Jump to content

All Aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt     

 1. Yesterday
 2. GG_Stang_Swe

  23/9 Höstrally-Västkustrally

  Över 80 personer anmälda och inte långt från 50 Mustanger föranmälda. Det är bra om man föranmäler fram till söndag morgon, Men det går bra att ansluta sig utan föranmälan också. Observera att maten på Lindas Ekocafé kan bli begränsad med så många som kommer. Men det finns förhoppningsvis någon form av fika att kunna få, om så en slät kopp kaffe och kaka Ni som förbeställd är garanterade - Dock bara ca 20 personer. De stormvindar som förväntas slå in mot västkusten räknar SMHI med att ha blås undan innan söndagen är kommen. Vi hoppas på ett gott väder!
 3. J&K Johansson

  C4 Automat inget driv

  Plockade isär hela ventilhuset när jag renoverade lådan, alla ventiler fjädrar har varit ur och rengjorts noga.(även på oljepumpen) Några ventiler kärvade och fick motioneras igång, kan ju kärva igen
 4. Robban1

  Mustang cab 5,0 2016

  Detsamma, metalhorse. Vi hörs.
 5. Ricksson

  Ford mudtang gt 05

  https://www.ebay.com/itm/MBRP-3-Catback-Exhaust-Dual-Rear-Street-409-Steel-for-2005-09-Ford-Mustang-GT/372420162594?epid=227571826&hash=item56b5f8b422:g:6CIAAOSwiVFbiETP&vxp=mtr
 6. spedese

  Mustang gt 2018

  Roligt - höll jag på att säga - att någon har samma upplevelser som jag, men så är det naturligtvis inte. Tilläggas kan att lådan växlar särskilt hårt då bilen är kall. Jag har dåligt koll på det tekniska, men "kanske Mustang" i tråden tidigare påstod att denna tråkiga egenskap hos automaten skulle kunna botas genom en ny mjukvara / uppdatering. Stämmer det och har någon varit i kontakt med Ford angående problemet?
 7. Håller med föregående skribenter! WOW!!! Riktigt snyggt!
 8. Förra veckan
 9. Jordshultamossen

  Mustang gt 2018

  Har precis samma upplevelse som du. Kör man lugnt och i en uppförsbacke ligger 10:an kvar tills hela bilen skakar innan den växlar ner. Kan även tycka att växellådan växlar väldigt hårt både vid upp och nedväxlingar i vissa situationer, Frugan har vid flera tillfällen frågat vad jag håller på med i tron att vi har en manuell låda och att jag inte kan växla mjukt. Är väl i princip det ända jag stör mig på med bilen. Automaten växlar väldigt osnyggt i lägre hastigheter eller ”svenssonkörning”. Upplever inte samma problem om man kör lite mer aktivt.
 10. JanneJ

  65 HT Janne J

  Kommer att behöva flytta hem bilen inom en snart framtid, garaget jag har jobbat i under sommaren används för vinterförvaring av bilar, husvagnar och husbilar, där är det slut med slip och svets om några veckor. Behövde plocka ihop en framvagn för att kunna flytta bilen, fästena är bara provisoriska men ni kan se hur tanken är:
 11. Ingo

  Centerforce koppling

  Fick svar från centerforce,kopplingen jag har är avsedd för orginal urtrampningslager,så det var därför vi inget annat lager köpt. minns även att jag väntade nästan 3 år på svänghjulet..,och då stämde inte bulthålen ändå utan balansfirman fick borra upp och gänga några nya. Så då torde det alltså vara armen som tar i av någon anledning? läste att vissa mustangkopplingar har vikter som kan ta i kopplingskåpan på panteran ,men det ska gälla trefingerkopplingar. Tja då är det bara att riva igen..
 12. massemustang

  IMG_0153.JPG

  Ringen aug 2018
 13. massemustang

  massemustang

 14. massemustang

  BOSS 302

 15. RobbeStockholm

  Borgeson

  Byt pumpen, högre tryck i Borgeson. Mätningen vågar jag mig inte på
 16. darne1

  Borgeson

  Hej Har planer på att byta ut originalservon på min 67:a till en borgeson. Fick dessa frågor från Mustang Unlimited. Tror jag mätt på rätt ställe där jag har 1"axeldiam? Det är väl inte fel att byta pumpen också eller vad tror ni? For the 1967 you need to confirm your pitman arm diameter and the length of the shaft going into the column. The general rule is that if you have the long steering shaft (single shaft with NO rag joint from box to steering wheel) then it will be a 1" pitman shaft. If you have the short shaft (a rag joint connecting the steering shaft to the column shaft) then you have the 1-1/8" pitmanshaft. You do not have to change your power steering pump, but it will not allow the Borgeson unit to perform at it's full potential. I highly recommend changing the steering pump to the Saginaw style pump.
 17. Fille98

