Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Koenigsegg har en bra syn på vad en hybridbil är och hur tekniken utnyttjas maximalt. Sen att Koenigseggs motor är en vidareutvecklad Mustang V8 gör det än mer intressant. Tyvärr så är en "vanlig" Koenigsegg inte riktigt i min prisklass. Det intressanta är att Koenigsegg verkar ha inlett samarbete med en annan biltillverkare om att ta fram en mer folklig bil, spännande att se vad det kan ge.
 3. Hej är en Skånepåg som har skaffat en 2011 Shelby GT500. Hoppas träffa många likasinnade och se många fina bilar
 4. Today
 5. Ursäkta om jag bryter in i tråden , hur koppla varvräknare till denna Holley sniper EFI distributor ? Förgasaren från samma grupp , EFI . https://www.summitracing.com/parts/sne-565-302
 6. Tyckte verkligen om den! Snyggt filmad, superläckra racingscener, intressant handling och bra skådisar
 7. Yesterday
 8. aha ok då är jag med. Tack för hjälpen!
 9. Tach adapter använder man oftast med den vanliga Pro Billet där man är tvungen koppla till en CDI box. Ibland funkar inte varvräknaren mot boxens tach uttag och då används adaptern. Det är bara att prova Problemen brukar uppkomma när man använder CDI förstärkare
 10. Kan jag skarva den grå kabeln med den blå då isåfall? Har läst att en del har en "tach adapter".
 11. Ready To Run fördelare har en separat grå kabel med en helt ren signal för just varvräknaren.
 12. Har en 5.0 EFI motor i min 65:a där har jag kopplat en varvräknare på den anslutningen som går till tändspolen, fungerar utmärkt.
 13. Min laddhybrid har rullat 3000 mil nu och snittat 0,3 funkar hur bra som helst men hade också önskat 10 mil på el. Är absolut inte främmande för denna SUV som nästa bil. Min Mustang hade jag gärna sett som laddhybrid med en 250 hk elmotor på framhjulen, jäklar vad den hade gått bra!
 14. God afton! Jag har en vdo varvräknare som jag skulle vilja koppla in men vet inte om jag behöver en adapter då? Det sitter en msd ready to run fördelare och blaster 2 spole i. På varvräknaren har jag 4st kablar, röd från lampan, svart till jord, gul till 12V och blå till minus på tändspolen misstänker jag. Har aldrig startart upp motorn och vill gärna ha en varvräknare som fungerar när det är dags. Mvh HasseH
 15. Hej! När jag fick nya avin från LF på min 2016 GT hade de höjt med 1000/år. När IF då erbjöd för 1000:- mindre/år, dvs lika mycket som LF innan höjning, hoppade jag på IF. Tyvärr, för sedan när jag ställde av den 31.10 fick jag en smärre chock! 165.-/mån för avställningsförsäkring mot ca 50:-i LF! Tyvärr går det tydligen inte att säga upp försäkringen utan är fast till 1.10 nästa år! Så det IF var billigare i trafik tog man igen när bilen står i garage och hur stor risk tar man då?! Ingen! Djävligt fult! VARNING utfärdas!
 16. Hybrid är fantastiskt, riktigt smart och möjligt. Räckvidden har dock varit väl låg, men jag är fantastiskt nöjd med att köra min XC60 T8 på runt 5l/100km utslaget på helåret. Men på längre sträckor med vägar med motorvägshastigheter drar Mustangen mindre.....visst är det så Hade önskat min 10mil på batteriet dock, förmodligen hade jag haft en förbrukning om ca 2l/100km istället som max. Men det gäller ju min typ av körning, men det kommer tydligen nu från andra märken vad jag sett Elbil däremot är tyvärr inte möjligt i vårt land för alla, vi har inte tillräckligt med effekt för att kunna ladda elbilar på varje tomt, lägenhetsplats. En fantastisk teknik som tyvärr då inte rimmar alls med nedlagda kärnkraftverk och vindkraftverk som står stilla stora delar av året.
