men du kan behöva sänkningsblock. Bygg ett panhardstag till bakaxeln - det ska vara långt och sitta lågt. Byt framfjädrarna. Jag hade Grab-a-trak 750 lbs/in och dom är hårda. Då behöver du tjockare coil spring insulators för fjädern måste kapas lite för att få rätt höjd på bilen och då sitter fjädern löst när du hissar upp bilen. Tar du 620 lbs/in så går det nog ändå fast då hade jag valt 4½ blad mid-eye som bakfjäder. Låt gummibussningen sitta kvar i fram på bladfjädern. Framfjädrar hittar du på mustangs unlimited. Byt till en stabbigare krängningshämmare fram och sätt in en där bak - kolla så att det inte krockar med ett eventuellt panharstag. Byt bromsar om du inte har skivor fram! Detta är vad jag tycker, andra har säkert en annan uppfattning om vad som är lagom att köra med.
 24. 1 point
  Sången vid 7000rpm inträffar då man får man har lust för det så det kan man leva med . Resonansen vid ca 3000 rpm är konstant och ytterst påfrestande för mina klena nerver då man ska ta sig t.ex. Umeå eller kanske rent av Vindeln;). Har räknat lite. Ifall man köper Dynamat Extreme 1,7mm tjock hos Dahlhems så blir m2 priset ca 950kr. Hos Biltema blir m2 priset för 1,2mm 120kr och för 3mm ca 210kr. Så "¤!"¤¤ mycket bättre kan inte Dynamat mattan vara så den motiverar prisskillnaden. Ok den ser fräsigare ut med sitt blanka toppskikt som det står Dynamat överallt. Sen ska den vara State of the art osv osv osv.Sen är det klart som bara den att självaste Chip Fooooooose använder den för att 1: Han är inte utpank som man själv är, 2: Han får säkert det han behöver gratis vilket inte jag lär få, 3: Han kan inte handla på Biltema eftersom Biltema finns inte i USA. Så som det ser ut nu Biltema here I come:wave: och må alla Ford gudar förlåta mig;)
 25. 0 points
  Min nya motor låter bra den med.... Fyfan vad trött jag är på skiten. Fick tillbaka bilen i fredags https://vimeo.com/302563630


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×