Jump to content

Vibystugan

Klubbmedlem
 • Inlägg

  36
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Omdömespoäng

1 Neutral

About Vibystugan

 • Rank
  Webmaster Västra Mälardalen

Medlemsinformation

 • Yrke
  Service Manager
 • Intressen
  Mustanger, Fiske, Natur och mycket mera
 1. Miniature Kingdom

  till
  Mer info kommer inom kort.
 2. Säsongsstart I Bettna

  SÄSONGSSTART I BETTNA 12 MAJ Första träffen för året har vi i Bettna mitt i Sörmland. Vi utgår från flera startplatser och cruisar på vårfagra sörmlandsvägar till den gemensamma samlingspunkten Bettnabaren mitt i samhället Bettna. En allt inkluderande mustanglunch serveras för 65 kronor med kupong. Kupong fås av Gun vid ankomst. Dagen avslutas med en Quiz och prisutdelning. Startplatser Pål Jungs Hage köpcenter vid E4 Nyköping avfart 134, parkeringen som ligger närmast MAX Hamburgare. Tid: Samling från kl 10.00 med start kl 10.30 Kontaktperson: Peter Jacobsson tel: 072-7083332 Malmköping vid parkeringsfickan på “Förbifart Malmköping” väg 53/55 i riktning mot Nyköping och Flen. Tid: Samling från kl 10.00 med start kl 10.30 Kontaktperson: Lars Svensson tel: 070-4311574 Västerås på IKEAs syd/västra parkering, Erikslund. Tid: samling från kl 08.45 med start kl 09.00 Kontaktperson: PeO Häggström tel: 070-930 65 90 Om våra samlingsplatser inte passar, så åk direkt till Bettna dit crusingarna ankommer ca kl 11.30. Det finns skyltat i samhället till Bettnabaren. Välkomna önskar Arrangörsgruppen
 3. Säsongsavslutning Flygvapenmuset Linköping

  En sista träff före vi bäddar in kusen för året. Ta på er toppluva :)
 4. Höstrallyt

  I år blir det lite annorlunda. Vi kommer tillsammans med Östra Götaland och Östra Mälardalen ha årets höstrally. Dom olika regionerna kommer att åka olika vägar till Öster malma där vi kommer att sammanstråla för att avnjuta eftermiddagen i gott sällskap. Mera info om samåkning och mat kommer under sommaren. För mera info kontakta Lars Svensson. Regionsansvarig Västra Mälardalen.
 5. Eskilstuna Veterandagar

  till
  Kom och njut av historiska fordon och en stor marknad med massor av nostalgia. Bland allt roligt kommer det att vara flyguppvisningar och andra arrangemang. Kom tidigt på grund av långa köer för att komma in med bilarna. 30 års regeln gäller på denna träff! Kontaktperson Lars Svensson. Regionsansvarig för Västra Mälardalen.
 6. Mustang Tema Flygvapenmuset Linköping

  till
  Kan vi slå förra årets rekord på Mustanger? Kom och njut av en underbar träff med vänner från flera regioner och alla möjliga bilmärken. Ta chansen att se museet med utställningen av DC3:an som blev ner skjuten av ryssarna på 50 talet. Samåkning kommer att ske från påljungshage kl 16:00. Vid funderingar och frågor om träffen. Hör av er till Frasse Fransson CMC 1862 i Östra Götaland. Om samåkning hör av er till mig. Peter Jacobsson CMC5036. 0727083332
 7. Strängnäs träffen.

  till
  Tyvärr är ej platsen bokad ännu. Men mera info kommer så fort jag har fått den.
 8. Fikaträff Sundbyholm

  till
  I en pittoresk omgivning kommer vi att njuta av gott sällskap och vackra mustanger. Kontaktperson Ulf Mobak CMC 2679
 9. Westerqwarn

  till
  En trevlig träff med mycket olika bilmodeller där vi har egen hage. För mer info kontakta Per-Olof Häggström CMC 5442.
 10. Sveriges Största Mustang träff

  till
  Värmland/Örebro försöker få ihop den största Mustang träffen i Sverige. För mera info se Värmland/Örebro hemsida. Jag kommer även att skicka ut mera info när vi närmar oss träffen. Vid eventuell samåkning så görs detta upp på Våran facebook sida.
 11. Summer meet Västerås

  till
  Vi kommer att åka från Påljungshage kl 08:00 via Malmköping där vi möts kl 08:50 på parkeringen förbifart Malmköping där vi brukar träffas. Sen slingrar vi oss tillsammans upp till Summer meet. Vill någon från Eskilstuna trackten åka med så hör av er till mig Peter Jacobsson CMC5036. 0727083332 Då träffas vi på Cirkel K västerleden. Vi stannar ej där om inte jag har fått information om det.
 12. USA tema Nyköpings hamn

  till
  Kom ner till hamnen och njut av alla Amrekanska bilar och alla underbara Mustanger. Vi har en egen hage som vanligt som vi kan samlas i och umgås. Kontaktperson Peter Rauherz CMC 5208.
 13. Miniture kingdom Kungsör.

  till
  En mysig träff med samling på Miniture Kingdom i Kungsör. Där har dom byggt upp en stor miniatyr järnväg med svenskt tema. Här kan ni gå in och se vilken fantastisk plats vi ska till. https://miniaturekingdom.se/ Bara några hundra meter ifrån ligger ett mysigt konditori som vi efteråt kan dricka kaffe på. kontaktperson Ulf Moback CMC 2679.
 14. PCM Björkvik Ring

  till
  Här ska det bli åka av!!! Vill ni känna på hästarna under huven och köra 201 meter för att se hur fort din bil går. Då ska ni komma hit! Denna träff är tillsammans med Transam klubben och Camaro Klubben. Det blir en fartfylld dag på Björkviks bana för hela familjen. Kontaktperson för våran region är Andrew Nilsson. CMC 315 Mobil 0701872861
 15. till
  Som vanligt så kommer vi att fira Nationaldagen hemma hos Andrew och Tessan I Bergshammar utanför Nyköping. Det bjuds på kaffe och Grillat för dom som vill ha. Jag hoppas ni kommer :) För mer info kontakta Andrew CMC 315 Mobil 0701872861
×