• NyheterBildgalleri | Kalender | Kontakta

 • Gotland


  Guten
  För er som väntar på ett program till Gotlandsweekend så är det på gång snart. Bitarna med mat, musik, boende och allt annat inklusive lördagens cruising, och allt som  måste till för att det skall bli en bra träff är i princip klart. För ca en vecka sedan var det drygt 100 bilar inbokade (200 deltagande personer) och vi tar emot anmälningar hela juni månad ut, så har du inte anmält ditt deltagande gör det nu. Vi hörs snart  
  Guten
  Hej alla Mustangvänner ! Vid vårt möte som gällde årsplaneringen sa vi ju att vi bara skulle ha en aktivitet / vecka. I denna vecka (V14 ) så har vi ju en söndagsaktivitet utlyst ( Espegards café) Om vi skall följa den ordning som vi tog vid årsplaneringen betyder det att vi inte skall hålla någon onsdagsträff den 5 april. Vad tycker ni om det ? Det är naturligt vis tillåtet att träffas ändå men jag tolkar det som att vi inte har en klubbträff nu på onsdag. Så vi satsar allt på söndagen och ses i Ljugarn .  
  Guten
  Våren och sommaren står för dörren !                                                                                                                                  Onsdagen den 8 Mars samlas vi alla i Mustanggänget här på ön och genomför den årliga planeringen.
  Plats Arlas sammanträdesrum på Lundbygatan, tid kl 18:00.
  Ta med dina förslag och idéer så lägger vi in dom i vårt program. Alla förslag som är möjliga att genomför tar vi upp och försöker fastställa ett datum för.
  Vi skall också titta på vilka andra träffar och utställningar som hålls i Sverige som vi kanske kan göra gemensamma resor till. Paret Nydolf kommer att visa bilder från sin Afrika-resa som de gjorde i slutet av förra året. 
  Lite aktuell info om den pågående planeringen av Gotlandsweekend 25-27 augusti 2017 kommer också att delges från planeringsgänget.
  Alla hjärtligt välkomna !  
  Guten
  Äntligen går det att boka vår GOTLANDSWEEKEND i augusti. Vi har nu fått klartecken från Scandic Hotell / Destination Gotland som sköter bokningen att det nu går att göra bokningar.
  För frågor och funderingar ring  Göran 070-6751345 eller Leif 070-639 20 30     
  Guten

  Av Guten, i Gotland,

  Tyvärr, tyvärr fortfarande omöjligt att boka vår Gotlandsweekend, beroende på att Destination Gotland ännu inte fastställt turlistan för augusti månads sista veckor. Tråkigt att det blir så och att vi inte kan påverka det hela. Men ge inte upp det kommer att ordna sig, vi ligger på hela tiden och försöker få ett snabbt beslut i frågan. Men för säkerhets skull vänta till början av Mars med bokningen. Vi kommer att meddela när det fungerar, så håll ett öga på denna Gotlands sida.  
  Guten

  Av Guten, i Gotland,

  HEJ Mustangvänner !  Nu på onsdag den 8 februari träffas vi på Mel`s  för en liten pratstund. träffen börjar 18:00 men kom gärna tidigare om du kan för det brukar bli ont om plats.
  Guten
  Ja som ni förmodligen redan vet så kommer vi här på ön att anordna en Mustangträff under vecka 34  25-27 augusti vid namn Gotlandsweekend 2017. Och det är väl självklart att du som bor här på ön skall vara med. Du kan få mer information om du går in på CMC:s huvudsida, där hela inbjudan finns.  


 • Kommande Evenemang

  Inga framtida evenemang hittades.