Jump to content

 • Jorma T. Pagander
  ...kommer denna gång att ske hos Annika och Ronnie Olsson i Hogstorp. Vi samlas på Statoil i Hogstorp, för att kl. 13,00 följa efter dem i deras Mustang cab från 1966 till deras boende. Färden kommer att bl.a. innehålla en liten bit grusväg, ca. 800 meter. Bara så att ni vet. De kör samma upplägg som vi har hos Sven Winblad, dvs. de ställer upp en grill och var och en tar med sig vad man vill grilla och dricka. Ronnie och Annika bjuder däremot på kaffe och tårta! Man tackar. Bara en lite hake dock, jag skall ordna fint väder. Skall se hur det går! Hjärtligt Välkomna till Hogstorp till Västkustens säsongsavslutning, säger värdarna Ronnie och Annika!

  Jorma T. Pagander
  Den gode Sven Winblad bjuder åter in till en Mustangträff i Ljungskile. Samling vid Shell i Ljungskile den 26 augusti senast 13.00. Efter 13,.00 tar vi följe med våra bilar till Svens hem i Resteröd för lite mingel och samvaro. Ta med fika och vad ni vill grilla och dricka. Sven kommer att starta grillen när vi kommer fram till träffplatsen. Hoppas nu på fint väder, för vid regn så ställer Sven in träffen. Välkomna säger Sven!
  OBS! Detta är inte avslutnings träffen för året på Västkusten. Info om plats och tid för Västkustens avslutning kommer inom kort! Stay tuned!

  Jorma T. Pagander
  Nu närmar det sig den årliga Mustangträffen i norska Halden. Missa nu inte denna Grensetreffen, som brukar vara besökt av 160-talet Mustanger. Datumet är lördagen 12 augusti och platsen är Fredrikstens fästning som vanligt. Ni som vill åka tillsammans till Halden med många andra Mustangägare, kommer till Br. Brandts Volvoanläggning i Dingle före kl. 09,00. Vi samlas på deras stora parkering för att åka till Halden via Blå-Gröna vägen. Starten går 09,00 prick för att vi skall vara framme mellan 10,15 och 10,30. Resan är ungefär 8 mil lång från Dingle till Halden. Jag har säkert glömt att nämna något, så har ni frågor så kan ni ringa eller maila mig. Mina kontakt uppgifter står under Regioner, Västkusten och Kontakta.
  Med förhoppning om en solig och fin dag i Mustangernas tecken. 

  Jorma T. Pagander
  Frank Lundborg vill gärna ha samling av Mustanger på Statoil i Spekeröd söndag den 21 maj, för vidare färd mot Tjolöholm Classic Motor.
  Tidpunkt för avfärd från Statoil är satt till ca: 06,30, då övriga bilar norrifrån beräknar vara vid Spekeröd. Samling omkring 06,15. För mer info,
  ring Frank på 0763-928794.
  Välkomna säger Frank!

  Jorma T. Pagander
  Vi kommer att samlas på Blomsterlandet  på Kuröd i Uddevalla, för att åka i karavan till Ford Brandt i Vänersborg.
  Ni som vill åka tillsammans med oss, kommer till Blomsterlandet innan 09,15, då vi kommer att åka vidare till Brandt.
  När vi kommer fram, har Ford Brandt lovat att bjuda på kaffe med fralla och en bulle också. Välkomna till Vårmönstringen
  på Västkusten.
   

  Jorma T. Pagander
  Nu är det hög tid att komma in med anmälningar till TCM, ni som vill åka dit med Mustangklubben. Skicka ett mail med namn, cmc-nummer och reg.nummer på bilen,
  till Jorma T. Pagander, så anmäler jag er till TCM. Min mailadress står bland kontakter på Västkusten. Mailen är för att ni skall få tillbaka, på er mail, biljetter för att komma
  in på showen. Förare och en passagerare i varje utställningsfordon har fri entré. Mer info kommer samtidigt som ni får era biljetter av mig. Anmälningarna till TCM skall
  vara tillhanda hos arrangörerna senast den 28 april, enligt deras sida på internet. Välkomna till TCM och en förhoppningsvis fin dag bland bilentusiaster.
  Vill samtidigt passa på att önska alla en riktigt Glad Påsk!

  Jorma T. Pagander
  Vi samlas på Ford Brandt i Vänersborg,Båberg kl. 10:00. Här finns en av Sveriges FordStore där Mustang säljs! Tillfälle för provkörning av en ny 2017 Mustang kanske. Det finns även tillfälle att handla merchandisevaror i butiken. Vill ni kolla merchandisevaror före vårträffen, så kan ni gå in Ford-Lc.com och titta. Hittar ni något som ni tycker skulle vara kul, så kan ni slå en signal till FordStore, Båberg och kolla om det finns eller göra en beställning. 
   Mellan 11,00 och 12,00 startar vi våra Mustanger för färd till Lane Loge och en liten matbit för de som vill. Anette på Lane Loge ordnar en lunchbuffé för de som vill äta. Ni som vill ha mat, ringer och anmäler er till Anette på Telefon: 0522-66 40 28, senast en vecka före Vårträffen. Hon behöver minst 20 stycken som vill ha mat för att ordna en lunchbuffé. Som vanligt blir det CMC-corall och några priser! Hoppas på riktigt pangväder, många bilar och en riktigt trevlig dag i goda vänners lag.
  Välkomna!×