Jump to content

All Aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Yesterday
 2. Installerade följande på min bil med automatlåda
 3. Ramben båda fram till 67-68 köpes
 4. Har diskussionen i granntråden med men ni kanske vet: hur gör man med bumpstops? I Fords Eibach pro-kit ingår inte det medans det verkar vara standard att byta dessa i alla guider jag sett online ex cjponyparts, americanmuscle etc. och i många butiker online ligger dessa med i bilden på kiten.
 5. Skall kolla med min kontakt på Ford i morgon. Återkommer i ärendet...
 6. Exakt, det är ju det konstiga. Googlar man runt så står det på vissa platser att det ingår. I alla videor jag sett så byter dom till nya, etc etc. Undrar vad Ford säger. Dom lägger väl upp billiga fjädrar på hemsidan och sen lägger dom till alla såna saker dyrt vid installationen kanske...? Värt en fråga till Ford.
 7. Är ju konstigt att inte Ford skickar med sådana isf. Då är det ju inte komplett...
 8. Dom är längre och riskerar ju att slå i. På många videor om olika kit så monterar dom nya (även eibach)
 9. Använder man inte original stopen tror du?
 10. Jag läser för många olika trådar samtidigt om samma sak så börjar tappa fotfästet helt Hur tänker dom man skall montera dom utan bumpstops?? Är väl en ganska relevant del. Har inte sett att dom säljs separat heller när man kikat på olika fjädersatser.
 11. Som jag skrev innan, jag fick inte med bumpstops genom min beställning på Ford...
 12. X / H-pipa räknas som effekthöjande och det gillar inte farbror blå, inte heller motorgarantin. CB005 ligger i beställning som sagt tillsammans med alignmentkit. 762 såg än mer seriöst ut men lite overkill. 0.75 - 1" blir väl 20-25mm så då håller jag tummarna att det funkar. Vet någon om det ingår bumpstops till Fords Eibach Pro kit??
 13. Vad du än gör installera inte diffbussningar om bilen är din daily. Jag kommer plocka ur mina, blir helt tokig på det vinande ljudet. Du kommer ej ångra CB005, 762 är en nyare variant på det hela som skall ge än mer rigid bakvagn. Jag har GT350 sänkfjädrar på min med magneride de sänker 0.75" runtom inga problem med att ligga rätt vad gäller hjulinställningarna med standardprylar. Vem säger att garantin inte gäller på en H-pipa monteras. Vilken garanti är det som inte gäller?
 14. Absolut, effekthöjande saker tas inte, så ett H-pipe tex är inte ok enligt Brandt. Men går ju alltid att plocka av kompressorn när det rasat På nätet råder det skilda meningar, men verkar som att man ligger inom toleranserna på camber med en tums sänkning men det går ju inte att justera så kan kanske vara värt camber plats ändå så att den inte bara är "ok" utan även perfekt. Just dom Steeda camber plates har jag kikat på faktiskt. Varför valde du att montera camber plates trots allt?
 15. Sänkningen ska funka bra utan att man skaffar camber plates (men gör hjulinställning). Men jag glömde nämna att jag skaffade camber plates när jag ändå skulle sänka bilen (https://www.steeda.com/steeda-s550-mustang-camber-plates-15-16-all-555-8139.html), med påföljande hjulinställning. Ja, diff-bussningar (https://www.steeda.com/steeda-s550-mustang-adjustable-differential-bushing-insert-system-urethane-2015-all-555-4439.html). Ang garantin, så jag har lyckligtvis inte råkat ut för nåt än, men jag tror inte att dessa mods gör till eller från. Däremot skulle det nog vara svårare att få gehör om man monterar på en kompressor och motorn sen skulle rasa...
 16. Grufman ligger tyvärr på fel sida landet men monteringen ordnar jag själv om jag bara har orken. Gäller bara att hitta någon i Göteborg som klarar hjulinställningen. Du fick ordentlig inställning även på camber med den sänkningen och utan att montera camber-plattor? Menar du differentialbussningar eller vilka? Hur är det egentligen med garanti med alla dessa moddar?
 17. BMRs CB005 kommer att bli superbra, då slipper du wheel-hopping! Jag köpte även Steedas bakvagnsbussningar minska "sladdrigheten" i bakaxeln. Och passade även på att köpa BMRs sänkningssats SP080 (1,2"sänkning fram och 0,5" bak). Saamtliga dessa saker förändrade bilens uppförande helt, blev mer BMW över det hela... Grufmans monterade ovan delar med påföljande fyrhjulsinställning på min GT -16, det blev perfekt!
 18. Smogsystem 289 till tidig 66. 1000 kr.
 19. Min 2016 GT hade klonkljud framme efter sänk, orsaken va att fjäderbenstornets bult va lös på ena sidan. Gick inte att strama manuellt, då dämparen följer efter. Stramade så med lufttrycksverktyg (som dom säjer att man inte ska använda), och klonkandet försvann. Kanske något att kolla upp för alla er som har problem. Bilen behövde hjulinställning efter sänk. Jag va för langsom, och slet ut ett sett framdäck innan jag gjorde det. Framhjulen fick för mycket ”toe out”. Min behövde inte camber plattor eller bultar. Köpte bultar, men dom blev inte använt. Om några behöver BMR camber bultar så har jag i Malmö. Jag har kört min Mustang 8 000 mil med 1” sänk nu, och runder 10 000 mil totalt om några veckor. Någon här som har kört längre?
 20. Hur är det med hjulinställningen efteråt? Går det att få till korrekt inställning utan att montera camberplattor? Tänker på Fords Eibach PRO-KIT som sänker 25mm fram och 20mm bak.
 21. Jag har Ferrita axleback på min (köpt på Brandt) och det är inga problem med resonans. Riktigt mulligt och bra ljud.
 22. Verkar dock inte som de som har Ferrita på sin mustang GT är speciellt imponerade med resonansljud som blir.
 23. Monterade diffen i huset: Nya packboxar monterade, drivaxlar på plats. Provmonterade skivbromsarna på ena sidan:
 24. Nu tycker jag att vi bryter pajkastandet och återgår till den ursprungliga frågan. Forumet är till för att hjälpa varandra, inte mästra.
 25. Ok. Tack för infon och länkarna! :) Kollade lite videos om detta med, verkar vara en vettig investering.
 1. Ladda mer aktiviteter


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...