Jump to content

All Aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Today
 2. kanske mustang

  Frontskydd och bilöverdrag

  Jag har foliering fram kostar 500kr håller 200 mil fick det fixat av bilmånsson. Bilöverdrag kan köpas hos ford de har ett för inomhusbruk och ett för utomhus kolla fords hemsida på tillbehör. kanske har biltema billigare om du hellre vill ha det. Eller kanske cjponyparts har något.
 3. GG_Stang_Swe

  23/9 Falkenberg - Halmstad

  All set! Alla Mustanger i klubben i allmänhet och alla Mustanger i klubben från Halland i synnerhet. Vi ses på Vallarna, söndag 23 september! Föranmälan till 0730768800!
 4. Yesterday
 5. Junkers

  Fråga om bränsleekonomi

  Jodå men småvägar utan tak med 30 grader ute är rätt skönt att köra 70-80 på. Snittat ca 1,05 på de första 500 milen.
 6. lasse.carina

  Fråga om bränsleekonomi

  520 mil snittar 0,91
 7. RRS550

  Fråga om bränsleekonomi

  Vafan kör ni inte med bilarna eller
 8. Junkers

  Fråga om bränsleekonomi

  Jadu, 0,67 på 4 mil vad sägs om det...
 9. MustangLelle

  Fråga om bränsleekonomi

  Gjorde en lång tur (14 mil) här om dagen och blev förvånad över förbrukningen. Höll hastighetsbegränsningarna om än ett par omkörningar så drog bilen 0,83 ??? cruisa i stan lungt ca 1.3??? fan det drog ju min gamla Audi 2,4.
 10. MustangLelle

  AC-problem

  Hittar ingen orsak att bilen är tom på gas, fyllt och nu funkar det Kan vara så att det läker ut under vinterhalvåret när bilen står.
 11. MustangLelle

  Frontskydd och bilöverdrag

  Söker ett skydd att sätta på fronten för att skydda mot stenskott och ett bilöverdrag för vinterförvaring inomhus i värme. Alla tips mottages tacksamt. Tack på förhand Lelle
 12. mats g johansson

  Vad är på gång?

  De nästkommande aktiviteterna är hamnträffen i Simrishamn den 28 juli och Mustangklubbens Västkustrally den 23 september. Men kom också ihåg att köra till onsdagsträffarna på Chikos i Eslöv. Varannan onsdag hela sommaren, aktuella datum hittar du i kalendern.
 13. mats g johansson

  Mustangklubbens Västkustrally 2018

 14. mats g johansson

  Hamnträff i Simrishamn den 28 juli

  Mvh Evert Mårtensson CMC1622 (Har tyvärr inte fått mera info än så här men det brukar vara nere i hamnen i Simrishamn och det gäller att vara där ganska tidigt, före nio om man vill ha en bra plats bland de andra Mustangerna. http://clubofamcarsosterlen.se/evenemang.html Mats /webmaster)
 15. Så är det färdigskruvat för detta år. Med andra ord.....det största motorevenemanget i Bollnäs är slut. Vi var många bilar där av olika slag....tippar upp emot 700 som stod p fotbollsplanen i värmen. Dick Skoog fick ett fint pris för sin Mustang
 16. Cyberknutte

  GT 2018 med dålig kyla i stolarna

  Fläktarna hörs tydligt på min. Till och med så högt att jag vid något tillfälle fick sänka till 2:an för att jag tyckte att pys/väs - ljudet störde när jag lyssnade på P1...
 17. 2018-06-09 Årets upplaga av Sola Springmeet i Karlstad ägde rum den 9:e Juni på norra fältet. Det var 3:e året som klubben har varit på plats med egen hage där vi hade ett tält uppsatt. Vi bjöd på kaffe och tilltugg under hela dagen. Redan runt 09.00 började första Mustangerna att rulla in och tillslut blev vi 45 st och då fick vi breda ut oss till Camaro Klubbens hage för att få plats. Efter en lyckad dag med bra väder och mycket prat om Mustanger med många trevliga människor så vill vi tacka alla som kom och ställde ut bilarna samt alla besökare som var hos oss och ställde frågor under dagen. Hoppas att vi ses igen nästa är. Mvh Thomas, Olle och Niklas.
 18. kanske mustang