  Ford mudtang gt 05

  Tjena Efter all hjälp jag fått här (glömt å tacka så tackar jag dom nu) Så är de så att jag nu under vintern fundera på och "bygga" eget avgassystem till min gt, Vet att de är 2.5-2.75 tums x-pipe på nu men skulle vilja upp i 3 tum iallafall, nån som gjort liknande ? (Menar då råka rör med 3 tum utan x-pipe) Mvh
 18. Hej. Nu trodde ni allt att det var slut för säsongen. Eftersom vi har haft Höst Rallyt! Men där har ni fel..... Västerås har lite krut kvar och har en liten avslutning hos dom den 29 September. Här kommer informationen. Vi rundar av en fantastisk rolig säsong med mustang klubben och det tänkte vi göra med en träff i Västerås på LGP Bygg. Det blir fika vid ankomst ca 14:00, en crusingsväng med lite överraskning och sen tillbaka till lgp Bygg för lite förtäring, trevligt umgänge och fest för dem som vill stanna till sena timmen. Medtag egen starkare dryck om så önskas. Det kommer att finnas korv, hamburgare och dryck till självkostnadspris. Vi har bland annat bjudit in lite företag (AD Bildelar, DG Solfilm, Buff n shine mm) som kommer att finnas på plats för ev erbjudanden och svar på frågor om ex stripning och behandling och AD Bildelar kommer att hålla öppet på eftermiddagen. Det finns gott om parkering på plats så vi hopas så många som möjligt vill ansluta och vi får en trevlig dag/kväll tillsammans i goda vänners lag. För att underlätta matinköp får ni gärna trycka på kommer på Västra Mälardalens facebook sida. (Länk här under ) Så vi har ett hum om hur många som kommer. Varmt välkomna Lasse,Marie, Johan och Ulrika Länk till evenemanget på Västra Mälardalens Facebook sida och till Kalendern. https://www.facebook.com/events/253594698824188/?ti=icl
 19. Alin92

  Framvagns-förvirring

  Samtidigt måste jag fråga om kränghängare bak. Ingen av de jag köper av, framvagn eller Bakvagn har det på hylla. Vilka andra kan tänkas ha och vilken sort. jag vill ju helst inte bygg och svetsa , i varje fall inte mycket. Är detta något som funkar. jag är en sådan Rudis på det här.... C5ZZ-5560-4ME Bladfjäder Mid eye 4,5 blad C7ZZ-5310-P Framfjäder 67-73 V8, sänker 1", 600 lb/inch Mina 17" tar i då och då skärmkanten nu, jag har väldigt hängande fjädrar nu, bör jag oroa mig om jag köper 1" sänkta fjädrar?? Är de fjädrar jag tror jag går för? Koni får bistå med dämpare. Men kränghämmare bak????! jag har ju ett relativt litet garage i en bostadsrättsförening. Det är ok, men det är ingen verkstad. jag kan inte klara av omfattande arbeten, rivningar, svets, slip etc. Nycklar, och småmaskiner är helt ok. Så kom gärna inte med tips som är lokalmässigt ologiskt för mig, även om det vore bättre. tex Link 4. Skitbra, men jag har varken kunskap eller utrustning att fixa det. P
 20. Tbird

  Knackar kall och kort

  Det kan vara "trötta" hydraliska lyftare. Byt olja och filter, går detta oljud bort, då vet du vad det är.
 21. Tbird

  Centerforce koppling

  Varför då less?? Är det en ny bil?? Klart det blir motgångar med udda bilar. Pantera, då har den väl en 351 Clevaland (vet inte stavningen) motor. Den användes av Ford ca. 6 år så den är ganska ovanlig i dagens läge. Det behöver inte bli så udda innan problem uppstår, jag vet. FOX Thunderbird och FOX Mustang har många, många saker som skiljer dem åt. Dyra men lärorika misstag har gjorts.
 22. Låter som du har något problem i ventilhuset. Kärvar det där så måste man göra grundrenovering.
 23. Har ingen aning, antagligen inte så mycket. Har kört sönder 2 st 9" klumpar. Den sista var nodular (från 60 talet) som alla säger är den bästa. Jag säger det är gammalt skit. tvistat 28 splines axlar, nya härdade. Allt var bara att kasta över axeln och köpa rätt. Köpte ny tillverkad 9" diff klump och 35 splines axlar. Detta har hållt. Detta med endast med verkliga 250 hk på bakhjulen och med manuell växellåda.
 24. Tbird

  Krock-kudde

  Kollade lite snabbt via google på part numret. Verkar inte finnas nytt, kolla på skroten, inte ebay finns det på. Men söker man så kanske man finner det och ibland på de mest oväntade ställen.
 25. Daniel L

  Västkustrally 2018 söndag 23 september(uppdatering)

  PDF-filen ska fungera sedan i söndagskväll.
 26. Metalhorse

  Mustang cab 5,0 2016

  Nej, jag frågade, det är ju som du skriver mysko...jag får ju inte ihop det heller, är ingen mekaniker men kan tänka logiskt och i min värld måste ju gasen smitit ut någon stans. Men det var väldigt svävande svar, ett alt var att det var påfyllt för lite från första början...de kan naturligtvis ha fixat en garantiskada utan att vilja berätta...även om jag inte ser vinning eller anledning till det...anser också ytterligare spårning borde gjorts, men håller koll på att det funkar felfritt och utan missljud i fortsättningen, annars får de in pärlan igen...nu har jag ju väckt att det finns ett ev problem vilket borde förenkla min ställning om det kommer till garantiärende Ok, ses vi inte i Falkenberg kommer det fler tillfällen....ha det gott Robban!! Vi hörs!
 27. Alin92

  Framvagns-förvirring

  Nu börjar jag närma mig inköp. Det är rätt mycket pengar så jag försöker få det rätt. Mer oxå därför att jag är lat och vill inte bli missnöjd, bara för att jag valde fel, jag är verkligen tacksam för er hjälp. Det är inte pingarn som så det är så små skillnader, tex så blir det nog Koni runt om vilket blir ca 5000 och det är då är ca 1500 dyrare än VP:s alternativ (KYB och Scott Drake) men vad ni sagt ovan oändligt mycket bättre...??? Nu är det nog bara fjädrarna jag har problem med, kortare c 1" normalhöga men progressiva 600:or och bak, herre jösses, jag tror jag går på Mideye 4,5 blad. Alltså det finns så många val inom detta att det skulle få vilken marknadsliberal som helst att väta i brallan. Så ännu än gång hjälp mig med fjädervalen fram och bak? Sen Koni runt om, blir det bra för mig?
 1. Ladda mer aktiviteter


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×