All Aktivitet

Strömmen uppdateras automatiskt   

 1. Past hour
 2. Okej tack. Jag har pratat med IT ansvarig och han ska kolla detta.
 3. Idag
 4. Jag har Spec 3+ , Fidanza aluminium svänghjul och 26-splines ingående axel. Tycker inte att den kopplingen är speciellt hård, men allt är relativt. Nästa koppling blir mest troligt en twin disc då de ska vara mycket lätt trampade. I början var det en del problem med konstiga ljud vid urtrampning som verkar vara fixat nu (därför blev det en Spec 3+ för mig).. Har för mig att Mc Leod RXT är en av kopplingarna som fått bra rykte. Har för mig att svänghjul följer med vid köp av kopplingen. Aluminium eller stål svänghjul, det har nog alla sina egna uppfattningar om vilket som är bäst. Själv tycker jag att alu passar mig. Vid köp av svänghjul och även koppling, kom ihåg att lämna in svänghjul och tryckplatta för balansering (balanseras separat). De ska vara 0 balanserade. Självklart ska du byta till 26 splines ingående axel, lådans svagaste punkt från fabrik är ingående axeln. Kopplingsvajer ska du endast köpa Ford original. Många har fått hård trampade kopplingar pga. dåliga kopplingsvajrar.
 5. En fråga angående koppling, vilket är det mest prisvärda alternativet till en Mustang Cobra 2003? Jag vill ha lättrampad koppling, i stil med originalet och anpassad för effekt runt 850hkr. Jag antar att det är lika bra att byta ingående axeln i lådan till en 26-splines axel när lådan ändå är demonterad… -Skall man sikta på en McLeod RXT twin disc eller en Spec Stage3? Fördelar och nackdelar med aluminium respektive stålsvänghjul, eller kan man fortsätta med originalet om det ser bra ut?
 6. I väntan på lågprofilsbultar till bakvagnens infästning i hjulhusen och den beställda avgasupphängningen roar jag mig med att valsa in skärmkanterna. Känns lite så där att valsa på en så fräsch bil men invikningen på skärmkanterna begränsar däcksutrymmet ordentligt… -Eller som brorsan sa när han såg mig brottas med skärmen ”ingen kommer ihåg en fegis”. Sen så hägrar det ju att få på de nyinköpta MickeyThomson-dragradialerna som var lite bredare än jag trodde…
 7. Mustangklubben är ju anmäld nu. Skickat från min iPhone med Tapatalk
 8. Yesterday
 9. Kollade lite extra på det och tydligen finns papperskorgen bara på bilderna när man lägger in de i albumet, när sedan har gjort klart albumet och öppnar det för att ta bort så finns ej papperskorgen kvar på bilderna.
 10. Här för dem som undrar vad jag pratar om: http://www.orsasportbilsfestival.se/
 11. Älskar den fronten...
 12. Tack så mycket för att du svara på detta, jag bjuder på en öl om vi träffas någon gång mvh Pana.
 13. Tyvärr har jag inte rättigheterna att hjälpa dig och Daniel har slutat jobba med detta. Jag föreslår du kontaktar någon av administratörerna som står under kontaktsidan Tänk på alla gör detta vid sidan om så service kan man inte räkna med blixtsnabbt
 14. Hej alla. Att det ska var så svårt att någon ansvarig från klubben, inte har reagera på detta med bilder, så man kan få någon förklaring. Mycket dålig jag är verkligen besviken på detta.
 15. Ja då har "grollen" varit inne på Vianor och fått hjulen peka i rätt riktning! De timmar jag själv la ner med med snöre och vattenpass visade sig vara bara en nödlösning och inget man kanske skulle rekommendera. Körbart var det men inte mycket mer! "Riktigt snett och vint" vad kommentaren jag fick av Vianor! :) Faktiskt märktes det också rätt mycket efteråt att "datorerna" faktiskt är brutalt mycket bättre.
 16. Så sant. Står inget om mustang Skickat från min iPad med Tapatalk
 17. På sportbilsevenemanget i Orsa står att mustang klubben skall delta men jag hittar inget om detta i kalendern !? 🤔
 18. Nu har tydligen TAKATA gått I konkurs: http://www.bbc.com/news/business-40401471
 19. till
  Samling 9,30 vid Biltema vid södra infarten till Ljungby vid E4. Vi åker tillsammans 9,45 mot träffområdet centralt i Ljungby. Www.ljungbydagarna.se ger info om programmet för hela evenemanget. Välkomna Benny Nyman
 20. Tycker du ditt första svar tyder på att du visste om att klubben ska ha en hage där ?
 21. Förra veckan
 22. Klart jag vet vad som händer där Men vi kanske vill ha en egen hage 😂
 23. Tack för svaret!
 24. Extremt viktig! Mustangen har ingen ram under själva kupen utan den har bara främre och bakre rambalkar Rambalkarna ansluter till den tunna plåten i kupe karossen och precis där sitter "momentlådan" och ansluter både balkar + kaross Dess uppgift är att sprida ut alla krafterna som flödar genom balk/kaross ut på ett större område mot karossens tunna plåt Skulle inte lådan finnas där så blir krafterna koncentrerade i plåten precis intill där balkarna ansluts och i förlängningen skulle det bli sprickor i karossen eller värre! De gör mest nytta när karossen utsätts för vridning och vid all vridning blir det en "momentkraft" så därav namnet. Till de som inte har en "mekanisk känsla" brukar jag köra en liknelse med en vattenslang. Säg att du har en vattenslag som står och spolar vatten med full kraft. Nyp åt slangen till 50% så känner du vad som händer med slangen! Exakt likadant fungerar spänningar i plåt.
 25. Måste fråga.. Momentlådan är det något speciellt med den ? http://www.vp-autoparts.com/main.aspx?page=article&artno=M117L Undrar varför den heter momentlåda.
 26. Det står i senaste numret av cmc sidan 5 om ni läser där. Västerås Summer Meet Mustanghage av region Västra Mälardalen.
 27. Precis! Man lär så länge man lever. American Power Tour runt Vättern är därmed räddad. Motala, "hear we come" på torsdag!!!!
 28. Om inte så gör vi en klubbparkering 😉
 1. Ladda mer aktiviteter