 17. De som köper första 1-2 modellåren av den här modellen måste ha mycket stora kulor
 18. Hybrid är bara ett stort "hoaks" från bilindustrin och rena rama lurendrejeriet...Det finns inget argument alls för dessa Klart det ska vara 100% El alternativt en jävligt törstig V8! Förstår helt hur Ford försäljningsmässigt tänker men ändå tycker jag det kanske vore mer passande att Fords första El bil blev en helt egen modell. Men jag ser det som hedrande ändå att Ford valde namnet Mustang på deras första riktiga El bil.
 19. En SUV Mustang.... Ush och fy . Kalla en SUV för något annat, Stampede, Horsemuck, Horseback, Horsepower… men inte Mustang eller Pony. En el-Mustang eller hybrid- Mustang med prestanda är helt rätt i tiden. Hybrid eller ren el kan ge riktigt bra prestanda när det görs rätt. Bara inte för tam som gamla Mustang II. Gärna liten som de klassiska Mustangerna men modernt sportigt i tiden. Att den ska passa feta amerikaner som daily driver gör nog att den inte blir så liten som en Lotus Elise.
 20. Vill man kunna öppna med keyless, ha larm och batteri inkopplat över vintern när bilen är avställd, då behöver man ladda en gång i månaden. Efter ca två månader så tar batteriet slut om man inte laddar. Larm och elektronik drar ström även om man inte kör.
 21. Ford gör en smart grej av att marknadsföra bilen med ett Mustang märke på. Människor dras automatiskt och utan att välja det till produkter som känns igen. Det inte första gången man gör detta och en del blir sura nu men exakt detta gjorde man med Mustang II 1974. Det var en vanlig småbil men genom att rida på vågen från tidigare riktiga Mustangen så blev det en ny succé med nya kunder. En förklädd ekonomi bil som då inte heller hade något med ursprunget annat än priset. De som var unga 1965 hade växt upp 1974 och plötsligt fanns en bruksbil i familjen med igenkänningsfaktor.....Oljekrisen hjälpte till också att flytta över Mustang dekalen helt fräckt. Skillnaden nu är bara att man låtsas att ytterligare en till bil i Mustang familjen. Lite patetiskt tycker vi men smart är det. Det är bara ytterligare en SUV som även jag mycket väl kan tänka mig köpa. Tessla ”wanna be” och Mercedes EQ kopia kan man tycka men spelar ingen roll konceptet funkar! Den kommer kanske inte profitera på den vanliga Mustangen utan snarare kommer försäljningen på Fords övriga SUV modeller minska....vilket iallafall är rätt bedrövliga, omoderna och ändå påväg att dö/fasas ut Sent ska syndaren vakna och Ford är just det gällande El bilen då man skulle haft något som detta för flera år sedan. Som vanligt är man feg och sen i detta och har tittat på vad övriga gjort. Blir intressant följa utvecklingen och som sagt jag vill gärna ha en på uppfarten för jag är ett stort fan av köra just elbil. Det är häftigt, bekymmersfritt och skönt. Inget med miljö alls för min del då detta egentligen är en förklädd miljöbomb. Man är miljöbov oavsett om jag köper en riktig Mustang eller Mach E
 22. Last week
 23. Håller som bäst på att slutföra monteringen men styrbrickan som ska sitta på insidan torpedväggen passar ju inte alls. Det skulle ju krävas att rattröret satt 90 grader mot väggen för att det skulle funka eller jag helt ute och seglar? Denna menar jag
 24. Lite bilder på mustangen 68
 25. Ja, den lådan växlar snabbt. Jag har inte sett mustang 18+ ännu med man låda men det slår inte snabbväxlande aut-lådan.
 26. Du lär dig om dessa bilar med tiden. Det stämmer att det är GT med 5 liter V8 på 421 hk.
 27. Den manuella i 2015-17 känns mycket bättre stegad . Varför ändrades det till 2018 ? Avgasregler?
 1. Load more activity


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...