  Fixa stenstott i lacken

  Dyr är 40-50k ? tvättar man som vanligt ? Är nöjd med min lösning än så länge fast jag har bara kört strax över 100 mil Är glad att jag fått garage skyddar lite mot pollen och måsar som har en tendens att komma om natten och tidig morgon Kör inte på grusväg och har haft tur med avundsjuka människor, små repor väldigt små jag själv gjort när jag tvättade den annars inget.
 19. Förra veckan
 20. ekan

  Luftfilter, tuner mm

  Säljer ett luftfilterkit från Airaid med tillhörande tuner för Mustang 2011-2014. Suttit på bil ca 100 mil och är som nytt. Tunern är nollad så det är bara att skaffa en tune och ladda upp i din bil. Filtret är demonterat och ligger i kartongen som det kom i Pris : bud Har även en bakre övre länkarm + fäste från BMR som aldrig varit monterat. Ger bättre grepp, väghållning och snabbare starter. Pris: bud Finns i Malmötrakterna.
 21. Jag köpte en bil häromdagen som var utrustad med andra strålkastare av stylingmodell. Strålkastarna är i mycket bra skick. Jag skulle vilja byta dessa mot original. Vid intresse, skicka PM, eller ring/sms:a på telnr: 0703882002
 22. kasper2

  Flyttfirma i Stockholm

  För personer som letar efter en operatör kan jag ge råd till ett utmärkt företag vars tjänster jag nyligen transporterat gamla saker. Företaget flyttfirmaistockholm som på mindre än en dag kunde transportera allt som hindrade mig, klarade sig perfekt och inte dyrt.
 23. Speedwell67

  Svensksåld 66 Silver Frost Coupe'

  Helgens påtänkta förgasarjobb, blev inte som jag tänkt mig. Två rör från grenrören. Det ena går till choken på min holley, det andra är pluggat. Skulle vilja ta bort dem båda. Tips mottages så jag inte förstör något. Gasreglaget med stången kändes som om det inte riktigt skulle lira med att få bakre portarna att öppna. Och få rätt häng på kickdown-wiren. Såg att jag sknade en genomföring vid torkararmarna, någon har en som ligger på hyllan? Så jag behöver nog något justerbart med kulleder. Någon som fixat något liknande, tips mottages vart man handlar. Har sådana kulleder til mina förgasare på bubblan, men de får nog sitta. Tips på någon som fixar en framvagnsinställning i norra Stockholmsområdet. Nåja jag lyckades justera sidorutan lite bättre och få en kvällstur igår kväll Christer
 24. Mats J

  GPS

  Hej ! Har en gps över Amerika i min Mustang GT 2009, Kan man få ordning på den så funkar i Sverige (Europa) ?
 25. pools

  GT-märke på bakluckan

  Tack för den videon! Har dom ett annat GT-märke i USA än här i Sverige? (Se bild i mitt inlägg) Jag gjorde precis som i videon, gick hur bra som helst. Jag borrade ut "nitarna" men kunde inte bända loss mitt GT-märke. Tog i så jag var rädd att bryta sönder det. Så jag gav upp. Men tack ändå för era svar.
 26. kasper2

  transporterat

  För personer som letar efter en operatör kan jag ge råd till ett utmärkt företag vars tjänster jag nyligen transporterat gamla saker. Företaget flyttfirmaistockholm som på mindre än en dag kunde transportera allt som hindrade mig, klarade sig perfekt och inte dyrt.
 27. pools

  Byte framruta

  Hej! Jag har bara bytt på frugans escort och då lämnade vi den till Ryds bilglas. Dom var väldigt seriösa. Åtminstone i Umeå. Dom finns på Blockgatan 19 i Karlstad. Mvh. P-O
 1. Ladda mer aktiviteter


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×