• NyheterBildgalleri | Kalender | Kontakta


 • jucken 66

  Vi träffas 20/5 vid Gränna hamn [Stora parkeringen vänster sida] för avfärd kl. 10.00. Därefter startar Vi med en country cruising på småvägar fram till den vackert belägna sjön Brunn, för att sedan fortsätta till Rudenstams Gårdsbutik i den vackra ”Äppeldalen” Där det finns möjlighet tillen ”Go´fika” till överkomliga priser. [se länken nedan]

  Efter fikat fortsätter Vi till Huskvarna Fabriksmuseum, som är museum mycket trevligare än det låter. Här finns allt från köksgrytor till motorcyklar och allting däremellan.
  Entrén kostar 70:- per person om Vi inte blir fler än 10 personer, för då kostar det 50:- per person.
  Vi har ca två timmar på oss på museet innan det är dags för nästa etapp som är Nostalgimacken i Moliden. Där tar Stig Andersson emot oss för att guida oss i historier om de mackar som fanns förr och hur dessa numera bevaras av eldsjälar som Stig.
  Vi avslutar resan med ett besök på den vackra Tabergstoppen straxt söder om Jönköping. Där finns möjlighet till både mat och fika för De som är sugna och vill före hemfärd.

  Välkomna till en heldag med vackra landskap och roande upptäckter.

  http://www.rudenstam.se/gardsbutik/
  http://husqvarnamuseum.se/
  http://www.tabergstoppen.se/
  jucken 66

  Söndagen den 7 maj med träff i Väderstad kl 10,00 avresa till hemligt mål Därifrån åka till Hjässatorget och grilla korv för dom som har med sig och event vandring till hjässan åka till Hästholmen event smaka på glassen som vann SM sedan åka till Ödeshög vidare turistvägen Gränna vidare till Gyllene Uttern och event ha med fika dit på rastplatsen där är så fint om vädret tillåter sedan åka mot Adelöv Duvebo. Boet. Väderstad och avsluta resan på träffen i Väderstad.

  Anmälan senast 6 Maj till Evald Adell    evalds1@hotmail.com
  jucken 66
  Hej alla glada mustangvänner.

  Jag har märkt att många byter e-post adress .

  Skulle vara kanon om ni gick in och ändrade detta. Annars kommer ni inte att kunna få
  e-post från oss.

  Sedan är det flera som inte har e-post adresser , så min fråga till er är: Får ni info från hemsidan eller har ni önskemål om hur vi ska meddela er?

  Mvh
  Webbansvarig i region Östra Götaland
  Kenneth Andersson (Klockrike)
  CMC 489
  Mobil: 0703991221
  E-post: kennetha489@gmail.com