Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Riktigt kul läsning och inspirerande! Följer med spänning fortsättningen
 3. Nu är grejorna på plats . Blir till att hämta pärlan från vinterförvaring nästa helg och påbörja förberedelserna för installation. Första steg blir att serva den hos lokala Ford handlaren och se till att allt är tipp topp innan det blir dags för installation. @RRS550, tack för infon om han som sköt kolven med Whipple tune. Är dock ganska övertygad om att det var något specifikt med den snurran. Finns massvis med exempel då man kör Whipple base tune med bra resultat och dessutom är den tunen erkänt säker och inte alls aggressiv. Jag är rätt säker på att jag kommer att börja med den. Kan dock i senare skede bli Lund eller PBD för att steppa upp prestandan och kvartsmilstider. Ska också prata ihop med @Badmannersom partikelfilter delete, måste få klart för mig hur jag ska hantera den frågan.
 4. Såg att jag var lite sen på bollen denna gång. Det finns även systemuppdateringar om man så önskar. Tyvärr verkar man ju vara tvungen att ha en bil tillverkad efter maj 2018 för att få ännu senare och nya funktioner. Ny hårdvara den månaden.
 5. Här kommer artikelnr på 5.0 märket, Hästen fram fick min reservdels man gräva lite efter, för på Fords hemsida kan bara beställa med hela grillen. Men här är från mitt kvitto. Muttrarna på baksidan kan vara bra att ha om dom går sönder på originalmärket.
 6. En engelsk guide om så önskas: https://s550.guru/how-to-update-ford-sync-3-navigation-maps-europe-f8-2018/
 7. F8 finns nu men ingen åtkomst från svenska Ford. Jag laddade min från Tyska Ford men Engelska funkar nog också. 32GB USB-minne krävs i exFAT. Motorn ska vara igång och för mig tog det nästan två timmar.
 8. Mera info kommer.
 9. Mera info kommer.
 10. Mer info Kommer. Kontaktinformation. Lars Svensson CMC 2754 Mobil: 0704311574
 11. Hej. Denna dag är det den årliga USA bilar i hamnen. Vi kommer som tidigare år att samlas och åka dit i konvoj. Mera info om tider och plats kommer. Kontaktinformation Peter Rauherz CMC 5208 Mobil: 0703697937
 12. Vi har som tradition att fira Nationaldagen i Bergshammar hos Andrew och Tessan. Denna tradition fortsätter vi med Vi ses hemma hos Andrew Och Tessan den 6 Juni. Kontaktinformation Andrew Nilsson CMC 315 Mobil 0701872861
 13. I år kör dom vidare med träffar varje onsdag i Nyköpings hamn. Vi I CMC är alltid välkomna dit för att ställa ut våra bilar. Den enda träffen i hamnen som vi har samåkning till är den 3 Juli. Då det är USA Bilar i fokus. Se mera på den 3 Juli.
 14. until
  Då kör Westerqvarns träffarna vidare i år med. Den ända bokade Westerqvarn träffen vi har är den 15:e Juli. Samåkning arrangeras inför varje måndag via Facebook sidan.
 15. until
  Meet and Greet, Mini-Swapmeet Kontaktperson Lars Svensson CMC 2754 mobil: 0704311574
 16. until
  Meet and Greet, Mini-Swapmeet Kontaktperson Lars Svensson CMC 2754 mobil: 0704311574
 17. until
  Meet and Greet, Mini-Swapmeet Kontaktperson Lars Svensson CMC 2754 mobil: 0704311574
 18. until
  Meet and Greet, Mini-Swapmeet Kontaktperson Lars Svensson CMC 2754 mobil: 0704311574
 19. Bibehåller du kylan? Har man lite gas i systemet så går den inte på full hastighet. när ac fungerar går den på en exstra hög hastighet på Lo.
 20. Har inte haft några problem med kylan på min, men däremot är jag lite fundersam om jag är ensam om att ACn "flåsar"? Känns som den ställer om spjällen lite då och då och ger en liten extra "puff" med luft. Inget som stör nämnvärt men man blir ju nyfiken på vad som sker...
 21. Har för mig siffrorna kostar 200kr styck hos Ford.
 22. Ny placering av batteriet: Kabelhärvan med säkringsdosan från 95:an kommer att utgå från utrymmet till vänster om batteriet. Hålet i frontramen är förstorat och nya fästen till kylaren tillverkade. Oljekylen har också fått ett par fästen. Använder både elfläkten och expansionskärlet från 95:an:
 23. Precis, blev riktigt snyggt på din bil. Kommer du ihåg vad ponnyn och 5.0 kostade hos Ford?
 24. Yesterday
 25. Jag köpte mina på Ford. Liten modd som gör stor skillnad!
 26. Jag funderade annars på att dippa 5.0 emblemen på sidan, pållen i grillen och GT märket på bakluckan. Eftersom jag har en CO med svarta detaljer så vill jag ju gärna komma ifrån dessa kromdetaljer.
 27. Dom sa att det är rätt vanligt att ac-en slutar funka på Mustang gt 205/2017 det tog tre dagar att få hem grejerna till hedbergs bil malmö. Helt ok. men att få det fixat är under all kritik. Vänta i tre veckor på rep. Får iallafall en lånebil tills bilen är färdig. hoppas med att där inte blir några repor efter reparationen eller skador mm.
 1. Load more activity


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...