Jump to content
Daniel Linde

Skillnaden mellan de två olika inloggningarna

Recommended Posts

Ibland hör medlemmar av sig som inte kan logga in på vårt forum eller i vår Portal. Jag ska nu försöka förklara skillnaden mellan dessa två olika inloggningar och hur man löser de bekymmer man har.

Skillnaden mellan hemsidan/forumet och CMC Portalen

På vår hemsida(det är här du läser den här texten) finns ett forum. Forumet är tillgängligt att läsa för alla. För att skriva på vårt forum eller lägga upp bilder i galleriet måste man registrera sig. Att registrera sig är helt gratis och är på inget sätt kopplat till ditt medlemskap i klubben. Alltså bara för att du blivit betalande klubbmedlem så har du inte per automatik ett konto att logga in med här.

I CMC Portalen kan du som har ett betalt medlemskap i vår klubb logga in. I Portalen kan du själv kontrollera och ändra dina medlemsuppgifter(adresser etc...), gå med i nyhetsbrev från regioner samt lägga till bilar du äger. När du blir/är medlem i klubben kan du logga in. Om du inte har något lösenord kan du själv beställa ett nytt. Det gör du via den knapp som finns i samband med inloggningen. Vi skickar då ett nytt lösenord inom några minuter till den e-postadress som finns på dig.

Om du misstänker att den e-postadress vi har till dig är gammal så kan du be registeransvarig att ändra den åt dig. Kontaktuppgifter finns här.

 

Att registrera sig på vår hemsida/forum

hemsidan-start.PNG


Nu när du läser denna text så besöker du vår hemsida. Uppe till höger (om du inte loggat in) finns två alternativ. "Redan medlem? Logga in" samt "Registrera". Här kan du alltså logga in om du redan aktivt har registrerat ett konto på vårt forum. Har du inte det, så registrerar du dig enkelt via knappen "Registrera". Helt gratis!

Hemsidan finns här: https://www.mustangclubsweden.org 

 

Att logga in/beställa nytt lösenord till vår Portalportalen-login.PNG

För att logga in i Portalen anger du ditt CMC# eller din e-postadress. Samt det lösenord du har för ditt konto i Portalen. Om du glömt, eller inte har något lösenord, exempelvis om du precis blivit klubbmedlem. Så beställer du själv ett nytt lösenord via länken på inloggningssidan.

Om du misstänker att vi har fel e-postadress på dig kontaktar du vår registeransvarige. Kontaktuppgifter finns här.

CMC Portalen finns här: https://portal.mustangclubsweden.org 

Hoppas att detta kan hjälpa dig på vägen.

PS. Vi jobbar ideellt, och ibland kan du få vänta på manuell hjälp.

 


Visa hela artikel

Dela inlägget


Link to post

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Registrera dig för ett nytt konto på vårt forum! Gratis!

Register a new account

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga In Nu
×